Napkollektor akció

Napkollektor akció, akciós napkollektor *

(* Akció nem azt jelenti, hogy „leértékelt” vagy „árleszállított”. Tartósan tudunk olyan árat biztosítani a piacon, amit más kereskedő maximum csak akció keretein belül tud adni.)

Az ingyen meleg víz biztosítása érdekében két napkollektor típus esetén az alábbi akciós napkollektor ár az, amit kínálni tudunk. Sokan panaszkodnak a magas kiadások, rezsi költségek, egyre drágább energia árak miatt. Maximálisan jogosan. A Kormányok pedig semmit se tesznek annak érdekében, hogy tömegek számára könnyen hozzáférhetők legyenek a napenergia hasznosító berendezések, olcsó napkollektor árak legyenek. Pedig eltörölhetnék a 27%-os áfát, mely jelentős mértékben drágítja őket, kínálhatnának adókedvezményt, vagy adhatnának alanyi jogon támogatást bárkinek aki ilyen környezetbarát megoldást választ.

Vákuumcsöves nyomás nélküli napkollektor
Tokyo Solar N03-1/12 - Akciós ár

Vákuumcsöves nyomás nélküli 120 literes 12 vákuumcsöves napkollektor rendszer automata vízfeltöltéssel

napkollektor-nyomas-nelkuli

Jellemzők:

További műszaki adatokért kattintson ide

Napkollektor akciós ár:

Napkollektor régi ár: 199.900 Ft

Akciós vételár személyes átvétel esetén: 159.900.- Ft

Szállítási díj:

NO3-1/120 liter:  20.000 Ft

NO3-1/180 liter:  22.000 Ft

NO3-1/240 liter:  22.000 Ft

Típus Vákuumcső darabszám Napkollektor felület Bruttó (áfás) ár telephelyen Megjegyzés
Napkollektor NO3-1/120 liter 12 1.54 m2 199.900 Ft 159.900.- Ft raktáron
Napkollektor NO3-1/180 liter 18 2.31 m2 279.900 Ft 219.900.- Ft raktáron
vakuumcsoves-napkollektor-bekotesi-rajz-b

Feri Kérdésed lenne? Érdekel?

Üzenj, hívj, keress bátran!

Telefon: 06 20 442 0972
E-mail: kapcsolat@tokyosolar.hu

Ezt mindenképp olvasd el!
(Ingyenes) KATTINTS A KÉPRE! 

piros-nyil-jobb

Napkollektor szereléssel kapcsolatos kérdésekkel forduljon napkollektor szerelő partnereinkhez, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot. (06 20 252 0920 telefonszámon).

Akciós napkollektor előnyei:

A nyomás nélküli vákuumcsöves napkollektor ára nagyon kedvező, igazán olcsó. Ténylegesen egy akciós napkollektor ár. Így nagyon gyorsan visszatermeli az árát tulajdonosa részére. Az automata vízfeltöltés miatt használata kényelmes.

A napkollektor gyorsan telepíthető. Működéséhez nincs szükség áramra, vagy bármilyen más energiaforrásra. A napsütés, vagy szórt napfény elegendő a működéséhez. Felépítése egyszerű, nem összetett, így meghibásodási lehetőségek szinte nincsenek.

A téli napokra (november végétől február végéig) ajánlott a napkollektorból leereszteni a vizet. Maga a termék nem fagyna el, de a napkollektorhoz vezető vízvezetékek kis keresztmetszete miatt, azokban fagydugó keletkezhet, ami a rendszer károsodását okozhatja. Emiatt mi a 3 évszakos üzemelést javasoljuk ehhez a típushoz.

Sok vásárlónk kis módosítással téli üzemmódra alkalmas bekötést használt a beszerelés alkalmával. Ezek a megoldások is nagyon működőképesnek bizonyultak. Így egész éves használatra teljes fagyállós feltöltéssel is alkalmas.

Ezt az akciós napkollektor típust a felhasználási ponthoz képest 4.5-5 méterrel magasabbra kell elhelyezni a megfelelő víznyomás biztosítása érdekében. Ha nincs meg ez a szintkülönbség, akkor a nyomásos napkollektort, vagy nyomásos napkollektor rendszert ajánlunk használatra.

