Mire jó a napkollektor? Befektetésre alkalmas?

  • Mi a haszna a napkollektornak?
  • Mire lehet használni?
  • Mire jó egyáltalán?

A napkollektor meleg vizet állít elő a napsugarakból.

Szórt fényben is melegít, így ha kicsit felhős az ég, akkor is készíti a meleg vizet. Energiát nem használ. Se áramot, se gázt, se egyebet. Csakis a napenergia segítségével üzemel.

Az így előállított meleg víz felhasználási módja elég sokféle.

Alkalmas:

 

1., fürdésre

2., mosásra (mosógépbe is érdemes bevezetni, hisz ha a mosógép már eleve melgített vizet használ, sok sok energia spórolható meg azzal, hogy nem kell felfűtenie a vizet)

3., mosogatásra (mosogatógépbe is érdemes bevezetni, hisz ha a mosogatógép már eleve melgített vizet használ, sok sok energia spórolható meg azzal, hogy nem kell felfűtenie a vizet)

4., medence fűtésre (így a medence használat hosszabb időszakra kitolható)

5., fűtés rásegítésre (a fűtési költségek csökkennek)

 

A napkollektora pénzt spórol, pénzt takarít meg, pénzt termel Önnek. Egy pénz termelő gépezet. Egy magas hozamú befektetés.

 

Sokan csak a bevétel növelésén dolgoznak, a bevétel növelésén gondolkodnak. Ha egy költség eltűnik a havi családi pénzügyekből, akkor vajon több pénze lesz-e a családnak? Több! A napkollektor ezt teszi. Ha egy költség eltűnik a havi családi pénzügyekből, akkor azt a pénzt meg kell-e termelni, meg kell-e keresni? Nem, csak azt a pénzt kell megkeresnie Önnek, amit el is akar költeni. Vagyis, amit megtermel Önnek a napkollektor, azért már nem kell dolgoznia. Vagy ha mégis ezt teszi, az többletként az Öné marad.

Vagy nézhetünk egy másik megközelítést is. Sokan azon gondolkodnak, hogy mibe fektessék a pénzüket? Lekötött betétbe? Állampapírba? Ingatlanba? Részvényekbe? Vállalkozásba? Földművelésbe? Vagy esetleg Euróba? Esetleg Dollárba?


Ezek közül melyik tud évi BIZTOS minimum +10%-ot kockázat mentesen? Garantáltan!! És persze munka nélkül!!!

Egyik sem!

DE a napkollektor képes minimum évi 10-15% hozamot produkálni. Tökéletes befektetés! Egy pénz termelő gépezet. Mindig amikor kisüt a nap, jusson az eszébe. A napkollektorom most pénzt termel nekem. A napkollektorom most helyettem dolgozik. Akár otthon pihen, a TV-t nézi, dolgozik a munkahelyén, játszik gyermekeivel, sportol, bármit is csinál, ha süt a nap, akkor a napkollektora dolgozik Önnek. Vagyis a befektetése termeli a profitot.

És a legelképesztőbb az, hogy a hozam évről évre növekszik. Hisz ahogy az energia árak nőnek, ahogy a gáz ára emelkedik, ahogy az áramszámla egyre csak magasabb lesz, a napkollektora által megtakarított összeg csak nő és nő. A napenergia használata pedig ingyenes.

 

A napkollektora ha akarja, ha nem, megnöveli ingatlana értékét.

 

Ez egy olyan plusz előny, ami igazán majd csak az ingatlan értékesítés alkalmával mutatja meg a valódi értékét.

Ön szerint vonzó-e egy olyan ingatlan egy vásárló számára, ami:

1., alacsony rezsivel rendelkezik

2., környezetbarát technológiákat tartalmaz

3., kedvező energetikai besorolású

4., minimális gázt/áramot fogyaszt

5., az energiaár emelkedés nemigen hat rá

6., napenergiát hasznosít

 

Ha Ön használ napkollektort, akkor ezeket mind fel tudja tüntetni, mint előnyöket, és az értékesítés könnyebb, gyorsabb lesz. Vagy adott esetben kevesebbet fog a vevő alkudni az árból. Sőt! Az egyéb hasonló paraméterekkel rendelkező ingatlanok közül az Öné ki fog emelkedni, többet fog nyújtai a vásárló számára. Hasonlóan mint azt autókban szereplő extrák. Azzal a különbséggel, hogy mire eladásra kerül az ingatlana, addigra a napkollektor már vissza is fogja hozni az árát. Míg egy autó esetén az extrák nem termelnek bevételt, nem térülnek anyagilag meg.

 

A napkollektor és a környezetvédelem

 

A mai értékrendben igaz erről sok szó esik, felkapott téma, de az igazság az, hogy a legtöbb ember a napi teendők közepette nemigen foglalkozik vele. A környezetvédelem egy divatos szó, de sok esetben tettek nélkül. Vagy ugyan vannak tettek, de a másik pillanatban újra ott a környezet szennyezés. Pedig apró dolgokkal sokat lehet tenni. (szelektív hulladék gyűjtés, zöld áram használata, megfelelő jármű hazsnálata -kerékpár, tömegközlekedés- lebomló tisztítószerek használata, stb…) És ide tartozik a napkollektor is. NINCS károsanyag kibocsátása! A napenergia tiszta, környezetbarát energiaforrás. Érdemes egy olyan kémény fölé hajolni és JÓ MÉLYET szippantani, ahol szénnel, fával, gázzal melegítik a kazánt. Vagy egy olyan erőmű kéményei főlé hajolni, ahol fával, gázzal, szénnel állítanak elő áramot. És persze összehasonlítás végett ugyanezt megtenni egy napkollektor esetén. A különbség önmagáért beszél.

 

Ami biztos: Ha a napenergia hasznosítás melett dönt, nem fogja megbánni!

 

Továbi információ —> tokyosolar-kapcsolat 06/20-252-0920

 

 

 

Scroll to Top

Kérj díjmentes szaktanácsot

Hatékonyan szeretnéd csökkenteni energia kiadásaid?

Kérj díjmentes visszahívást a telefonszámod megadásával.

📲 Ha van most pár perced és gyorsítósávra helyeznéd a folyamatot, akkor keress nyugodtan: +36 20 252 0920

Új érdeklődő, tokyosolar.hu (#6)