Kerti zuhany, solar zuhany, medence zuhany, kerti tusoló lábmosóval.

35 literes, könnyen szerelhető, hideg-meleg csappal ellátott, lábmosós kerti zuhany, solar zuhany.

solar-zuhany-35-literes-k

A napsütés segítségével ingyen melegítheted a kerti zuhany vízét. Kertedben, tanyádon, medencéd mellett könnyen felszerelhető. Otthoni házi munka vagy napozás közben bármikor átadhatod magad a zuhanyzás örömeinek. Gyors felfrissülést biztosít.

Telepítése házilagosan is elvégezhető szinte költség nélkül, csupán a kerti csaphoz használt locsoló csövet kell egy ½”-os gyorscsatlakozó idom segítségével csatlakoztatni.

A napsütés és a nap energiája 1-2 óra alatt felmelegíti a kerti zuhany testben lévő vizet és máris a keverő csap segítségével állítod a kijövő víz hőfokát.

Maximális csatlakozási víz nyomás: 3-4 bar. Amennyiben a hálózati víz nyomás meghaladja a 3 bar-t, nyomáscsökkentőt kell a kerti zuhany (solar zuhany) elé kötni.

Üzemeltetése energiát nem igényel. Se áramot, se mást!

A fagyok beállta előtt a kerti tusolót vízteleníteni kell, le kell szerelni és fagymentes helyre pakolni a tavaszi felszerelésig.

A víztelenítést a leeresztő csonk megnyitásával kell elvégezni. A karos keverőcsapot közép állásban ki kell nyitni, és a téli leeresztő csavart a víztartály hátoldalán meg kell nyitni. Víztelenítést követően a készüléket le kell szerelni, és zárt, száraz helyen kell tárolni a téli időszak alatt. (szezonális használatra gyártott és méretezett termék.)

A 35 literes solar zuhany, medence zuhany lábmosóval ellátott!

A berendezés garancia ideje 1 év.

Méret: 220cm × 14cm

Alapzat mérete: 14cm × 18cm

Nettó súly: 11,5kg

Zuhany test anyaga: UV stabil műanyag

Űrtartalom: 35 liter

Kerti zuhany, szolár zuhany bruttó árak:

  • Vételár személyes átvétellel: 51.900,-Ft
  • Futárral, előre utalással: 55.900,- Ft
  • Futárral, utánvéttel: 56.900,- Ft

 Kerti zuhany lábmosóval AKCIÓ!

A készlet erejéig

CSAK 45.990 FT-os bruttó telephelyi áron!

Futárral kiszállítva 49.990,- Ft az akció ideje alatt. 2-3 munkanap alatt kiszállítjuk!

Rendeld meg még MA! HÍVJ! Üzenj! Küldj füstjeleket!

Gózon Ferenc – 06-20-250-3572

Kerti Zuhany Rendeléskerti-zuhany-kicsi
kerti zuhany, szolár zuhany

35 literes kerti zuhany, solar zuhany. Kertedben zuhanyozhatsz napozás vagy kerti munka közben. A solar kerti zuhanyzó keverő csapja segítségével beállíthatod a számodra legkellemesebb hőmérsékletű tusoló vizet.

Nem kell sáros lábbal a lakásba trappolnod, lemoshatod a lábad a nap által felmelegített vízzel még kint a kertedben. Ehhez igen praktikus megoldás a kerti tusoló lábmosós része. A nap segítségével ingyen melegítheted a kerti zuhany vízét. A 35 literes Solar kerti zuhany lehetővé teszi, hogy élvezd a kellemes meleg zuhanyozást, tusolást a szabadban, mindenféle nehézkes vízvezeték szerelési munkanélkül.

Telepítése házilagosan is elvégezhető szinte költség nélkül, mivel csak a kerti csaphoz használt locsoló csövet kell egy gyorscsatlakozó egység segítségével rögzítened, és máris készen áll a saját solar kerti zuhany a működésre.

A Nap 1-2 óra alatt felmelegíti a zuhany testben lévő vizet és máris a keverő csap segítségével állíthatod a zuhanyzó víz hőfokát. A zuhanyzó üzemeltetése energiát nem igényel.

Használj 35 literes, lábmosós szolár kerti zuhanyzót, frissítsd fel magad a forró napokon. A szolár kerti zuhany lábmosóval a család és a gyerekek egyik kedvenc kelléke és az udvar, és a medence ékessége.

