Jogvédelem

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait kizárólag rendelésének teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél a cégünk alvállalkozójaként működik együtt (pl. Posta, futárszolgálat). A teljesítésbe bevont alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

Az Üzemeltető kijelenti, hogy minden tőle elvárhatót megtesz a tárolt adatok biztonsága érdekében. Kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek biztosítják, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt adatokhoz csak az arra jogosultak férhessenek hozzá. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően jár el.

Regisztrációs adatok

Vásárlóinknak a regisztráció folyamán meg kell adniuk személyes adataikat (név, cím, telefonszám, e-mail stb.). Ezeket az adatokat kizárólag a megrendelések pontos teljesítése érdekében kérjük és tároljuk. Ügyfélszolgálatunk az Ön adatait arra használja, hogy szükség esetén felvegye Önnel a kapcsolatot, és teljesítse a megrendeléseket.

A megrendeléssel kapcsolatos tájékoztatás

A Webáruház vásárlóit a pontos és gyors tájékoztatás érdekében a következő formában tájékoztatja: e-mail, telefon, vagy telefax segítségével. Javasoljuk, hogy teljes körű regisztrációs adatokat adjon meg, hogy ügyfélszolgálatunk a lehető legrövidebb időn belül fel tudja venni Önnel a kapcsolatot a megrendelésével kapcsolatban.

A regisztráció megszüntetése

A Webáruház lehetővé teszi vásárlói számára a céggel való kapcsolattartás megszüntetését, és az adatainak törlését a nyilvántartásából. Ehhez kérjük, küldjön egy e-mailt az tokyosolar@gmail.com címre, amelyben pontosan feltünteti a regisztrációkor megadott e-mail címét és nevét. Felhívjuk figyelmét, hogy új rendelés feladásakor ismét regisztrálnia kell magát!

A felhasználó adatainak módosítása

Regisztrált felhasználóink a Webáruházban megadott adataikat bármikor megváltoztathatják a Fiók karbantartása menüpont alatt, a belépést követően a Fiók adatai hivatkozás alatt. A Webáruházban történő regisztrációkor minden felhasználónak lehetősége van rá, hogy feliratkozzon a Webáruház e-mailben küldött ingyenes hírlevelére, amelyben akciókról, újdonságokról tájékoztatjuk a felhasználókat. A hírlevél a későbbiekben bármikor lemondható a „Fel- és leíratkozás a hírlevélről” hivatkozásra kattintva. Kéretlenül a Webáruház nem küld hírlevelet felhasználói részére.

Scroll to Top

Kérj díjmentes szaktanácsot

Hatékonyan szeretnéd csökkenteni energia kiadásaid?

Kérj díjmentes visszahívást a telefonszámod megadásával.

📲 Ha van most pár perced és gyorsítósávra helyeznéd a folyamatot, akkor keress nyugodtan: +36 20 252 0920

Új érdeklődő, tokyosolar.hu (#6)