Jakab szelep

Jakabszelep, assziszt (kisegítő) tartály nyomás nélküli napkollektorhoz 

jakab-szelep

Jakabszelep ár: (bruttó vételár) 

Személyes átvétel esetén:               7.700.-ft /db
Postával előre utalással:                   8.850.-ft /db  
Futárral utánvéttel:                            9.700.-ft
/db

Jakab szelep átmérő: 23cm
Jakab szelep magassága: 25cm
Űrtartalom: 5 liter

Mire jó a jakabszelep?

Nyomás nélküli, azaz ejtőtartályos napkollektor rendszereknél a hideg víz utánpótlást valamilyen módon biztosítani kell. Erre egy nagyon jó megoldás a jakabszelep alkalmazása. A jakabszelep segítségével a víz utánpótlása a napkollektorba automatikusan történik. Hasonló módon ahogy a WC víztartályok esetében. A jakab szelepet -kisegítő tartály- a napkollektor tetejére lehet felszerelni. Fontos, hogy legyen túlfolyó is beépítve, aminek a kivezető nyílása magasabban kell hogy legyen, mint a jakab szelep teteje. Ez a túlfolyó arra az esetre kell, ha nyáron a napkollektorban lévő víz felforr. A túlfolyónak köszönhetően a túlnyomás zavartalanul tud távozni így a napkollektorból. Így se a napkollektor, se a jakab szelep nem károsodik. Ha túl gyakran történik meg a túlfolyón a forró gőz, forró víz távozása, akkor javasolt a napkollektor egy részének letakarása.

nyomas-nelkuli-napkollektor-no3-18vakuumcsovesnapkollektor-vasarlas

tokyosolar-kapcsolat


Megrendelés


  Szállítási és fizetési feltételek

  napkollektor-arakTermékeinket személyesen vagy a honlapunkon történő megrendelés útján tudja megvásárolni!

  Személyes átvétellel: Előzetes telefonon történt egyeztetés után a terméket átveheti referencia házunknál, kp fizetéssel.Tel.: 20/342-2353.

  Futár szolgálattal előre utalással: A napkollektor  vételárát  és a szállítási díjat a 11742214-20015367-es OTP Bank számla számra történő utalás után futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz.

  Futár szolgálattal utánvéttel: A napkollektor vételárát és a szállítás díját a futárnak kell átadnia a termék kiszállításakor.
  A kiválasztott áru mellett feltüntetett ár a bruttó vételár, amely tartalmazza a szállítási költséget. A megrendelt árut munkanapokon előzetes e-mail-ben, vagy telefonos visszaigazolást követően, a készlet erejéig, 24-48 órán belül útnak indítjuk. A munkaszüneti (szombat, vasárnap) és ünnepnap beérkezett megrendeléseket legkorábban a megrendelést követő első vagy második munkanapon teljesítjük. A napkollektor szállítását futár végzi napközben 8-17 óráig.

  Kellemes Vásárlást kívánunk Önnek!

  Scroll to Top