Fűtési költség csökkentés! Alkalmazd ezt az ügyes trükköt te is, szerezd be a legolcsóbb fűtést az otthonodba. Tudd meg mit titkolt el eddig előled a Gázművek.

A legolcsóbb fűtés megérkezett. Használd, és élvezd az előnyeit

legolcsobb futes gepeszmernok

Dr. Makkai Gáspár – Gépésztechnikus
Az új fűtéstechnológiáról nyilatkozik, mely méltán kiérdemli a legolcsóbb fűtés jelzőt…

Drága Magyarországon a fűtés!

Az igazat megvallva valóban drága a rezsi és magas a fűtés költsége.

Ez több tényező együttes összeadott hatása miatt van. Egyrészt a fűtés kialakítási költségek tetemes kiadást jelentenek, mind a beszerelendő anyagok, mint a fűtést végző berendezések, illetve a fűtésszerelő vonatkozásában. Másrészt a fűtés üzemeltetése se olcsó.

Legyen szó tűzifa tüzelésről, szén tüzelésről, elektromos tüzelésről, gáztüzelésről, vagy távfűtésről. A karbantartási költségekről pedig már ne is beszéljünk. Már már úgy tűnik, hogy lehetetlen az alacsony költségvetésű fűtés elérése, és a legolcsóbb fűtés valójában nem is létezik.

A jó hírem az, hogy sikerült megtalálni azt a fűtésmegoldást, ami azon felül, hogy modern, egészséges, és a kialakítási, beszerelési költségei tekintetében messze a legolcsóbb, ezen felül nagyon kedvező árfekvéssel üzemeltethető. Ha 3 főbb jelzővel kellene összefoglalnom, akkor azt mondanám, hogy ez a legolcsóbb fűtés, ami egészséges és környezetbarát is egyben.

Azért is tartom hasznosnak hosszabban írni róla, mert utólag is könnyedén beszerelhető, ráadásul sokféle módon. Padló alá padlófűtésre, falba falfűtésre és akár mennyezetbe is szerelhető.

A méretei miatt is az egyik legkedvezőbb fűtési lehetőség. Ugyanis nem igényel helyet! Nincs szükség értékes négyzetméterekre a házadból, lakásodból ahhoz, hogy használni tudd a legolcsóbb fűtés technológiát. Nincs szükség kéményre, radiátorokra, kazánra, de még meleg víz tartály sem kell a használatához.

Feri Kérdésed lenne?

Érdekel? Üzenj, hívj, keress bátran!

Telefon: 06 20 252 0920
E-mail: kapcsolat@tokyosolar.hu

hagyomanyos futes

A hagyományos fűtés és a betegségek

A hagyományos fűtési megoldások azon kívül, hogy drágák, magas a szerelési és karbantartási költségük, ráadásul még számos betegség kialakulásában is döntő szerepet játszanak. Sajnos sok légúti megbetegedés, megfázás létrejöttében ott bújhat meg a háttérben a rossz fűtés, ami e mellett még hidegen is tartja a lakást és sok bosszúságot okozhat.

Gyerekes családok, idősebb lakók örömmel fogják fogadni azt a hírt, hogy igenis létezik az a legolcsóbb fűtés, ami ráadásul egészséges is.

A vastag takaróba burkolózás, hideg lábfej, hideg kezek már a múlté.

Az igazán emberbarát fűtés átmelegíti az egész tested, beleértve a végtagjaidat is. Időskorban picit gyengébb az emberek vérkeringése, így ők sajnos sokkal inkább szenvednek a hideg végtagok kellemetlen érzésétől.

A most bemutatásra kerülő legolcsóbb fűtés pillanatok alatt átmelegít, és egységesen minden porcikádban érezteti a selymes meleget, ami különösen jól esik a borongós őszi és a fagyos, zord téli napokon.

