Szilikon gyűrű napkollektorhoz

Szilikon gyűrű, tömítés napkollektor vákuumcsőhöz

szilikongyuru-napkollektor-kicsi

Szilikon gyűrű ár: (bruttó vételár) 58×1800mm-es vákuumcső mérethez

Személyes átvétel esetén: 2.450.-ft /csomag (a csomagban 5db található)

Postával előre utalással: 2.950.-ft /db

Postával utánvéttel: 4.200.-ft /db

Szilikon gyűrű ár: (bruttó vételár) 47×1500mm-es vákuumcső mérethez

Személyes átvétel esetén: 2.000.-ft /csomag (a csomagban 5db található)

Postával előre utalással: 2.500.-ft /db

Postával utánvéttel: 3.750.-ft /db

Mire jó a szilikongyűrű?

A szilikon gyűrű a nyomás nélküli, azaz ejtőtartályos napkollektor rendszereknél a vákuumcső és a víztartály illeszkedésénél biztosítja a megfelelő tömítést. A tömítő gyűrű 58mm átmérőjű vákuumcsövekhez használható, vagy az ennél kisebb 47mm átmérőjű vákumcsövekhez. A nyomás nélküli napkollektor rendszer alap tartozéka. Javasolt állapotát leellenőrizni 3-5 évente, ugyanis a különböző időjárási viszontagságok és a szennyezett levegő a tömítés elöregedéséhez vezethet. Amennyiben szükséges, cserélje ki.

napkollektor-vasarlas

tokyosolar-kapcsolat

 

Megrendelés

  Szállítási és fizetési feltételek

  napkollektor-arakTermékeinket személyesen vagy a honlapunkon történő megrendelés útján tudja megvásárolni!

  Személyes átvétellel: Előzetes telefonon történt egyeztetés után a terméket átveheti referencia házunknál, kp fizetéssel.Tel.: 20/342-2353.

  Futár szolgálattal előre utalással: A napkollektor  vételárát  és a szállítási díjat a 11742214-20015367-es OTP Bank számla számra történő utalás után futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz.

  Futár szolgálattal utánvéttel: A napkollektor vételárát és a szállítás díját a futárnak kell átadnia a termék kiszállításakor.
  A kiválasztott áru mellett feltüntetett ár a bruttó vételár, amely tartalmazza a szállítási költséget. A megrendelt árut munkanapokon előzetes e-mail-ben, vagy telefonos visszaigazolást követően, a készlet erejéig, 24-48 órán belül útnak indítjuk. A munkaszüneti (szombat, vasárnap) és ünnepnap beérkezett megrendeléseket legkorábban a megrendelést követő első vagy második munkanapon teljesítjük. A napkollektor szállítását futár végzi napközben 8-17 óráig.

  Kellemes Vásárlást kívánunk Önnek!

  Scroll to Top