Tökéletes, kellemes szabadtéri kerti solar zuhany, medence zuhany

A szolár kerti zuhanyzó, másnéven medence zuhany ideális a medence használata előtti tusolásra valamint úszás után tested leöblítésére. Célszerű megfelelően a talajhoz rögzíteni a stabilitás és a biztonságos használat érdekében. A gyorscsatlakozó segítségével egyszerűen a kerti locsoló csővel összekötve már használhatod is. Rögzíthető betonhoz, vagy fa talpazathoz is.

A lényeg, hogy stabilan, biztonságosn álljon.

Egy kellemes meleg fürdő a szabadban?

Egy esztétikus, stílusos kiegészítő a kertben?

Frissítő tusoló a medencéd mellett?

Solar zuhanyaink, medence zuhanyzók ezt kínálják Részedre!

A vásárlók nagyon jó tapasztalatokról számolnak be. Egyrészt a medence zuhany ára igen kedvező, így sokak megengedhetik maguknak a megvásárlását, másrészt az ország bármely területére -ami autóval megközelíthető- 1-2 nap alatt ki tudjuk részedre szállíttatni. Így a solar zuhanyzó, medence zuhany beszerzése nagyon gyors, kényelmes és költség hatékony. Ezek pedig olyan szempontok, amiket a vásárlók nagyon kedvelnek.

A medence zuhanyzó megérkezése után a kicsomagolás, az összeszerelés, a felszerelés, és az üzembe helyezés bárki számára egyszerűen, könnyen, nehézségek nélkül elvégezhető. Ezt a jó tulajdonságot különösen kedvelik a hölgy vásárlók, ugyanis ha nincs a közelben férfi segítség, akkor is ki tudják próbálni a solar zuhany előnyeit működés közben. Ahogy a képen látható, akár fa talpazatra is felszerelhető. viszont minden esetben ügyelni kell arra, hogy a rögzítést követően (a 4db csavar tartozék) a zuhanyzó kellően stabil maradjon. Mivel nyáron, vagy meleg időben az egész család kedvence, ezért a gyerekek sokat játszanak, ugrándoznak, mókáznak körülötte. Körültekintő, alapos felszereléssel még labdázás, vagy egyéb csimpaszkodás se tudja felborítani. Gyerekes családoknak javasolt ez a 35 literes típus, hisz ahol gyerekek vannak, ott sokkal jobban fogy a meleg víz.

Egy biztos! Eddig minden vásárló örömmel mesél róla, sőt többen a szomszédokat, barátokat, ismerősöket is ellátták vele.

A 35 literes szolár kerti zuhany, medence zuhany lábmosóval ellátott.

A vásárlók véleménye a kerti zuhany használatról, solar zuhany tapasztalatról, a medence zuhanyról

“A gyerekek imádják, 1 darab nem is lett elég! Be kellett még egyet szerezni belőle."
Magdi
Siófok
“Ideális megoldás a napozáshoz, nyári sziesztához."
Anikó
Zamárdi
“Megrendeltem és 2 napon belűl már itt is volt. 🙂"
Júlia
Vác
“Első lépés az ingyenes napenrgia hasznosításhoz."
Ferenc
Nyíradony
"Kertes házunk kötelező tartozéka. Gyorsan melegíti a vizet, szeretjük.
Jolán
Kazincbarcika
"A régi hordós vízmelegítők modernebb változata. Gyorsan beszerelhető."
István
Szeged
“Előbb kellett volna megvenni… Esténként a kertben tusolunk, így nem kell a drága meleg vizet használni."
József
Szigetvár
“Egyszerű szerkezet, gyorsan szerelhető."
Zoltán
Pécs
“Nagyon kellemesen hűsít, ha nagy a meleg, ha hőség van."
Jenő
Keszthely
"Naponta sokszor tudom használni, kellemesen hűsít."
Erzsébet
Nagykáta
"Vettem a telekre is 1db-ot. Annyira megszerettük, hogy nemcsak itthon a kertben használjuk, hanem a velencei nyaralónkban is."
Béla
Budapest
"Nyugdíjasok vagyunk. Mi a 18 literest vettük meg. Az a kerti zuhany nekünk megfelelő."
Irénke néni
Vác

35 literes, lábmosós Kerti zuhany AKCIÓ!

A készlet erejéig

CSAK 45.990 FT-os bruttó telephelyi áron!

Futárral kiszállítva 49.990,- Ft az akció ideje alatt. 2-3 munkanap alatt kiszállítjuk!

Rendeld meg még MA! HÍVJ! Üzenj! Küldj füstjeleket!

Gózon Ferenc – 06-20-250-3572

Telephelyünk címe: 2340 Kiskunlacháza Dömsödi út 43

Telephelyünk telefonszáma: +36202503572

Telephelyünk nyitvatartása: H-P: 8-16 óráig, Sz: 8-12-ig

Kerti Zuhany RendelésScroll to Top