Nincs többé megfázás!

legolcsobb futes betegsegek

Megfelelő fűtéssel biztosítani tudod, hogy a gyermekeid, családtagjaid egészsége a lehető legmagasabb szintű legyen. Nincs rosszabb és szomorúbb látvány egy kedvetlen és beteg kisgyereknél. De ha netán te betegeskedsz az sem kellemes élmény.

Időseknek sem kell fázni!

legolcsobb futes idoseknek

“Ha rosszabb a vérkeringésed, mint 30 évvel ezelőtt, ne aggódj. Olyan fűtést ajánlok, amivel még a kis lábujjad is vidáman fogja érezni magát a számára is kielégítő hőmérséklettől. Valódi meleget csempészhetsz az otthonodba.”

Nincs több fagyoskodás!

legolcsobb futes ha hideg van

“Az átgondolt és pénztárcabarát fűtéssel nem kell spórolnod, így mindig a kellő hőmérséklet lesz a szobákban. Nem csak a bukszád fogja jól érezni magát, hanem a családod tagjai is.”

Vége a sok orrfújásnak!

legolcsobb futes nincs orrfujas

“Egy megfázás, orrdugulás sokakat ledönt a lábáról. Elgyengíti a tested és ágynak kényszerít. Használd a legolcsóbb fűtést és került el a meghűlés kialakulásának esélyét.”

William-Herschel-infrafutes

A legolcsóbb fűtés története

Ahogy a legtöbb találmánnyal és felfedezéssel lenni szokott, a legolcsóbb fűtés is véletenül került a feltaláló látókörébe. William Herschell valójában a napfényt vizsgálta. 1799-ben kedte kutatásait és arra volt kíváncsi, hogy a napfény megbontásával a látható fény tartományon belül az egyes színek közül mely szín képes több hőt szállítani a NAPtól a Földig, mint a többiek.

Meglepve tapasztalta, hogy a lila színtől kiindulva a vörös felé haladva nő a hőmérséklet. Kíváncsi ember lévén, gondolt egyet és megmérte a vörös alatti sötét tartomány hőmérsékletét is. A mérés elvégzése előtt azt gondolta, hogy ez lesz a leghidegebb terület, hisz ott nincs fény.

Megdöbbenésére kiderült, hogy itt mérte a legmelegebbet. Vagyis kiderítette, hogy nem a látható fény sugarai továbbítják a hőt a Naptól a Föld bolygóhoz.

Pár heti további mérések és újabb kísérletezések végeredményeként megállapította, hogy a vörös alatti tartományban lévő láthatatlan sugarak szállítják a meleget. Ezért ezeket elnevezte infravörös sugaraknak. (Laitnul az infravörös azt jelenti: vörös alatti)

Több mint 150 év kellett, hogy elteljen annak érdekében, hogy az infravörös sugarak hőszállító tulajdonságát az emberiség tudatosan kezdje hasznosítani. Most már itt az infravörös technológia, és te is használhatod az otthonodban az infrafűtést.

Mit írnak a külföldi lapok az infravörös technológia hasznosításáról?

A külföldi sajtó már hangot adott az infra technológia eredményeiről

Mivel a hőmérséklet az idei télen nagyon alásüllyedt, ezért bárki előállíthatja a saját maga számára legbarátságosabb hőmérsékletet az otthonában infrafűtéssel, amit a teljes szobában az energia-hatékony
fűtés jellemez.. 2014.jan.30.
Bővebben a cikk >>>

Az infrafűtés biztonságos a gyerekes családok számára… Igazi hideg tél van jelenleg. Az itt lakók keresik az alternatív fűtési módokat, hogy pénzt spóroljanak.. Az infravörös fűtés a lehetséges alternatíva
2012.jan.22.

Bővebben a cikk >>>

6 toast készítő, amitől eldobod az agyad… Infravörös fűtést is használ, ami lehetővé teszi, hogy az étel külseje, és a belseje is egyenletes, szabályos sütést kapjon… 2013.10.26.

