Fűtési költség csökkentés!

Alkalmazd ezt az ügyes trükköt te is, szerezd be a legolcsóbb fűtést az otthonodba. Tudd meg mit titkolt el eddig előled a Gázművek.

Milyen jellemzői vannak a legolcsóbb fűtésnek?

Egy fűtés költségei több tényezőből állnak össze. 

1: A fűtés anyagköltségéből, vagyis a fűtéshez szükséges anyagok (kazán, radiátor, csővezetékek, stb…) költségeiből.

2: a fűtés beszerelési költségéből, ami két részből tevődik össze. Egyrészt a beszerelési idő hosszából, ugyanis nem mindegy, hogy a fűtés szerelők mennyi időt töltenek az otthonodban. Ha 2-3 hétig szerelik a fűtés, mind a 2-3 hétre ki kell fizetned a szerelők munkadíját, ami igencsak borsos összeg lehet. Másrészt az sem mindegy, hogy a fűtés beszerelésére egy 4-5 tagból álló brigád szükséges, ami szintén nagy költség tényező, vagy akár 1 fő is elboldogul a szereléssel.

3: A fűtési költség további összetevője a fűtési rendszer karbantartási költsége. Biztos ismert számodra, amikor évente fizetni kellett a kéményseprőt, vagy minden évben a fűtési szezon előtt ki kell hívni a fűtésszerelőt, hogy nézze át a fűtési rendszert. Ezek ugyan alkalmi jelleggel nem tűnnek magas költségnek, de az évek alatt több százezer forint költséget kell kifizetni a fűtésszerelők részére.

4: Fűtésrendszer javítási költségeit is figyelembe kell venni. Ha a legolcsóbb fűtési megoldást keresed, olyan fűtést kell választanod, ahol nem kell minden fűtési szezonban különböző javításokat kifizetned. (biztos ismert a csöpögő radiátor, a nem megfelelően fűtő konvektor, a nem működő kazán, és még lehetne sorolni a különböző mindenki által ismert fűtési problémákat. Ezek kijavítása mind mind költség, ami emeli a fűtési költségeket.

5: A fűtési rendszer élettartama nagyban befolyásolja a fűtési költségeid. A mai világban sokan panaszkodnak arról, hogy a márkás, drága kazánok is gyakran beadják a kulcsot 5-6 év működés után. Vagyis néhány évente újra ki kell fizetni a kazán több százezres költségét. Persze ez mind a garancia idő letelte után történik, így mélyen zsebbe kell nyúlni a tulajdonosnak. Egy olyan fűtésrendszer, ahol nem tudsz több évtizedben gondolkodni az élettartamát illetően, biztosan nem mondható olcsó fűtésnek.

6: A fűtésrendszer kialakításának módja is növeli az árakat. Ma már a kéményt igénylő fűtésrendszerek költsége jelentősen nőtt, mert a kéménybélelés ára nagyon drága összeg lett. Ez persze jó a kéménybélés kereskedő cégeknek, de nem jó a lakosságnak.

7: Sokan a fűtés olcsóságát a havi fűtési számla nagyságán mérik le. Az előzőleg felsoroltakat nem számolják… A józan ész elvét követve mindenki számára megfigyelt tény, hogy az a hőenergia a legolcsóbb, amit nem kell előállítani, amit nem kell megtermelni. Vagyis, ha kevés hőenergiát igényel a házad, lakásod, akkor biztosan kicsi lesz a fűtésszámlád. Ezért mindenképp javasolt a megfelelő hőszigetelést kialakítani a házadban, lakásodban.

8: Számos fűtést a lakásban vagy a házban elhelyezett egyetlen termosztáttal lehet szabályozni. Ha egyetlen termosztátot használsz, akkor a teljes lakást azonos hőmérsékleten kell tartanod. Ez emeli a költségeket, hisz többnyire nem tartózkodsz egyidőben az összes helységben. Az elektromos padlófűtésnél helyiségenként lehet szabályozni a kívánt hőmérsékletet, így csak ott és csak annyit kell fűteni, amire szükség van. Ezzel és a nagyon kedvező beszerelési költségekkel fűtési költség csökkenthető.

