Szolár termékek, napenergia termékek

A nap segítségével ingyen melegítheted a kerti zuhany belsejében lévő vizet. Kertedben, a tanyádon, medencéd mellett, házi munka vagy napozás közben bármikor átadhatod magad a frissítő zuhanyzás örömeinek.

Telepítése saját kezűleg, házilagosan is elvégezhető szinte plusz költség nélkül, csupán a kerti csaphoz használt locsoló csövet kell egy ½”-os gyorscsatlakozó egység segítségével csatlakoztatni hozzá.

A Napsugár 1-2 óra alatt felmelegíti a kerti zuhany testben lévő vizet és máris a zuhany keverő csap segítségével állítod a zuhanyzó víz hőfokát a kedved szerinti hőfokra.

A szolár kerti zuhanyhoz a maximálisan használható víznyomás: 3-4 bar. Amennyiben a hálózati nyomás meghaladja nálad a 3 bar-t, úgy nyomáscsökkentőt kell a kerti zuhany elé kötni.

A szolár zuhany üzemeltetése energiát nem igényel. Se áramot, se mást! Vagyis ingyen, költség mentesen tudod működtetni. Csak napsütésre van szükséged.

A fagyok beállta előtt a kerti zuhanyzót vízteleníteni kell! Mindenképp javasolt a berendezés leszerelése és fagymentes helyen történő tárolása a tavaszi felszerelésig. A víztelenítést a leeresztő csonk megnyitásával kell elvégezni. A karos keverőcsapot közép állásban ki kell nyitni, és a téli leeresztő csavart a víztartály hátoldalán meg kell nyitni. Víztelenítést követően a készüléket le kell szerelni, és zárt, száraz helyen kell tárolni a téli időszak alatt. (szezonális használatra gyártott és méretezett termék.)

A berendezés garancia ideje 1 év.

Szolár zuhany mérete: 200cm × 11cm

Alapzat mérete: 16,5cm × 16,5cm

Nettó súly: 7,2kg

Zuhany test anyaga: UV stabil műanyag

Űrtartalom: 18 liter

Kerti zuhany, szolár zuhany bruttó árak:

  • Vételár személyes átvétellel: 54.900,-Ft
  • Futárral kiszállítva: 61.900,- Ft

Kerti zuhany AKCIÓ!

A készlet erejéig

CSAK 49.900 FT-os bruttó telephelyi áron!

Futárral kiszállítva 56.900,- Ft az akció ideje alatt. 2-3 munkanap alatt kiszállítjuk!

Rendeld meg még MA! HÍVJ! Üzenj! Küldj füstjeleket!

Gózon Ferenc – 06-20-250-3572

A napsütés segítségével ingyen melegítheted a kerti zuhany vízét. Kertedben, tanyádon, medencéd mellett könnyen felszerelhető. Otthoni házi munka vagy napozás közben bármikor átadhatod magad a zuhanyzás örömeinek. Gyors felfrissülést biztosít.

Telepítése házilagosan is elvégezhető szinte költség nélkül, csupán a kerti csaphoz használt locsoló csövet kell egy ½”-os gyorscsatlakozó idom segítségével csatlakoztatni.

A napsütés és a nap energiája 1-2 óra alatt felmelegíti a kerti zuhany testben lévő vizet és máris a keverő csap segítségével állítod a kijövő víz hőfokát.

Maximális csatlakozási víz nyomás: 3-4 bar. Amennyiben a hálózati víz nyomás meghaladja a 3 bar-t, nyomáscsökkentőt kell a kerti zuhany (solar zuhany) elé kötni.

Üzemeltetése energiát nem igényel. Se áramot, se mást!

A fagyok beállta előtt a kerti tusolót vízteleníteni kell, le kell szerelni és fagymentes helyre pakolni a tavaszi felszerelésig.

A víztelenítést a leeresztő csonk megnyitásával kell elvégezni. A karos keverőcsapot közép állásban ki kell nyitni, és a téli leeresztő csavart a víztartály hátoldalán meg kell nyitni. Víztelenítést követően a készüléket le kell szerelni, és zárt, száraz helyen kell tárolni a téli időszak alatt. (szezonális használatra gyártott és méretezett termék.)

A 35 literes solar zuhany, medence zuhany lábmosóval ellátott!

A berendezés garancia ideje 1 év.

Méret: 220cm × 14cm

Alapzat mérete: 14cm × 18cm

Nettó súly: 11,5kg

Zuhany test anyaga: UV stabil műanyag

Űrtartalom: 35 liter

Kerti zuhany, szolár zuhany bruttó árak:

  • Vételár személyes átvétellel: 68.900,-Ft
  • Futárral kiszállítva: 75.900,- Ft

 Kerti zuhany lábmosóval AKCIÓ!

A készlet erejéig

CSAK 59.900 FT-os bruttó telephelyi áron!

Futárral kiszállítva 66.900,- Ft az akció ideje alatt. 2-3 munkanap alatt kiszállítjuk!

Rendeld meg még MA! HÍVJ! Üzenj! Küldj füstjeleket!

Gózon Ferenc – 06-20-250-3572

Scroll to Top

Kérj díjmentes szaktanácsot

Hatékonyan szeretnéd csökkenteni energia kiadásaid?

Kérj díjmentes visszahívást a telefonszámod megadásával.

📲 Ha van most pár perced és gyorsítósávra helyeznéd a folyamatot, akkor keress nyugodtan: +36 20 252 0920

Új érdeklődő, tokyosolar.hu (#6)