Napkollektor akció

Napkollektor a legjobb áron

Az ingyen meleg víz biztosítása érdekében két napkollektor típus esetén az alábbi vákuumcsöves napkollektor ár az, amit kínálni tudunk. Sokan panaszkodnak a magas kiadások, rezsi költségek, egyre drágább energia árak miatt. Maximálisan jogosan. A Kormányok pedig semmit se tesznek annak érdekében, hogy tömegek számára könnyen hozzáférhetők legyenek a napenergia hasznosító berendezések, olcsó napkollektor árak legyenek. Pedig eltörölhetnék a 27%-os áfát, mely jelentős mértékben drágítja őket, kínálhatnának adókedvezményt, vagy adhatnának alanyi jogon támogatást bárkinek aki ilyen környezetbarát megoldást választ.

Vákuumcsöves nyomás nélküli napkollektor ár
Tokyo Solar N03-1/12 - A legjobb áron!

Vákuumcsöves nyomás nélküli 120 literes 12 vákuumcsöves napkollektor rendszer automata vízfeltöltéssel

napkollektor-nyomas-nelkuli

Jellemzők:

További műszaki adatokért kattintson ide

Vákuumcsöves napkollektor ár:

Akciós vételár személyes átvétel esetén: 199.900.- Ft

Szállítási díj:

NO3-1/120 liter:  20.000 Ft

NO3-1/180 liter:  22.000 Ft

NO3-1/240 liter:  22.000 Ft

Típus Vákuumcső darabszám Napkollektor felület Bruttó (áfás) ár telephelyen Megjegyzés
Napkollektor NO3-1/120 liter 12 1.54 m2 199.900.- Ft raktáron
Napkollektor NO3-1/180 liter 18 2.31 m2 279.900.- Ft raktáron
vakuumcsoves-napkollektor-bekotesi-rajz-b

Feri Kérdésed lenne? Érdekel?

Üzenj, hívj, keress bátran!

Telefon: 06 20 442 0972
E-mail: kapcsolat@tokyosolar.hu

Ezt mindenképp olvasd el!
(Ingyenes) KATTINTS A KÉPRE! 

piros-nyil-jobb

Napkollektor szereléssel kapcsolatos kérdésekkel forduljon napkollektor szerelő partnereinkhez, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot. (06 20 252 0920 telefonszámon).

Vákuumcsöves napkollektor előnyei:

A nyomás nélküli vákuumcsöves napkollektor ára nagyon kedvező, igazán olcsó.  Így nagyon gyorsan visszatermeli az árát tulajdonosa részére. Az automata vízfeltöltés miatt használata kényelmes.

A napkollektor gyorsan telepíthető. Működéséhez nincs szükség áramra, vagy bármilyen más energiaforrásra. A napsütés, vagy szórt napfény elegendő a működéséhez. Felépítése egyszerű, nem összetett, így meghibásodási lehetőségek szinte nincsenek.

A téli napokra (november végétől február végéig) ajánlott a napkollektorból leereszteni a vizet. Maga a termék nem fagyna el, de a napkollektorhoz vezető vízvezetékek kis keresztmetszete miatt, azokban fagydugó keletkezhet, ami a rendszer károsodását okozhatja. Emiatt mi a 3 évszakos üzemelést javasoljuk ehhez a típushoz.

Sok vásárlónk kis módosítással téli üzemmódra alkalmas bekötést használt a beszerelés alkalmával. Ezek a megoldások is nagyon működőképesnek bizonyultak. Így egész éves használatra teljes fagyállós feltöltéssel is alkalmas.

Ezt az akciós napkollektor típust a felhasználási ponthoz képest 4.5-5 méterrel magasabbra kell elhelyezni a megfelelő víznyomás biztosítása érdekében. Ha nincs meg ez a szintkülönbség, akkor a nyomásos napkollektort, vagy nyomásos napkollektor rendszert ajánlunk használatra.