9: Igaz nem pénzben kifejezhető, de mégis. Ne feledd, hogy vannak olyan fűtési megoldások, amik hangosak. A hang zavarhatja a családod életét, vagy a szomszédaid. Sokan ilyen problémákra panaszkodtak például hőszivattyús fűtések használatánál. Szerencsére a legolcsóbb fűtési megoldás teljesen hangtalan és zajtalan, így nemcsak olcsó, de élhető a használata és nem zavarja működés közben sem a családod, sem a szomszédokat.

Használd, és élvezd a legolcsóbb fűtés előnyeit

legolcsobb futes gepeszmernok

Dr. Makkai Gáspár – Gépésztechnikus
Az új fűtéstechnológiáról nyilatkozik, mely méltán kiérdemli a legolcsóbb fűtés jelzőt…

Drága Magyarországon a fűtés!

Az igazat megvallva valóban drága a rezsi és magas a fűtés költsége.

Ez több tényező együttes összeadott hatása miatt van. Egyrészt a fűtés kialakítási költségek tetemes kiadást jelentenek, mind a beszerelendő anyagok, mint a fűtést végző berendezések, illetve a fűtésszerelő vonatkozásában. Másrészt a fűtés üzemeltetése se olcsó.

Legyen szó tűzifa tüzelésről, szén tüzelésről, elektromos tüzelésről, gáztüzelésről, vagy távfűtésről. A karbantartási költségekről pedig már ne is beszéljünk. Már már úgy tűnik, hogy lehetetlen az alacsony költségvetésű fűtés elérése, és a legolcsóbb fűtés valójában nem is létezik.

A jó hírem az, hogy sikerült megtalálni azt a fűtésmegoldást, ami azon felül, hogy modern, egészséges, és a kialakítási, beszerelési költségei tekintetében messze az egyik legolcsóbb a padlófűtési megoldások közül, hisz a hő előállítás és a hőátadás egy helyen történik, így nem kell külön például kazánt telepíteni. Egy 100nm-es ház esetén szakértő szerelő 1 nap alatt végez a beszerelésével, így nem egy több fős szerelői csapatot kell fizetni napokon át. Azért is tartom hasznosnak hosszabban írni róla, mert utólag is könnyedén beszerelhető, ráadásul sokféle módon. Padló alá padlófűtésre, falba falfűtésre és akár mennyezetbe is szerelhető. A méretei miatt is az egyik legkedvezőbb fűtési lehetőség. Ugyanis nem igényel helyet! Nincs szükség értékes négyzetméterekre a házadból, lakásodból ahhoz, hogy használni tudd a legolcsóbb fűtés technológiát. Nincs szükség kéményre, radiátorokra, kazánra, de még meleg víz tartály sem kell a használatához.

Feri Kérdésed lenne?

Érdekel? Üzenj, hívj, keress bátran!

Telefon: 06 20 252 0920
E-mail: kapcsolat@tokyosolar.hu

hagyomanyos futes

A hagyományos fűtés

A hagyományos fűtési megoldások azon kívül, hogy drágák, magas a szerelési és karbantartási költségük, nehéz komfortos meleget varázsolni a lakás vagy ház minden pontjára. Nehéz, vagy nem lehetséges az egyes helyiségek önálló szabályozása. Sőt egyes hőszivattyús fűtéseknél kötelező éves karbantartási kötelezettséget írnak elő, ami a tulajdonos számára folyamatos költséget, kiadást jelent.

 

Gyerekes családok, idősebb lakók örömmel fogják fogadni azt a hírt, hogy igenis létezik az a olcsón kiépíthető fűtés, ami komfortos meleget ad.  Jobb hőérzetet biztosít már alacsonyabb hőmérséklet mellet is . Nem kavarja fel a port, nem okoz nagy hőmérséklet különbségeket a lakásban.