Bővebben a cikk >>>

Külföldi neves szaklapok cikkeznek az infrafűtés előnyeiről és azon hatásairól, melyek számodra is hasznosak lennének. Nem csak Magyarországon van szüksége az embereknek a legolcsóbb fűtésre, ami egyben nagyon hatékony is, hanem például a hideg Kanadában , vagy az Egyesült Államokban is. Nehogy azt hidd, hogy máshol olcsó az energia! A tengerentúlon ugyanazokkal a gondokkal küzdenek az emberek, mind idehaza. A jó hír az, hogy van megoldás, és ez most a te számodra is elérhető.

Mit mondanak az orvosok az infrafűtésről?

Egészséges a legolcsóbb fűtés?

Kiemelkedő éllettani hatások, megemelkedett közérzet. Úgy fűt, hogy közben gyógyít?

Doctor-Volpe Arturo - Legolcsóbb fűtés

Dr. Arturo M. Volte

“Valójában ez tekinthető a legbiztonságosabb hőforrásnak, és emiatt használják kórházakban az újszülöttek melegen tartására…“
Bővebben >>>

DrFlickstein - Infrafűtés

Dr Aaron M. Flickstein

“A reumás ízületi gyulladása jelentősen javult 5 hónap alatt az infrafűtés hatására…“

Bővebben >>>

Dr Hildegarde Staninger - legolcsóbb fűtés

Dr. Hildegarde Staninger

Serkenti a vérkeringést. Átmelegíti az izmokat hasonlóan, ahogy egy edzés alkalmával történik…“

Bővebben >>>

Az orvosi szakma egytől-egyig az emberi test számára legegészségesebb fűtési megoldásnak igazolja vissza az infrafűtést. A legnagyobb kincs, a legfontosabb érték az egészséged, és a családod egészsége. Ha ezzel egyet értesz, miért ártanál magadnak, vagy a családodnak olyan fűtési megoldásokkal, melyek rombolják, vagy veszélyeztetik az egészségi állapototokat?

Egy okos családanya, egy felelősségtudatos édesapa, a nagy tapasztalattal rendelkező nagyszülők pontosan tudják, hogy oda kell figyelni a testi egészségre is. De ezt a túlhajszolt cégvezetők is belátják, és számukra sem kérdés ez a téma.

Használd ki a legolcsóbb fűtés gyógyító hatását, és élvezd az előállított meleg mellett a fűtés gyógyító mechanizmusát is.

Feri Kérdésed lenne?

Érdekel? Üzenj, hívj, keress bátran!

Telefon: 06 20 252 0920
E-mail: kapcsolat@tokyosolar.hu

Biztonságos a mostani fűtésed?

Számtalan veszély leselkedhet rád fűtés közben. Vajon ezek közül mire számíthatsz az infrafűtés esetén?

nincs gyulladasveszely

Gyulladásveszély

“A cserépkályhás, fatüzeléses fűtésnél ott leselkedik a gyulladásveszély, leéghet az otthonod…”

nincs robbanasveszely

Gázrobbanás

“A népszerű gázfűtés robbanás lehetőségét rejti magában…”

nincs szenmonoxid-mergezes

Szénmonoxid veszély

“A gázfűtésnél, fatüzelésnél titokban ott a családodra veszélyes, gyilkos szénmonoxid…”

pb-palackrobbanas

PB palackok

“A gázpalackok nemcsak oxigént vesznek el tőled, hanem gyilkolni is tudnak alattomosan…”

Az infrafűtés nagyon biztonságos, és mentes azoktól a veszélyektől, melyek a hagyományos fűtési módoknál leselkednek rád. Nem éghet le az otthonod kipattanó szikra miatt, vagy nem válhat a lángok martalékává sem egy nyitva hagyott cserépkályha ajtó miatt. De a gázfűtésnél oly veszélyes robbanástól sem kell tartanod. Ami talán a legfontosabb az az, hogy nem kell félned a szénmonoxid veszély miatt sem, mely alvás közben tudja észrevétlenül szedni az áldozatait.

