Magnézium rúd

Magnézium rúd napkollektor rendszerhez 

magnezium-rud

Magnézium rúd ár: (bruttó vételár)

Személyes átvétel esetén:               8.500.-ft /db
Szállítás:                   3.000.-ft 

 

Mire jó a magnézium rúd?

Egyes területeken a víz több szennyeződést tartalmaz, illetve a keménysége túl magas. Emiatt a napkollektor víztartályon / víztartályban komoly vízkő réteg alakulhat ki.  Hosszú távon ez befolyásolni fogja a víz minőségét és a termikus/meleg előállító hatékonyságát a napkollektornak. Ezért a napkollektor víztartályt 1-2 évente ki kell tisztítani. Amennyiben Magnézium rudat választ, megszabadulhat a vízkő okozta problémáktól! A magnézium rúd élettartama körülbelül 2-3 év.

 

napkollektor-vasarlas

tokyosolar-kapcsolat

 

 

 

 

Megrendelés   

   

  Szállítási és fizetési feltételek

  napkollektor-arakTermékeinket személyesen vagy a honlapunkon történő megrendelés útján tudja megvásárolni!

  Személyes átvétellel: Előzetes telefonon történt egyeztetés után a terméket átveheti referencia házunknál, kp fizetéssel. Tel.: 06 20 442 3182

  Futár szolgálattal előre utalással: A napkollektor  vételárát  és a szállítási díjat a 11742214-20015367-es OTP Bank számla számra történő utalás után futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz.

   

  Futár szolgálattal utánvéttel: A napkollektor vételárát és a szállítás díját a futárnak kell átadnia a termék kiszállításakor.
  A kiválasztott áru mellett feltüntetett ár a bruttó vételár, amely tartalmazza a szállítási költséget. A megrendelt árut munkanapokon előzetes e-mail-ben, vagy telefonos visszaigazolást követően, a készlet erejéig, 24-48 órán belül útnak indítjuk. A munkaszüneti (szombat, vasárnap) és ünnepnap beérkezett megrendeléseket legkorábban a megrendelést követő első vagy második munkanapon teljesítjük. A napkollektor szállítását futár végzi napközben 8-17 óráig.

  Kellemes Vásárlást kívánunk Önnek!

  Scroll to Top

  Kérj díjmentes szaktanácsot

  Hatékonyan szeretnéd csökkenteni energia kiadásaid?

  Kérj díjmentes visszahívást a telefonszámod megadásával.

  📲 Ha van most pár perced és gyorsítósávra helyeznéd a folyamatot, akkor keress nyugodtan: +36 20 252 0920

  Új érdeklődő, tokyosolar.hu (#6)