A vastag takaróba burkolózás, hideg lábfej, hideg kezek már a múlté.

Az igazán emberbarát fűtés átmelegíti az egész tested, beleértve a végtagjaidat is. Időskorban picit gyengébb az emberek vérkeringése, így ők sajnos sokkal inkább szenvednek a hideg végtagok kellemetlen érzésétől.

A most bemutatásra kerülő olcsón kiépíthető fűtés pillanatok alatt átmelegít, és egységesen minden porcikádban érezteti a selymes meleget, ami különösen jól esik a borongós őszi és a fagyos, zord téli napokon.

Időseknek sem kell fázni!

legolcsobb futes idoseknek

„Ha rosszabb a vérkeringésed, mint 30 évvel ezelőtt, ne aggódj. Létezik kedvező megoldás részedre is. Olyan fűtést célszerű használnod, amivel az egész tested megfelelően  fogja érezni magát a számára is kielégítő hőmérséklettől. Valódi meleget csempészhetsz az otthonodba.”

Nincs több fagyoskodás!

legolcsobb futes ha hideg van

„Az átgondolt és pénztárcabarát fűtéssel nem kell spórolnod, így mindig a kellő hőmérséklet lesz a szobákban. Nem csak a bukszád fogja jól érezni magát, hanem a családod tagjai is.”

William-Herschel-infrafutes

A legolcsóbb fűtés története

Ahogy a legtöbb találmánnyal és felfedezéssel lenni szokott, a legolcsóbb fűtés is véletlenül került a feltaláló látókörébe. William Herschell valójában a napfényt vizsgálta. 1799-ben kezdte kutatásait és arra volt kíváncsi, hogy a napfény megbontásával a látható fény tartományon belül az egyes színek közül mely szín képes több hőt szállítani a Naptól a Földig, mint a többiek.

Meglepve tapasztalta, hogy a lila színtől kiindulva a vörös felé haladva nő a hőmérséklet. Kíváncsi ember lévén, gondolt egyet és megmérte a vörös alatti sötét tartomány hőmérsékletét is. A mérés elvégzése előtt azt gondolta, hogy ez lesz a leghidegebb terület, hisz ott nincs fény.

Megdöbbenésére kiderült, hogy itt mérte a legmelegebbet. Vagyis kiderítette, hogy nem a látható fény sugarai továbbítják a hőt a Naptól a Föld bolygóhoz.

Pár heti további mérések és újabb kísérletezések végeredményeként megállapította, hogy a vörös alatti tartományban lévő láthatatlan sugarak szállítják a meleget. Ezért ezeket elnevezte infravörös sugaraknak. (Laitnul az infravörös azt jelenti: vörös alatti)

Több mint 150 év kellett, hogy elteljen annak érdekében, hogy az infravörös sugarak hőszállító tulajdonságát az emberiség tudatosan kezdje hasznosítani. Most már itt az infravörös technológia, és te is használhatod az otthonodban az infrafűtést.

Mit írnak a külföldi lapok az infravörös technológia hasznosításáról?

A külföldi sajtó már hangot adott az infravörös technológia eredményeiről

 

„Infravörös fényterápia a demencia kezelésére?
A kutatók az infravörös fényt vizsgálják különféle agyi állapotok kezelésére…
A kutatók azt remélik, hogy ez az új technológia a demenciában élőknek is előnyös lehet..
Bővebben a cikk >>>

Az infrafűtés biztonságos a gyerekes családok számára… Igazi hideg tél van jelenleg. Az itt lakók keresik az alternatív fűtési módokat, hogy pénzt spóroljanak.. Az infravörös fűtés a lehetséges alternatíva
2012.jan.22.