Napkollektor panel – HEAT PIPE (hő csöves)
Tokyo Solar HP/10 – A legjobb áron!

napkollektor-panel-rozsdamentes-kerettel

Napkollektor jellemzők:

Vákuumcsöves napkollektor panel ár:

Vételár személyes átvétel esetén: 145.900.- Ft

Szállítási díj: 18.000 Ft

A két kedvező árú napkollektor típusnál szükség lehet a felszerelés, beszerelés kapcsán néhány kiegészítőre. A felsorolt kiegészítők külön is megvásárolhatók igény szerint.

A rögzítő kampó a napkollektor tartó állványának tetőhöz való biztos rögzítéséhez nyújt segítséget. Főként a napkollektor panelhez ajánlott. Az automata légtelenítő szelep és a réz csatlakozó elem is mindenképp javasolt ehhez a típushoz. A vákuumcsövek jó minőségűek, így a pótlásukra nem szokott szükség lenni. Viszont vannak vásárlók, akik szeretik, ha van otthon 1-2db tartalék belőlük.

A lapos tetős állványra csak abban az esetben van szükség, ha a berendezést talajon vagy lapos tetős épület tetején kívánja tulajdonosa elhelyezni. A fent jelzett ár tartalmazza a ferde tetős állvány árát.

Feri Kérdésed lenne? Érdekel?

Üzenj, hívj, keress bátran!

Telefon: 06 20 442 0972
E-mail: kapcsolat@tokyosolar.hu

Kiegészítők napkollektorhoz:

Napkollektor rögzítő kampó ár:

Vételár személyes átvétel esetén: 4.800.- Ft

Automata légtelenítő szelep ár:

Vételár személyes átvétel esetén: 7.900.- Ft

Réz csatlakozó ár:

Vételár személyes átvétel esetén: 3.900.- Ft

Napkollektor vákuumcső 58*1800 ár:

Vételár személyes átvétel esetén: 4.990.- Ft

Napkollektor állvány lapos tetőre:

Vételár személyes átvétel esetén: 15.900.- Ft

Szállítási és fizetési feltételek

Termékeinket személyesen vagy a honlapunkon történő megrendelés útján tudja megvásárolni!

napkollektor-arak

Személyes átvétellel: Előzetes telefonon történt egyeztetés után a terméket átveheti referencia házunknál, kp fizetéssel.
Tel.: 06-20/442-3182.

Cím: 2340 Kiskunlacháza, Dömsödi út 43. – GUMIS műhely (Budapesttől kb 35km-re déli irányban található az 51-es főút mentén)

Futár szolgálattal előre utalással: A napkollektor vételárát és a szállítási díjat a 11742214-20015367-es OTP Bank számla számra történő utalás után futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz.

Futár szolgálattal utánvéttel: A napkollektor vételárát és a szállítás díját a futárnak kell átadnia a termék kiszállításakor. A kiválasztott áru mellett feltüntetett ár a bruttó vételár, amely tartalmazza a szállítási költséget. A megrendelt árut munkanapokon előzetes e-mail-ben, vagy telefonos visszaigazolást követően, a készlet erejéig, 24-48 órán belül útnak indítjuk. A munkaszüneti (szombat, vasárnap) és ünnepnap beérkezett megrendeléseket legkorábban a megrendelést követő első vagy második munkanapon teljesítjük. A napkollektor szállítását futár végzi napközben 8-17 óráig.

Kellemes Vásárlást kívánunk Önnek!

A napkollektor akció időtartamát igyekszünk nem lekorlátozni, de ideiglenes készlethiány előfordulhat.

Scroll to Top

beszéljünk a tervedről

Hatékonyan szeretnéd csökkenteni energia kiadásaid?

Kérj díjmentes visszahívást a telefonszámod megadásával.

📲 Ha van most pár perced és gyorsítósávra helyeznéd a folyamatot, akkor keress nyugodtan: +36 20 252 0920