Napkollektor panel – HEAT PIPE (hő csöves)
Tokyo Solar HP/10 – Olcsó ár

napkollektor-panel-rozsdamentes-kerettel

Napkollektor jellemzők:

Napkollektor panel ár:

Vételár személyes átvétel esetén: 145.900.- Ft

Szállítási díj: 18.000 Ft

A két akciós árú napkollektor típusnál szükség lehet a felszerelés, beszerelés kapcsán néhány kiegészítőre. A felsorolt kiegészítők külön is megvásárolhatók igény szerint.

A rögzítő kampó a napkollektor tartó állványának tetőhöz való biztos rögzítéséhez nyújt segítséget. Főként a napkollektor panelhez ajánlott. Az automata légtelenítő szelep és a réz csatlakozó elem is mindenképp javasolt ehhez a típushoz. A vákuumcsövek jó minőségűek, így a pótlásukra nem szokott szükség lenni. Viszont vannak vásárlók, akik szeretik, ha van otthon 1-2db tartalék belőlük.

A lapos tetős állványra csak abban az esetben van szükség, ha a berendezést talajon vagy lapos tetős épület tetején kívánja tulajdonosa elhelyezni. A fent jelzett ár tartalmazza a ferde tetős állvány árát.

Feri Kérdésed lenne? Érdekel?

Üzenj, hívj, keress bátran!

Telefon: 06 20 442 0972
E-mail: kapcsolat@tokyosolar.hu

Kiegészítők napkollektorhoz:

Napkollektor rögzítő kampó ár:

Vételár személyes átvétel esetén: 4.800.- Ft

Automata légtelenítő szelep ár:

Vételár személyes átvétel esetén: 7.900.- Ft

Réz csatlakozó ár:

Vételár személyes átvétel esetén: 3.900.- Ft

Napkollektor vákuumcső 58*1800 ár:

Vételár személyes átvétel esetén: 4.990.- Ft

Napkollektor állvány lapos tetőre:

Vételár személyes átvétel esetén: 15.900.- Ft

Szállítási és fizetési feltételek

Termékeinket személyesen vagy a honlapunkon történő megrendelés útján tudja megvásárolni!

napkollektor-arak

Személyes átvétellel: Előzetes telefonon történt egyeztetés után a terméket átveheti referencia házunknál, kp fizetéssel.
Tel.: 06-20/442-3182.

Cím: 2340 Kiskunlacháza, Dömsödi út 43. – GUMIS műhely (Budapesttől kb 35km-re déli irányban található az 51-es főút mentén)

Futár szolgálattal előre utalással: A napkollektor vételárát és a szállítási díjat a 11742214-20015367-es OTP Bank számla számra történő utalás után futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz.

Futár szolgálattal utánvéttel: A napkollektor vételárát és a szállítás díját a futárnak kell átadnia a termék kiszállításakor. A kiválasztott áru mellett feltüntetett ár a bruttó vételár, amely tartalmazza a szállítási költséget. A megrendelt árut munkanapokon előzetes e-mail-ben, vagy telefonos visszaigazolást követően, a készlet erejéig, 24-48 órán belül útnak indítjuk. A munkaszüneti (szombat, vasárnap) és ünnepnap beérkezett megrendeléseket legkorábban a megrendelést követő első vagy második munkanapon teljesítjük. A napkollektor szállítását futár végzi napközben 8-17 óráig.

Kellemes Vásárlást kívánunk Önnek!

A napkollektor akció időtartamát igyekszünk nem lekorlátozni, de ideiglenes készlethiány előfordulhat.

Scroll to Top

Kérj díjmentes szaktanácsot

Hatékonyan szeretnéd csökkenteni energia kiadásaid?

Kérj díjmentes visszahívást a telefonszámod megadásával.

📲 Ha van most pár perced és gyorsítósávra helyeznéd a folyamatot, akkor keress nyugodtan: +36 20 252 0920

Új érdeklődő, tokyosolar.hu (#6)