Bővebben a cikk >>>

6 toast készítő, amitől eldobod az agyad… Infravörös fűtést is használ, ami lehetővé teszi, hogy az étel külseje, és a belseje is egyenletes, szabályos sütést kapjon… 2013.10.26.

Bővebben a cikk >>>

Külföldi neves szaklapok cikkeznek az infravörös sugárzás előnyeiről és azon hatásairól, melyek számodra is hasznosak lehetnek

Mit mondanak az orvosok az infravörös sugarakról?

Egészségre ártalmas lehet-e a legolcsóbb fűtés?

Kiemelkedő éllettani hatások, megemelkedett közérzet. Az infravörös sugarak úgy fűtenek, hogy közben támogatják az egészséget az orvosok szerint?

Doctor-Volpe Arturo - Legolcsóbb fűtés

Dr. Arturo M. Volte

“Valójában ez tekinthető a legbiztonságosabb hőforrásnak, és emiatt használják kórházakban az újszülöttek melegen tartására…“
Bővebben >>>

DrFlickstein - Infrafűtés

Dr Aaron M. Flickstein

“A reumás ízületi gyulladása jelentősen javult 5 hónap alatt az infrafűtés hatására…“

Bővebben >>>

Dr Hildegarde Staninger - legolcsóbb fűtés

Dr. Hildegarde Staninger

Serkenti a vérkeringést. Átmelegíti az izmokat hasonlóan, ahogy egy edzés alkalmával történik…“

Bővebben >>>

A legnagyobb kincs, a legfontosabb érték az egészséged, és a családod egészsége. Ha ennyi mindenre használják a gyógyászatban, és még fűteni is lehet vele, akkor érdemes a témán tartani a figyelmet. A legolcsóbb fűtés kiválasztásánál vedd figyelembe az egészségre gyakorolt hatásait is az adott fűtésrendszernek.

Feri Kérdésed lenne?

Érdekel? Üzenj, hívj, keress bátran!

Telefon: 06 20 252 0920
E-mail: kapcsolat@tokyosolar.hu

Biztonságos a mostani fűtésed?

Számtalan veszély leselkedhet rád fűtés közben. Vajon ezek közül mire számíthatsz az infrafűtés esetén?

nincs gyulladasveszely

Gyulladásveszély

“A cserépkályhás, fatüzeléses fűtésnél ott leselkedik a gyulladásveszély, leéghet az otthonod…”

nincs robbanasveszely

Gázrobbanás

“A népszerű gázfűtés robbanás lehetőségét rejti magában…”

nincs szenmonoxid-mergezes

Szénmonoxid veszély

“A gázfűtésnél, fatüzelésnél titokban ott a családodra veszélyes, gyilkos szénmonoxid…”

pb-palackrobbanas

PB palackok

“A gázpalackok nemcsak oxigént vesznek el tőled, hanem gyilkolni is tudnak alattomosan…”

Az infrafűtés nagyon biztonságos, és mentes azoktól a veszélyektől, melyek a hagyományos fűtési módoknál leselkednek rád. Nem éghet le az otthonod kipattanó szikra miatt, vagy nem válhat a lángok martalékává sem egy nyitva hagyott cserépkályha ajtó miatt. De a gázfűtésnél oly veszélyes robbanástól sem kell tartanod. Ami talán a legfontosabb az az, hogy nem kell félned a szénmonoxid veszély miatt sem, mely alvás közben tudja észrevétlenül szedni az áldozatait.

Az infrafűtés, mint a  legolcsóbb fűtés egyike biztonságot ad az egész családod, és az otthonod számára. Mindezt gyors és hatékony melegkészítés, gazdaságos, olcsó fűtés mellett biztosítja részedre.

baba-infrafűtéses inkubátor

Infrafűtés az inkubátorokban

Nem véletlen, hogy az újszülöttosztályon is az infrafűtést használják az újszülöttek melegen tartására. NAGYON hatékony és NAGYON biztonságos fűtés.

