Napelemes fűtés

Tudtad, hogy Magyarországon évente átlagosan 2000 órát süt a nap? Azt tudtad, hogy van egy olyan technológia, ami képes a napsugarakat fűtéssé alakítani? Te még nem használod? Pedig megspórolhatnád a havi számlákat!


Mit kell tudnod a Napelemes Fűtésről?

A napelemes fűtéshez nincs szükség gázra, nincs szükség semmilyen kazánra. Se gázkazánra, se elektromos kazánra. Nincs szénmonoxid veszély. Köztudott tény, hogy a szénmonoxid alattomosan támad, áldozatokat szed, és évente sok család életét veszélyezteti. Ezzel a megoldással biztonságban tudhatod a családod.

napelemes-futes-elonyei

napelemes-futes-elonyei

Nincs szükség kazánra. Nincs szükség otromba fűtőtestekre. Nincs szénmonoxid veszély.

A napelemes fűtés használatával élvezheted a kényelmet is, hisz nem kell fát cipelned, fát vágnod. Nincs hamu, nincs korom, és még kéményre sincs szükséged. Bátran búcsúzz el a kéményseprőtől, mert többet nem fog hozzád jönni, és kéményseprési díjat sem kell havonta fizetned.
Köszönj el a gázszerelőtől is, akinek eddig minden évben kiszállási díjat, javítási díjat, alkatrész költségeket kellett fizetned. A napelemes fűtés nem tartalmaz mozgó, kopó alkatrészeket, így nem lesz lyukas a kazán, nem kell vezérlést cserélni a kazánban, nem kell kazánt tisztítani, nem kell a kályhát folyamatosan karban tartani. Nincs kipattanó szikra, mint a fatüzelésnél, nincs közvetlen gyulladás veszély, vagy közvetlen tűzveszély.

napelemes-futes-elonyei

napelemes-futes-elonyei

napelemes-futes-elonyei

napelemes-futes-elonyei

Nincs többé favágás. Nincs több erdőirtás. Nincs kéményseprés. Nincs több gázszámla.

 • Mennyi a mostani fűtésrendszered élettartama?  5 év, 8 év, esetleg, ha szerencsés vagy, akkor 15 év? A Napelemes Fűtés élettartama minimum 30-35 év!
 • Mennyi a karbantartási költsége? Két- három évente 1 alkalommal 10.000 Ft.
 • Mennyi a fűtésszámla? Ameddig a Napenergia ingyenes, addig a napelemes fűtés fűtésszámlája is ingyenes! Vagyis nulla forint.
 • Van szénmonoxid veszély? Nincs! A napelemes fűtés teljesen környezetbarát, nincsen füst, nincsenek káros gázok!

Napelemes-futes-Info-Feri

Érdekel?
Kérdezz bátran! Hívj, üzenj, küldj füstjeleket!
Telefonszám: 06 20 252 0920
E-mail cím: kapcsolat@tokyosolar.hu

Napelemes Fűtés elérhető áron

A Napelemes fűtés bárki számára elérhető! Nem luxuscikk! Nem egy megfizethetetlen fűtési technológia.
Jó befektetés? Mit gondolsz mennyit nő a házad értéke, ha nincs többé fűtésszámlád? Biztos lehetsz benne, hogy egy modern fűtési technológiával felszerelt ház sokkal kelendőbb, mint egy hagyományos fűtéses ház, főleg ha még fűtésszámlája sincs.
Láttál már fűtésszerelőket dolgozni? Több hétig is eltart, míg egy komplett fűtést beszerelnek egy házba. A Napelemes fűtés költségeit jelentősen lecsökkenti, hogy a szerelési ideje mindössze pár nap. Igen, néhány nap. Egy 100 nm-es házba nagyságrendileg 4 nap a beszerelés ideje.
Válaszd ki a számodra megfelelő napelemes Fűtés csomagot és rendeld meg! Vagy kérj egyedi ajánlatot a saját házadra.

 

napelemes-futes-ingyen-futes-tokyosolar-napelem-futes

Napelemes fűtés ára

Napelemes fűtés árak 80,100 és 140 nm-es házak esetében

 • 80 nm-es ház napelemes fűtése 4 880 000 Ft

  Teljes napelemes rendszer, teljes fűtésrendszer, szerelés

 • 100 nm-es ház napelemes fűtése 5 860 000 Ft

  Teljes napelemes rendszer, teljes fűtésrendszer, szerelés

 • 140 nm-es ház napelemes fűtése 7 499 000 Ft

  Teljes napelemes rendszer, teljes fűtésrendszer, szerelés

* Mindegyik ajánlat tartalmazza a TELJES NAPELEMES RENDSZERT szereléssel együtt, a TELJES FŰTÉSRENDSZERT szereléssel együtt. Vagyis kulcsrakész ajánlatok.

