Ki vesz egyáltalán napkollektort?

Jogosan felmerül a kérdés. Kinek van szüksége a napkollektorra?

Az elégedett vásárlóink döntései között az alábbi okok szerepeltek.

Akinek fontos, hogy kiváltsa a villanybojert, vagy a gázbojlert annak jó döntés volt a napkollektort választani. Szintén hasznos, ha valaki kiadás csökkentésben gondolkodik, vagy rezsi csökkentésben. Ezeket mind biztosítja a használatba vett kollektor. További pozitív előny érhető el annak a vásárlónak is, akinek fontos az ingatlana értékének a növlése. Persze a környezettudatos, zöld gondolkodású emberek is mind hasznos választásnak vélték a beszerzését a napenergiás vízmelegítő napkollektornak.

 

Vannak helyi adottságok is, amik közbeszólhatnak az ember terveinek. A lakótelepi, vagy emeletes házban lakók gondolhatják, hogy a napenergia hasznosítás lehetősége csak a kertes ház tulajdonosok előtt áll nyitva. A jó hír, hogy ez nem igaz. Számos példa van társasházakra a napenergia hasznosítás terén. A lakók öszefogásával számos fűtés korszerűsítési program valósult már így meg.

De ha nehézkesek a lakók és nincs aki összefogja őket, akkor is marad az erkélyre szerelhető napkollektor típus, mint tökéletes lehetőség az ingyenes melegvíz előállításra.

 

austin-szelgenerator wildpoldsried-kofalu napkollektor-medencefutes-budapest

kattints a képekre a nagyításhoz

 

Ki az aki nem vásárol napkollektort?

Nem mindenki vásárol napkollektort. Azok akik elkötelezett hívei az orosz földgáznak, vagy a barnaszén, vagy erdő elégetésből származó elektromos áramnak, nem választják a napenergiát. De azok sem akik a környezetre ártalmas atomenergia használatát és az abból származó elektromos áramot kedvelik.

Azon sem fognak ilyen készüléket használni, akik pénzügyileg nem érdekeltek abban, hogy a családi kassza, a családi buksza évi 30-100 ezer forittal vastagabb maradjon. Nekik mindegy mennyi a havi kiadás, a havi rezsi.

De van egy olyan csoportja is a vásárlóknak, akik sokkal hasznosabbnak tartják egy újabb mobiltelefon készülék beszerzését, egy modern, mindennél laposabb képernyőjű TV vásárlását, vagy egy házimozi beszerzését. Még akkor is ha tudják, hogy ezek a készülékek hónapok alatt a beszerzési ár töredékét érik, és hónapról hónapra csak költséget termelnek, bevételt nem hoznak.

Azok az emberek se fognak, akik tipikusan eldobják a szemetet az utcán, a sittet, hulladékot a közeli erdőbe viszik.

 

Deforestation-Amazon ipari-szmog sugarveszely

kattints a képekre a nagyításhoz

 

Bővebb információ a —–> napkollektorokról

 

Scroll to Top

Kérj díjmentes szaktanácsot

Hatékonyan szeretnéd csökkenteni energia kiadásaid?

Kérj díjmentes visszahívást a telefonszámod megadásával.

📲 Ha van most pár perced és gyorsítósávra helyeznéd a folyamatot, akkor keress nyugodtan: +36 20 252 0920

Új érdeklődő, tokyosolar.hu (#6)