A legolcsóbb fűtés biztonságot ad az egész családod, és az otthonod számára. Mindezt gyors és hatékony melegkészítés, gazdaságos, olcsó fűtés
mellett biztosítja részedre.

baba-infrafűtéses inkubátor

Infrafűtés az inkubátorokban

Nem véletlen, hogy az újszülöttosztályon is az infrafűtést használják az újszülöttek melegen tartására. NAGYON hatékony és NAGYON biztonságos fűtés, mely a legegészségesebb a kisbabák számára.

A jó hír, hogy ezek mellett a lényeges tulajdonságai mellett még olcsó is az infrafűtés, és könnyedén számodra is hozzáférhető.

Hol találkozhattál már az infrafűtéssel?

Csibekeltetés Infralámpával
Csibekeltetés Infralámpával
Étel melegentartás Infralámpával
Étel melegentartás Infralámpával
Állatkölykök melegítése Infrával
Állatkölykök melegítése Infrával
Infrafűtés kutyaházba
Kutyaházfűtés Infralámpával
Infraszauna

Legolcsóbb fűtés használata

Nagyon sokféle módon használhatod az infrafűtést.

Infrafutes padlo ala

A számtalan felhasználási mód egyike, ha a padló alá helyezed el az infrafűtést. Akár parketta, vagy laminált padló van az otthonodban, egyaránt
telepítheted közvetlen alá az infra fűtőfilmet.

Ha linóleum, PVC padló a burkolat, vagy esetleg padlószőnyeg, vagy szőnyeg, akkor sincs gond, hisz ilyen esetekben is tökéletesen jól ki tudod használni az infra fűtőfilm nagyon előnyös tulajdonságait. Jól láthatod, hogy nem foglal el értékes helyet a lakásodból, házadból. (Kőburkolat alá, szőnyeg alá is tökéletesen beszerelhető)

Nincsenek drága és nagy méretű radiátorok, csővezetékek a falon, de drága kazánnal sem kell bajlódnod. Az infrafűtés nem igényel helyet.

Egy nagyon vékony film, ami beszerelve láthatatlan.

Arról nem is beszélve, hogy míg a hagyományos fűtés esetén minden évben karbantartási költségek, kéményseprési díjak terhelik a családi költségvetésed, és a fűtésszerelők, gázszerelők sokszor egymásnak adják a kilincset és vállvonogatva szedik el tőled a kiszállási díjra a 10ezer forintokat, a legolcsóbb fűtés használata esetén ez mind nem merül fel. Nincsenek ugyanis karbantartási költségei! Tartós fűtési megoldás, mely évtizedeken át gyártja a meleget a családi fészek részére.

Ha nem megoldható a padlózat alá való telepítés, akkor se ess kétségbe. Az infrafűtés tökéletesen működik mennyezetfűtésként. Álmennyezet fölé beszerelve, vagy közvetlenül a plafonra telepítve. Ha el akarod takarni, burkolhatod gipszkartonnal, vagy egyéb anyagokkal.

Falfűtés kialakítására is ideális. Az infrafűtést, ha falra szereled, akkor lambériát, gipszkartont, fali szőnyeget is bátran tehetsz elé, hogy esztétikailag ne zavarja a szemed.

Infrafűtés padlástérbe
Legolcsóbb fűtés mennyezetre
Legolcsóbb fűtés a szőnyeg alá
Legolcsóbb fűtés a szőnyeg alá
Irodai falfütés még burkolás előtt
Legolcsóbb fűtés falra felszerelve

Legolcsóbb fűtés további előnyei

infra futes osszehasonlitas

NINCS penészesedés:

A legtöbb hagyományos fűtésnél komoly probléma a falak vizesedése, penészesedése. Állandó jelenség az ablakokon és a falakon lecsapódó vízpára, mely nemcsak a falakat és a berendezési tárgyaid teszi tönkre, hanem az egészégre is ártalmas penészesedés melegágya. Infrafűtés használatával nincs penészesedés.