Elektromos fűtést használsz otthonodban, vagy gondolkozol rajta? Itt az ideje, hogy belevágj! A napelemes fűtés technológiával bizony ingyenessé teheted a fűtésed. Spórolj időt és pénzt magadnak. A napelemes fűtés kiépítésével nem csak a havi számlák fizetésének terhétől szabadulsz meg, de a kiépítésének és fenntartásának költsége is jóval alacsonyabb, mint a hagyományos fűtési rendszerek esetében. Beszerelése pedig maximum 4 napot vesz igénybe. Egyszerűen és gyorsan telepíthető megoldás, ami már számodra is elérhető!

Napelemes-futes-Info-Feri

Érdekel?
Kérdezz bátran! Hívj, üzenj, küldj füstjeleket!
Telefonszám: 06 20 252 0920
E-mail cím: kapcsolat@tokyosolar.hu

A csomagok tartalmazzák a teljes napelem mennyiséget, amire szükséged van, a hozzá tartozó eszközökkel (tartószerkezet, kábelek, stb.), a teljes fűtési rendszert minden kiegészítővel, és a teljes rendszer szerelési költségét.
Vagyis egy kulcsrakész Napelemes fűtési rendszert biztosítunk számodra, a hagyományos fűtési megoldások költségeinek töredékéért.
*A kikalkulált csomagajánlatok megfelelő szigeteléssel, déli tájolású, 35-40 fokos dőlésszögű cseréptetővel rendelkező házra, átlagos Magyarországi napsütési adatokkal rendelkező helyszínre lettek kalkulálva, ahol a beszereléshez a helyszín már elő van készítve. Bontási költségeket, hulladékszállítási költségeket nem tartalmaznak.

Mit nyersz a napelemes fűtés használatával?

• A napsütés segítségével üzemeltetheted a fűtésrendszered
• Megszabadulhatsz a fűtésszámlától
• Megtermelheted az áramot, amit felhasználsz;
• Minimalizálhatod a villanyszámlád, spórolhatsz vele
• Megóvhatod környezeted
• Növelheted ingatlanod értékét

 

Napelemes fűtés előnyei

 

Hogyan lehet neked is napelemes fűtésed?

Töltsd ki az alábbi adatokat, és máris érkezünk a részletekkel:

A napelemes fűtés részei

1. a nap,
2. a napelemek,
3. áram tároló elektromos hálózat
4. napelemes fűtési rendszer.

 

Napelemes fűtés részei 

A napelemek a háztetődön a nap sugárzását elnyelik és átalakítják energiává. Itt mindenképp figyelembe kell venned a napelem tájolást, valamint a dőlési szöget is.
A napelemes fűtés hatékonysága függ a napelem helyzetétől, a napelem felület dőlésszögétől és a napelem tájolásától. A napelemeket optimálisan dél felé kell tájolnod, 35,40° -os dőlésszöggel.
A megtermelt energiát azonnal fel tudod használni, amire pedig nincsen szükséged, az áramszolgáltató (ELMÜ, ÉMÁSZ, DÉMÁSZ, EON) hálózaton tárolhatod addig, amíg majd szükséged lesz rá. Így a nyáron megtermelt energia, vagy a napközben megtermelt energia egyszerűen és költségmentesen felhasználható télen, a hideg estéken.

 

 

Napelemes fűtés

Napelemes-futes-Info-Feri

Érdekel?
Kérdezz bátran! Hívj, üzenj, küldj füstjeleket!
Telefonszám: 06 20 252 0920
E-mail cím: kapcsolat@tokyosolar.hu

Napelemes fűtés a vásárló szemével

Nézd meg, hogy Major Gábor (Pilisszentlászló) mit mondd az infrafűtésről és hogyan lett 0 a fűtésszámlája napelememmel!

“Első évben a ház egyik felét csináltuk meg az infra fűtéssel. Annyira jók voltak a tapasztalataink, hogy a tavalyi évben megcsináltuk a ház másik felét is. A tetőre még napelem rendszert is szereltettünk. Ami a lényeg, hogy nullára jön ki a fűtésszámla, nincs fűtésszámla, Önmagunk termeljük az áramot. Így tökéletes a dolog! „

Nézd meg, hogy Forgács István (Dabas) mit mondd a napelemes fűtésről!

“Hazaérünk, felkapcsoljuk a fűtést és 10-15 perc alatt felfűt a rendszer. Kellemes meleg a padló, a gyerekek tudnak rajta játszani. Imádja a család. A tetőre napelemet szereltünk, így magunknak termeljük meg az áramot. Úgy számoltam, hogy idén nullára fogunk kijönni. Volt, aki eljött, mert nem akarta elhinni, hogy működik ez a megoldás. Direkt kikapcsoltam 3-4 órával előtte a fűtést. 20 fok volt a lakásban, bekapcsoltam, 10 perc múlva mondta a vendég, hogy igen érzi a meleget. Az elején én sem akartam elhinni, de tényleg működik.”

Scroll to Top

Kérj díjmentes szaktanácsot

Hatékonyan szeretnéd csökkenteni energia kiadásaid?

Kérj díjmentes visszahívást a telefonszámod megadásával.

📲 Ha van most pár perced és gyorsítósávra helyeznéd a folyamatot, akkor keress nyugodtan: +36 20 252 0920

Új érdeklődő, tokyosolar.hu (#6)