Napkollektor, HEAT PIPE napkollektor

Az áramzabáló bojlerkorszak vége elérkezett!

Miért támogatod tovább az Áramszolgáltató céget? Miért fizeted havonta a magas villanyszámlát, vagy a gázszámlát? A napenergia INGYEN dolgozik. Dolgozzon most neked és a családodnak. A napkollektortól sokan az elején idegenkednek, fenntartásokkal fogadják. Használat közben viszont megdöbbennek a vásárlók azon, hogy mekkora kincs és milyen jó döntés volt a beszerzése. A napkollektor megtermeli az árát.

Vákuumcsöves nyomásos napkollektor HEAT PIPE - IP01 Tokyo Solar

Heat Pipe (hőcsöves), nyomásos, 150 literes, 15 vákuumcsöves napkollektor rendszer Magnézium rúddal és elektromos fűtőbetéttel. 

napkollektor-nyomasos-HEAT-PIPE

Napkollektor jellemzők: 

 • HEAT PIPE technológia 
 • Max. üzemi nyomás 7 bar 
 • Jó hőtartó képesség 
 • Belső tartály anyaga: rozsdamentes acél 
 • Külső tartály anyaga: drawbench ezüst acél 
 • Tartály szigetelése: poliuretán
 • Vákuumcsövek mérete: 58-1800mm
 • Extra korrózióállóság Magnézium rúd
 • Elektromos fűtő betét (1500W) 
 • Stabil, könnyen szerelhető napkollektor 
 • Egyszerű telepítés/felszerelés 3-4 fős háztartásoknak 
 • Összeszerelt termék mérete: 
 • Tömege: 90 kg 
 • Napkollektor felület: 1.93m2 (0.7 Mpa; próbanyomás 1.0 Mpa) 
 • (SUS304) állvány lapos tetős vagy ferde tetős verzióval
 • szélesség 125 cm, magasság 230 cm
 • További műszaki adatokért kattintson ide

Napkollektor árak: 

 • Bruttó vételár személyes átvétel esetén: 239.900 Ft
 • Szállítási díj: 15.000 Ft

 

Típus Vákuumcső darabszám Napkollektor felület Bruttó (áfás) ár telephelyen Megjegyzés
Napkollektor IP01-1/150 liter 15 1.93m2 239.900,- Ft raktáron
Napkollektor IP01-1/180 liter 18 2.31m2 299.900,- Ft raktáron

 

 

Hocsoves-napkollektor-rajz
A magnézium rúd megakadályozza a víztartály korrózióját, vízkövesedését, mert a vízben oldott ásványi sók és egyéb szennyező anyagok megtámadhatják a napkollektor fémtartályát, ezért a magnézium rúd növeli a napkollektor élettartamát, és hosszú távon biztosítja, hogy tiszta, egészséges vizet használjunk. Napkollektor szereléssel kapcsolatos kérdésekkel forduljon napkollektor szerelő partnereinkhez, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.

 

Napkollektor előnyei:

A HEAT PIPE (hőcső) miatt igen jó hatásfokkal üzemel a termék. Akár felhős időben is képes gyorsan felmelegedni és a víztartályban lévő vizet felmelegíteni. Mivel nyomás alatt üzemel, így nincs szükség arra, hogy a felhasználási ponthoz képest 4-5 méterrel magasabbra legyen felszerelve. Akár a földre is telepíthető, attól függően, hogy a helyi körülmények mit tesznek lehetővé. A beépített fűtőbetét segítségével igény szerint a tartályban lévő víz hőmérsékletét tovább lehet fokozni. (ehhez intelligens vezérlőre és hőmérséklet érzékelőre is szükség van) De a napkollektor ennek használata nélkül is kiválóan üzemel. A téli napokra (november végétől február végéig) ajánlott a napkollektorból leereszteni a vizet. Maga a termék nem fagyna el, de a napkollektorhoz vezető vízvezetékek kis keresztmetszete miatt, azokban fagydugó keletkezhet, ami a rendszer károsodását okozhatja. Némi többlet költséggel (kb. 25 ezer forint) ez a probléma kiküszöbölhető és 4 évszakos működésűvé alakítható a termék. Ebben az esetben teljes évben működik a berendezés és biztosítja a napenergia hasznosítását és felhasználását.

A nyári napokon a napkollektor kiválóan alkalmas medencefűtésre is. Ilyenkor a napkollektor által felmelegített víz hőmérséklete könnyen eléri akár a 90-95 fokot.

HEAT PIPE vákuumcső hatékonysága borús időben:

 
napkollektor-tartaly-ip01

HEAT PIPE hőátadó hüvelyek a nyomásos napkollektor (IP01-es sorozat) víztartályában.

napkollektor-medencefutes-napkollektor

A nyári napokon a napkollektor kíválóan alkalmas medencefűtésre is. Ilyenkor a napkollektor által felmelegített víz hőmérséklete könnyen eléri akár a 90-95 fokot. A termék által előállított melegvíz kitűnően alkalmas fürdéshez, mosáshoz, mosogatáshoz. Célszerű bevezetni mind a mosógépbe, mind pedig a mosogatógépbe is. Ezzel további energia megtakarítás érhető el. A legnagyobb hatékonység elérésének érdekében célszerű megtervezni a felszerelés helyét és a vízmelegítő berendezés tájolását. A napenergia hasznosításával és a megújuló energia források igénybevételével a ház, ingatlan értékét is növelni tudjuk.Megrendelés

   
  Szállítási és fizetési feltételek

   

  napkollektor-arak

  Termékeinket személyesen vagy a honlapunkon történő megrendelés útján tudja megvásárolni!

  Személyes átvétellel: Előzetes telefonon történt egyeztetés után a terméket átveheti referencia házunknál Kiskunlacházán, készpénz fizetéssel.Tel.: 06 (20) 342 2353.

  Cím: 2340 Kiskunlacháza, Dömsödi út 43. – GUMIS műhely (Budapesttől kb 35km-re déli irányban található az 51-es főút mentén)

  Futár szolgálattal előre utalással: A napkollektor vételárát és a szállítási díjat a 11742214-20015367-es OTP Bank számla számra történő utalás után futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz.

  Futár szolgálattal utánvéttel: A napkollektor vételárát és a szállítás díját a futárnak kell átadnia a termék kiszállításakor. A kiválasztott áru mellett feltüntetett ár a bruttó vételár, amely tartalmazza a szállítási költséget. A megrendelt árut munkanapokon előzetes e-mail-ben, vagy telefonos visszaigazolást követően, a készlet erejéig, 24-48 órán belül útnak indítjuk. A munkaszüneti (szombat, vasárnap) és ünnepnap beérkezett megrendeléseket legkorábban a megrendelést követő első vagy második munkanapon teljesítjük. A napkollektor szállítását futár végzi napközben 8-17 óráig.

  Kellemes Vásárlást kívánunk Önnek!

  Scroll to Top