Energetikai pályázat alprogramja 2015.

Otthon Melege társasház pályázat

Pályázat társasházak részére

Energetikai pályázat alprogramja 2015.

Elkészült az Otthon Melege Program keretében meghírdetett elektronikus pályázati honlap, amely a társasházak energiahatékonyságának növelését célozza meg.

A pályázatokat kizárólag elektronikus úton -, 2015.április 30-tól -, a www.magyarorszag.hu Kormányzati portálon, ügyfélkapuval rendelkező társasházak, lakásszövetkezetek nyújthatják be a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig.

Az alprogramra azon gazdasági szervezetek nyújthatnak be pályázatot, amelyek gazdálkodási formájuk szerint társasháznak vagy lakásszövezetnek minősülnek. 

 

Meleg víz előállítása napkollektor segítségével.A kivitelezésben részt vevő vállalkozások, vállalkozók, 2015.március 16-tól regisztrálhatnak a www.zfr-th-2015.nfsi.hu pályázati rendszerben, amely fő célkitűzése tehát, az energiahatékonyság növelése. A sikeresen regisztrált kivitelezők listája március végétől elérhető az említett oldalon.

Az elektronikus nyitófelületen megtalálható, – a társasház pályázat -, a társasház felújítási alprogram Pályázati Felhívása, az egyszerűsített, terítésmentes regisztrálási folyamat dokumentuma, szintén megtalálható a Pályázati Útmutató, frissített mellékletei, útmutatói értelmezések, valamint a “Gyakori kérdések, információk”,  azok frissített változatai.

Az Otthon Melege Program a – társasház pályázat -, a társasház-felújítási alprogramjával kapcsolatos tájékoztatások, az elkövetkezendő időkben a www.zfr-th-2015.nfsi.hu elektronikus felületen történik.

Az elektronikus pályázati rendszerrel, a társasház pályázat témakörével, a pályázat kezeléssel kapcsolatos kérdésekre a Nemzeti Fejlesztési és Stratégiai Intézet Kft., valamint a Fejlesztési Minisztérium Munkatársai adnak tájékoztatást a pályázati honlapon feltüntetett időben és elérhetőségeken.

Pályázatot, a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig – 2015.április 30-tól – nyújthatnak be azon társasházak, és lakásszövetkezetek, akik rendelkeznek a www.magyarorszag.hu Kormányzati portálon ügyfélkapus regisztrációval. A társasház pályázat benyújtása kizárólag elektronikus formában a www.zfr-th-2015.nfsi.hu pályázati rendszeren keresztül történhet.

   Meleg víz előállítása a költségek csökkentésére.                  

Az Otthon Melege Program társasházak energiahatékonyságát növelő alprogramja mintegy 10 milliárd forinttal támogatja azon gazdasági szervezeteket, amelyek gazdálkodási formájukat tekintve, társasháznak, illetve lakásszövetkezetnek minősülnek. További feltétel, hogy minimum 5, de legfeljebb 60 lakásos, 1946.után épült, 2006. december 31-ig építési engedéllyel rendelkező, távfűtéssel, házközponti fűtéssel illetve egyedi – lakásonkénti – fűtéssel rendelkező, lakóépületek, tulajdonosi közösségei legyenek a pályázók.

 

Oszd meg a barátaiddal:

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Kapcsolódó hírek

Ali al-Naimi bejelentése a megújuló energia mellett

Szaúd-Arábia -megújuló energia-

Szaud-Arábia megújuló energia felfedezése, hazánk lemaradva  A világ legnagyobb olajexportálójának számító Szaúd-Arábia vezetése úgy döntött, hogy lemond a szénalapú energiatermelésről, és 25 éven belül teljes

Jedlik Ányos terv bemutatása

Elektromos autó -zöld rendszám

Zöld rendszám lendület az elektromos autózásban Minden adott, hogy hazánkban – az elektromos autó -, a magyar elektromos autózás, komoly lendületet vegyen. Bemutatkozik a Jedlik

saudisolar2

Olaj helyett napenergia

Olaj helyett napenergia   Szaud-Arábia felfedezi a napenergiát – a sivatagi királyság milliárdokat fektet be megújuló erőforrásainak kiaknázására. Szaúd-Arábia felfedezi a napenergiát – a sivatagi

Scroll to Top