Magnézium rúd

Magnézium rúd napkollektor rendszerhez 

magnezium-rud

Magnézium rúd ár: (bruttó vételár)

Személyes átvétel esetén:               6.240.-ft /db
Postával előre utalással:                   7.390.-ft /db
Futárral utánvéttel:                            8.240.-ft
/db

Mire jó a magnézium rúd?

Egyes területeken a víz több szennyeződést tartalmaz, illetve a keménysége túl magas. Emiatt a napkollektor víztartályon / víztartályban komoly vízkő réteg alakulhat ki.  Hosszú távon ez befolyásolni fogja a víz minőségét és a termikus/meleg előállító hatékonyságát a napkollektornak. Ezért a napkollektor víztartályt 1-2 évente ki kell tisztítani. Amennyiben Magnézium rudat választ, megszabadulhat a vízkő okozta problémáktól! A magnézium rúd élettartama körülbelül 2-3 év.

napkollektor-vasarlas

tokyosolar-kapcsolat


Megrendelés


  Szállítási és fizetési feltételek

  napkollektor-arakTermékeinket személyesen vagy a honlapunkon történő megrendelés útján tudja megvásárolni!

  Személyes átvétellel: Előzetes telefonon történt egyeztetés után a terméket átveheti referencia házunknál, kp fizetéssel.Tel.: 20/342-2353.

  Futár szolgálattal előre utalással: A napkollektor  vételárát  és a szállítási díjat a 11742214-20015367-es OTP Bank számla számra történő utalás után futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz.

  Futár szolgálattal utánvéttel: A napkollektor vételárát és a szállítás díját a futárnak kell átadnia a termék kiszállításakor.
  A kiválasztott áru mellett feltüntetett ár a bruttó vételár, amely tartalmazza a szállítási költséget. A megrendelt árut munkanapokon előzetes e-mail-ben, vagy telefonos visszaigazolást követően, a készlet erejéig, 24-48 órán belül útnak indítjuk. A munkaszüneti (szombat, vasárnap) és ünnepnap beérkezett megrendeléseket legkorábban a megrendelést követő első vagy második munkanapon teljesítjük. A napkollektor szállítását futár végzi napközben 8-17 óráig.

  Kellemes Vásárlást kívánunk Önnek!

  Scroll to Top