A jó hír, hogy ezek mellett a lényeges tulajdonságai mellett még olcsó is az infrafűtés, és könnyedén számodra is hozzáférhető.

Hol találkozhattál már az infrafűtéssel?

Csibekeltetés Infralámpával
Csibekeltetés Infralámpával
Étel melegentartás Infralámpával
Étel melegentartás Infralámpával
Állatkölykök melegítése Infrával
Állatkölykök melegítése Infrával
Infrafűtés kutyaházba
Kutyaházfűtés Infralámpával
Infraszauna

Legolcsóbb fűtés használata

Nagyon sokféle módon használhatod az infrafűtést.

Infrafutes padlo ala

A számtalan felhasználási mód egyike, ha a padló alá helyezed el az infrafűtést. Akár parketta, vagy laminált padló van az otthonodban, egyaránt
telepítheted közvetlen alá az infra fűtőfilmet.

Ha padlószőnyeg, vagy szőnyeg, akkor sincs gond, hisz ilyen esetekben is tökéletesen jól ki tudod használni az infra fűtőfilm nagyon előnyös tulajdonságait. Jól láthatod, hogy nem foglal el értékes helyet a lakásodból, házadból. (Kőburkolat alá, szőnyeg alá is tökéletesen beszerelhető)

Nincsenek drága és nagy méretű radiátorok, csővezetékek a falon, de drága kazánnal sem kell bajlódnod. Az infrafűtés nem igényel helyet.

Egy nagyon vékony film, ami beszerelve láthatatlan.

Arról nem is beszélve, hogy míg a hagyományos fűtés esetén minden évben karbantartási költségek, kéményseprési díjak terhelik a családi költségvetésed, és a fűtésszerelők, gázszerelők sokszor egymásnak adják a kilincset és vállvonogatva szedik el tőled a kiszállási díjra a több 10ezer forintokat, a legolcsóbb fűtés használata esetén ez mind nem merül fel. Nincsenek ugyanis karbantartási költségei! Tartós fűtési megoldás, mely évtizedeken át gyártja a meleget a családi fészek részére. Nem tartalmaz elektronikát, nincsenek benne kopó, mozgó, forgó alkatrészek, amik elromolhatnának.

Ha nem megoldható a padlózat alá való telepítés, akkor se ess kétségbe. Az infrafűtés tökéletesen működik mennyezetfűtésként. Álmennyezet fölé beszerelve, vagy közvetlenül a plafonra telepítve. Ha el akarod takarni, burkolhatod gipszkartonnal, vagy egyéb anyagokkal.

Falfűtés kialakítására is ideális. Az infrafűtést, ha falra szereled, akkor lambériát, gipszkartont, fali szőnyeget is bátran tehetsz elé, hogy esztétikailag ne zavarja a szemed.

Infrafűtés padlástérbe
Legolcsóbb fűtés mennyezetre
Legolcsóbb fűtés a szőnyeg alá
Legolcsóbb fűtés a szőnyeg alá
Irodai falfütés még burkolás előtt
Legolcsóbb fűtés falra felszerelve

Legolcsóbb fűtés további előnyei

infra futes osszehasonlitas

NINCS penészesedés:

A legtöbb hagyományos fűtésnél komoly probléma a falak vizesedése, penészesedése. Állandó jelenség az ablakokon és a falakon lecsapódó vízpára, mely nemcsak a falakat és a berendezési tárgyaid teszi tönkre, hanem az egészégre is ártalmas penészesedés melegágya. Infrafűtés használatával nincs penészesedés.

NINCS kavargó por:

Manapság nagyon gyakoriak a légúti és egyéb betegségek, allergiás reakciók. A kavargó por csak irritálja a torkod, ingerli a légutakat és köhögésre késztet. Infrafűtés esetén nincs kavargó por a lakásban.

Nincs hőmérsékletkülönbség és huzat:

A hagyományos gázfűtés, és fatüzelés hőmérséklet különbségeket alakít ki az otthonodban. Ez enyhe légáramlatot, huzatot okoz. Sokan érzékenyek erre. Infrafűtést használva, nincs huzat.