NINCS kavargó por:

Manapság nagyon gyakoriak a légúti és egyéb betegségek, allergiás reakciók. A kavargó por csak irritálja a torkod, ingerli a légutakat és köhögésre késztet. Infrafűtés esetén nincs kavargó por a lakásban.

Nincs hőmérsékletkülönbség és huzat:

A hagyományos gázfűtés, és fatüzelés hőmérséklet különbségeket alakít ki az otthonodban. Ez enyhe légáramlatot, huzatot okoz. Sokan érzékenyek erre. Infrafűtést használva, nincs huzat.

Energiatakarékos üzemelés: Az infrafűtés a természet működését követi. Pontosan ugyanúgy melegíti a tested, mint a napsugár. Egyszerű, extra olcsó fűtési mód. Éjszakai áramról is tökéletesen működik, amivel már kapásból lefelezed a fűtési költségeket. Igen! -50%! Jól hangzik? De, ha ez nem lenne elég, biztosítani tudom részedre a NULLA forintos havi fűtésszámlát is!

Próbáld ki kockázatmentesen!

A nagyvállalatok is használják, te se maradj le. A legolcsóbb fűtés, vagyis az infrafűtés ott van már Amerikában és Nyugat Európában a különböző háztartási gépekben. Vidd be az otthonodba és próbáld ki! NE HIDD el a leírtakat! Győződj meg a valódiságáról a saját szemeddel, mindezt kockázatmentesen!

Szerezz valódi saját tapasztalatot! TESZTELD le!

Ágy alatti melegítő TESZT csomagNincs többé fázás alvás közben!

Infrafutes agy alatti melegito csomag a
Mit tartalmaz az ágy alatti melegítő TESZT csomag?

Infra fűtőfilm: 2 négyzetméter fűtőfólia

Elektromos vezeték: 1db kapcsolóval és villásdugóval ellátott elektromos vezeték, amivel a konnektorba dughatod az ágymelegítődet.

Hővisszaverő fólia: 2 négyzetméter Solflex hővisszaverő alátétfólia.

Csatlakozó: 2db krokodil csatlakozó a biztonságos és
stabil elektromos csatlakozás érdekében.

Termosztát: A számodra legmegfelelőbb hőmérséklet
kényelmes és gyors beállítására.

Bitumenes szigetelő szalag: A nedvességmentes és
biztonságosan leszigetelt elektromos csatlakozások miatt.

A teljes csomagár: 25.990,-Ft (áfás ár)

Az ágy alatti melegítő csomagot teljesen használatra kész állapotban kapod.

Nem kell szerelgetned semmit sem.

Csak élvezned kell a meleget.

Speciális előnyök:

  • 100% pénzvisszaadási garancia

  • INGYENES házhozszállítás

  • 1000,-Ft vásárlási kupon

Teszteld az otthonodban, élvezd az infrafűtést pozitív hatásait.

olcsó fűtés ITT
Ide kérem a kockázatmentes próba TESZT csomagotPanasonic infrafutes
Panasonic infrasuto
Panasonic Infrasűtő
black-and-decker-infrafutes
Blackanddecker infrasuto
Black & Decker Turbó sütő
Honeywell infrafutes
Honeywell-Digitalis infrafutes
Honeywell Infrafűtő
philips infrafutes
Philips infralampa
Philips Infralámpa

Kérdésed lenne? Érdekel? Bátran írj, küldj füstjeleket, vagy csörögj telefonon

Feri Kérdésed lenne?

Érdekel? Üzenj, hívj, keress bátran!

Telefon: 06 20 252 0920
E-mail: kapcsolat@tokyosolar.hu

Scroll to Top