Energetikai pályázat alprogramja 2015.

Otthon Melege társasház pályázat

Pályázat társasházak részére

Energetikai pályázat alprogramja 2015.

Elkészült az Otthon Melege Program keretében meghírdetett elektronikus pályázati honlap, amely a társasházak energiahatékonyságának növelését célozza meg.

A pályázatokat kizárólag elektronikus úton -, 2015.április 30-tól -, a www.magyarorszag.hu Kormányzati portálon, ügyfélkapuval rendelkező társasházak, lakásszövetkezetek nyújthatják be a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig.

Az alprogramra azon gazdasági szervezetek nyújthatnak be pályázatot, amelyek gazdálkodási formájuk szerint társasháznak vagy lakásszövezetnek minősülnek. 

 

Meleg víz előállítása napkollektor segítségével.A kivitelezésben részt vevő vállalkozások, vállalkozók, 2015.március 16-tól regisztrálhatnak a www.zfr-th-2015.nfsi.hu pályázati rendszerben, amely fő célkitűzése tehát, az energiahatékonyság növelése. A sikeresen regisztrált kivitelezők listája március végétől elérhető az említett oldalon.

Az elektronikus nyitófelületen megtalálható, – a társasház pályázat -, a társasház felújítási alprogram Pályázati Felhívása, az egyszerűsített, terítésmentes regisztrálási folyamat dokumentuma, szintén megtalálható a Pályázati Útmutató, frissített mellékletei, útmutatói értelmezések, valamint a “Gyakori kérdések, információk”,  azok frissített változatai.

Az Otthon Melege Program a – társasház pályázat -, a társasház-felújítási alprogramjával kapcsolatos tájékoztatások, az elkövetkezendő időkben a www.zfr-th-2015.nfsi.hu elektronikus felületen történik.

Az elektronikus pályázati rendszerrel, a társasház pályázat témakörével, a pályázat kezeléssel kapcsolatos kérdésekre a Nemzeti Fejlesztési és Stratégiai Intézet Kft., valamint a Fejlesztési Minisztérium Munkatársai adnak tájékoztatást a pályázati honlapon feltüntetett időben és elérhetőségeken.

Pályázatot, a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig – 2015.április 30-tól – nyújthatnak be azon társasházak, és lakásszövetkezetek, akik rendelkeznek a www.magyarorszag.hu Kormányzati portálon ügyfélkapus regisztrációval. A társasház pályázat benyújtása kizárólag elektronikus formában a www.zfr-th-2015.nfsi.hu pályázati rendszeren keresztül történhet.

   Meleg víz előállítása a költségek csökkentésére.                  

Az Otthon Melege Program társasházak energiahatékonyságát növelő alprogramja mintegy 10 milliárd forinttal támogatja azon gazdasági szervezeteket, amelyek gazdálkodási formájukat tekintve, társasháznak, illetve lakásszövetkezetnek minősülnek. További feltétel, hogy minimum 5, de legfeljebb 60 lakásos, 1946.után épült, 2006. december 31-ig építési engedéllyel rendelkező, távfűtéssel, házközponti fűtéssel illetve egyedi – lakásonkénti – fűtéssel rendelkező, lakóépületek, tulajdonosi közösségei legyenek a pályázók.

 

Oszd meg a barátaiddal:

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Kapcsolódó hírek

megujulo-energia-skocia2

Skócia ZÖLDRE vált!

Skócia ZÖLDRE vált!   Skócia 2020-ra tisztán megújuló forrásokból fedezné teljes áramszükségletét 2011 egy sikeres év volt Skóciában a megújuló energia tekintetében: az Energia- és

irorszag-zolderomu3

Újabb Ír megujuló energia befektetés

Írországi zölderőmű kopmlexum tervezet   A megfelelően elhelyezett szélerőművek nagyon jó energiaforrásnak bizonyulnak ‒ amikor fúj a szél. Az erőforrás kiszámíthatatlansága azonban elég hektikussá teheti

A magyar lakosság többsége ellenzi Paks bővítését.

Megújuló energia

Tiszta energia – megújuló energia – a magyarok kétharmadának akarataaz orosz energiafüggőség helyett   A magyarok 60 százaléka elutasítja a Paks II orosz állami vállalat,

Scroll to Top