Bemutatkozás

Napenergia hasznosítása, megújuló energia

A legtöbb emberben ezek a kérdések, gondolatok merülnek fel: Drága a napenergia hasznosítás? Nem éri meg a környezetvédelem! Csak a jómódú családok élvezhetik az energiatakarékos megoldásokat! Megfizethetetlen a napkollektor, megfizethetetlen a napenergia hasznosítás! A megújuló energia csak egy szűk rétegé, ahhoz csak kevesek férhetnek hozzá.

Ez mind igaz volt eddig. De ez már a múlt!

Cégünk a Tokyo Solar Kft, hosszú évek óta foglalkozik napkollektorok viszont eladásával, nagykereskedelmével. A célunk az, hogy mindenki számára elérhető legyen az ingyenes napenergia felhasználása az összes család és vállalkozás számára. Ezáltal kisebbek legyenek a jelenleg nagyon magas havi családi és céges kiadások, kisebb legyen a havi rezsi, kisebb legyen az áram, vagy gáz számla. Mára sikerült annyi tapasztalatot, és kapcsolati tőkét összegyűjtenünk, hogy ezek alapján több olyan új típus forgalmazását kezdtük meg, amelyek a mai magyar piacon egyedülállóan rendelkeznek mindazon tulajdonságokkal, amit eddig egy termék sem mondhatott el magáról.

Igyekszünk bemutatni és kiemelni mindazt az információt, ami szükséges ahhoz, hogy megtaláld a  számodra legmegfelelőbb típust, hogy ne kelljen többé fizetned a meleg vízért! Hogy tudj spórolni a fűtési költségeken, csökkenjenek kiadásaid. Mi a vállalat tulajdonosai elhivatottak vagyunk abban, hogy a környezettudatosan éljünk, óvjuk, környezetünket és tegyük ezt úgy, hogy élvezzük is azt!

Mi elkezdtük! Kezd el Te is!

Üdvözlettel: Gózon Ferenc, Dvorszky Gábor

Ezek a típusok a napenergia hasznosító piac leggyorsabb megtérülési idejű termékei. Ezt le merjük írni és ki merjük jelenteni! Az áruk és tudásuk úgy alakítottuk ki, hogy széles felhasználási lehetőséget biztosítsanak tulajdonosuknak, de mindezt egy olyan árszinten, amit szinte bármely család, vagy cég könnyedén ki tud fizetni. Így a napenergia hasznosítás és a napenergia felhasználás elérhető közelségbe kerül. 4 évszakos működésük is megoldott, nyomás alatt üzemelnek, és tartalmaznak egy teljesítmény növelő eszközt, mely segítségével órák alatt képesek meleg vizet produkálni. A telepítésük, összeszerelésük gyors, egyszerű. Komplett, egész rendszer.

Ezek a típusok a napenergia hasznosító piac legolcsóbb termékei. Az áruk úgy alakítottuk ki, hogy ténylegesen bárki számára elérhetők legyenek. De mindezt úgy hogy ne menjen se a minőség rovására, se pedig a felhasználhatóság rovására. Megtérülési idejük gyors, könnyű, bárki számára megoldható a telepítésük, össze szerelésük. Komplett, egész rendszer.

A napkollektor panelok többféle méretben, többféle számú vákuumcsővel kaphatók. Kétféle anyagösszetételt forgalmazunk. Így van ár és minőségbeli döntési lehetőség a napenergiát hasznosítani szándékozó vásárlók előtt. A napkollektor panel felülete, a napkollektor panel vákuumcsöveinek a száma könnyen növelhető, könnyen bővíthető. A felszerelésnél sokféle mód szóba jöhet, hiszen ezek a napkollektorok nincsenek egybe építve a víztartállyal. Meglévő fűtésrendszerekhez is könnyen illeszthetőek. Tartalmaznak egy teljesítmény növelő eszközt, mely segítségével órák alatt képesek meleg vizet produkálni. 

A fő típusokat rövid leírással összeszedtük egy oldalra, hogy kényelmesebb legyen köztük a választás.

Napkollektor szett, napkollektor rendszer választék. 4 évszakos működés, egyedi igények, egyedi méretek kialakításának lehetősége. Sokrétű felhasználási lehetősége a napenergiának és megújuló energiának. Fűtésrásegítés.

Scroll to Top

Kérj díjmentes szaktanácsot

Hatékonyan szeretnéd csökkenteni energia kiadásaid?

Kérj díjmentes visszahívást a telefonszámod megadásával.

📲 Ha van most pár perced és gyorsítósávra helyeznéd a folyamatot, akkor keress nyugodtan: +36 20 252 0920

Új érdeklődő, tokyosolar.hu (#6)