Energiatakarékos üzemelés: Az infrafűtés a természet működését követi. Pontosan ugyanúgy melegíti a tested, mint a napsugár. Egyszerű, extra olcsó fűtési mód. Éjszakai áramról is tökéletesen működik, amivel már kapásból lefelezed a fűtési költségeket. Igen! -50%! Jól hangzik? De, ha ez nem lenne elég, biztosítani tudom részedre a NULLA forintos havi fűtésszámlát is! Napelemekkel megtermelt árammal, nem lesz fűtési költséged! (Sajnos olajkutat, gázkutat nem fogsz tudni a lakhelyeden létesíteni.

Próbáld ki kockázatmentesen!

A nagyvállalatok is használják, te se maradj le. A legolcsóbb fűtés, vagyis az infrafűtés ott van már Amerikában és Nyugat Európában a különböző háztartási gépekben. Vidd be az otthonodba és próbáld ki! NE HIDD el a leírtakat! Győződj meg a valódiságáról a saját szemeddel, mindezt kockázatmentesen!

Szerezz valódi saját tapasztalatot! TESZTELD le!

Ágy alatti melegítő TESZT csomagNincs többé fázás alvás közben!

Infrafutes agy alatti melegito csomag a
Mit tartalmaz az ágy alatti melegítő TESZT csomag?

Infra fűtőfilm: 2 négyzetméter fűtőfólia

Elektromos vezeték: 1db kapcsolóval és villásdugóval ellátott elektromos vezeték, amivel a konnektorba dughatod az ágymelegítődet.

Hővisszaverő fólia: 2 négyzetméter Solflex hővisszaverő alátétfólia.

Csatlakozó: 2db krokodil csatlakozó a biztonságos és
stabil elektromos csatlakozás érdekében.

Termosztát: A számodra legmegfelelőbb hőmérséklet
kényelmes és gyors beállítására.

Bitumenes szigetelő szalag: A nedvességmentes és
biztonságosan leszigetelt elektromos csatlakozások miatt.

A teljes csomagár: 29.800,-Ft (áfás ár)

Az ágy alatti melegítő csomagot teljesen használatra kész állapotban kapod.

Nem kell szerelgetned semmit sem.

Csak élvezned kell a meleget.

Speciális előnyök:

 • 100% pénzvisszaadási garancia

 • INGYENES házhozszállítás

 • 1000,-Ft vásárlási kupon

Teszteld az otthonodban, élvezd az infrafűtést pozitív hatásait.

olcsó fűtés ITT
Ide kérem a kockázatmentes próba TESZT csomagot  Piacvezető Márkák, akik szintén az infrafűtést használják termékeikben:

  Panasonic infrafutes
  Panasonic infrasuto
  Panasonic Infrasűtő
  black-and-decker-infrafutes
  Blackanddecker infrasuto
  Black & Decker Turbó sütő
  Honeywell infrafutes
  Honeywell-Digitalis infrafutes
  Honeywell Infrafűtő
  philips infrafutes
  Philips infralampa
  Philips Infralámpa

  Kérdésed lenne? Érdekel? Bátran írj, küldj füstjeleket, vagy csörögj telefonon

  Feri Kérdésed lenne?

  Érdekel? Üzenj, hívj, keress bátran!

  Telefon: 06 20 252 0920
  E-mail: kapcsolat@tokyosolar.hu

  Scroll to Top

  Kérj díjmentes szaktanácsot

  Hatékonyan szeretnéd csökkenteni energia kiadásaid?

  Kérj díjmentes visszahívást a telefonszámod megadásával.

  📲 Ha van most pár perced és gyorsítósávra helyeznéd a folyamatot, akkor keress nyugodtan: +36 20 252 0920

  Új érdeklődő, tokyosolar.hu (#6)