Energetikai pályázat alprogramja 2015.

Otthon Melege társasház pályázat

Pályázat társasházak részére

Energetikai pályázat alprogramja 2015.Elkészült az Otthon Melege Program keretében meghírdetett elektronikus pályázati honlap, amely a társasházak energiahatékonyságának növelését célozza meg. A pályázatokat kizárólag elektronikus úton -, 2015.április 30-tól -, a www.magyarorszag.hu Kormányzati portálon, ügyfélkapuval rendelkező társasházak, lakásszövetkezetek nyújthatják be a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig.


.

Az alprogramra azon gazdasági szervezetek nyújthatnak be pályázatot, amelyek gazdálkodási formájuk szerint társasháznak vagy lakásszövezetnek minősülnek.

Meleg víz előállítása napkollektor segítségével.A kivitelezésben részt vevő vállalkozások, vállalkozók, 2015.március 16-tól regisztrálhatnak a www.zfr-th-2015.nfsi.hu pályázati rendszerben, amely fő célkitűzése tehát, az energiahatékonyság növelése. A sikeresen regisztrált kivitelezők listája március végétől elérhető az említett oldalon.

Az elektronikus nyitófelületen megtalálható, – a társasház pályázat -, a társasház felújítási alprogram Pályázati Felhívása, az egyszerűsített, terítésmentes regisztrálási folyamat dokumentuma, szintén megtalálható a Pályázati Útmutató, frissített mellékletei, útmutatói értelmezések, valamint a “Gyakori kérdések, információk”,  azok frissített változatai.

Az Otthon Melege Program a – társasház pályázat -, a társasház-felújítási alprogramjával kapcsolatos tájékoztatások, az elkövetkezendő időkben a www.zfr-th-2015.nfsi.hu elektronikus felületen történik.

Az elektronikus pályázati rendszerrel, a társasház pályázat témakörével, a pályázat kezeléssel kapcsolatos kérdésekre a Nemzeti Fejlesztési és Stratégiai Intézet Kft., valamint a Fejlesztési Minisztérium Munkatársai adnak tájékoztatást a pályázati honlapon feltüntetett időben és elérhetőségeken.

Meleg víz előállítása a költségek csökkentésére.

Pályázatot, a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig – 2015.április 30-tól – nyújthatnak be azon társasházak, és lakásszövetkezetek, akik rendelkeznek a www.magyarorszag.hu Kormányzati portálon ügyfélkapus regisztrációval. A társasház pályázat benyújtása kizárólag elektronikus formában a www.zfr-th-2015.nfsi.hu pályázati rendszeren keresztül történhet.

Az Otthon Melege Program társasházak energiahatékonyságát növelő alprogramja mintegy 10 milliárd forinttal támogatja azon gazdasági szervezeteket, amelyek gazdálkodási formájukat tekintve, társasháznak, illetve lakásszövetkezetnek minősülnek. További feltétel, hogy minimum 5, de legfeljebb 60 lakásos, 1946.után épült, 2006. december 31-ig építési engedéllyel rendelkező, távfűtéssel, házközponti fűtéssel illetve egyedi – lakásonkénti – fűtéssel rendelkező, lakóépületek, tulajdonosi közösségei legyenek a pályázók.

https://www.vgfszaklap.hu/hirek/5617-otthon-melege-elstartolt-a-tarsashazi-palyazat

 

Oszd meg a barátaiddal:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Kapcsolódó hírek

Oslo-hidrogenbusz

Nulla károsanyag kibocsátású buszok Osloban

Oslo károsanyagmentes, környezetbarát buszokat állított forgalomba Öt üzemanyagcellás hibrid buszt tesztelnek öt évig. A becslések szerint Oslóban és környékén az üvegházhatást okozó gázok 80 százaléka

szolnoki-foiskola-napkollektor

Napkollektorok a főiskola tetején Szolnokon

Napkollektorok a Szolnoki Főiskolán A Szolnoki Főiskola történetének eddigi legnagyobb méretű, megújuló energia felhasználását célzó beruházása valósult meg a Tisza-parti megyeszékhelyen: 52 napkollektort helyeztek el

napelemes-hajo

Napelemes hajó Szegeden

Napelemekkel működő hajó épül Szegeden Szegeden a Tisza partján, a  Roosevelt térrel egy magasságban köthet majd ki májusban az az 50 négyzetméteres lakóhajó, amelyet a

Scroll to Top

beszéljünk a tervedről

Hatékonyan szeretnéd csökkenteni energia kiadásaid?

Kérj díjmentes visszahívást a telefonszámod megadásával.

📲 Ha van most pár perced és gyorsítósávra helyeznéd a folyamatot, akkor keress nyugodtan: +36 20 252 0920

Új érdeklődő, tokyosolar.hu