Napkollektor teljesítmény tesztelés

Mekkora a napkollektor teljesítmény? Működni fog ez nálam is? TESZTELD LE!

napkollektor teljesitmeny

Napkollektor vásárlás előtt sokak fejében ott motoszkál a kérdés: Működni fog ez nálam is? Mekkora napkollektor teljesítményre számíthatok? Borús időben is van napkollektor teljesítmény? De mégis mekkora? Ezek mind-mind jogos kérdések és fontos, hogy megkapd azt a választ, ami igazán megnyugtató részedre és persze maximálisan a valóságot tükrözi.

Írnak mindenfélét az interneten, terjednek különböző hírek, híresztelések, vélemények a társadalomban, halassz ezt-azt, de mégis mi a valóság? Mekkora a napkollektor teljesítmény a valóságban? Ne higgy a reklámoknak, ne higgy a szomszédodnak, ne higgy az internetnek.

Higgy a saját szemednek! Te vagy a leghitelesebb személy saját magad számára. A legjobb amit tehetsz, ha saját magad figyeled meg a dolgot és saját tapasztalatot szerzel, amiből teljesen egyértelmű lesz számodra, hogy mekkora a valós napkollektor teljesítmény. Ne bízd a véletlenre! Menj biztosra! Teszteld le az otthonodban a napkollektor tudását. Teszteld a napkollektor teljesítményt! Meglátod, megéri.

Hogyan tesztelhető kockázatmentesen a napkollektor teljesítmény?

Az egyik legfontosabb tényező ahhoz, hogy a kockázat csökkenjen, de mégis megtapasztald a napkollektor teljesítmény mértékét, az hogy a költségeket minimalizáljuk. A vákuumcsöves napkollektor egyik óriási előnye, hogy nem szükséges a teljes berendezést elvinned az otthonodba. Elegendő 1 db napkollektor vákuumcső beszerzése és a vákuumcső teljesítményének a megvizsgálása. MIÉRT? Mert már az 1 db vákuumcső által előállított hőmennyiségen is meg fogsz lepődni, illetve ezt a teljesítményt amit kapsz, csak be kell szoroznod azzal a nagyságrenddel, ami lesz majd a saját napkollektorod vákuumcső darabszáma.

A napkollektor TESZTelés lépései

1., Jelentkezz a napkollektor TESZTre!

2., Kapsz tőlünk 1db Tokyo Solar HEAT PIPE vákuumcsövet. Ennek az árát ki kell fizetned, (7.300,-Ft, 100% pénzvisszaadási garanciát vállalok rá ) de a szállítás INGYENES.

3., Teszteld le a HEAT PIPE napkollektor vákuumcső teljesítményét napsütésben

FIGYELEM FORRÁZÁSVESZÉLY!!!!!!!!

Elsőre nem hinnéd, de 1 db vákuumcső is kimagasló teljesítményt állít elő, hatalmas hőt termel már 40 perc alatt is a napon! A réz HEAT PIPE végét még véletlenül se fogd meg szabad kézzel! Még véletlenül se érj hozzá szabad kézzel! SZÉTÉGETI a kezed!!! Ha végeztél a teszttel, hűtsd le vízzel a kilógó réz HEAT PIPE-ot, majd vidd árnyékba, de a legjobb ha a vákkumcső teljes felületét letakarod. VIGYÁZZ! A letakarást követően a HEAT PIPE még kb 30 percig forró marad!

4., Teszteld le a HEAT PIPE napkollektor vákuumcső teljesítményét fátyolfelhős időben

FIGYELEM FORRÁZÁSVESZÉLY!!!!!!!!

Elsőre nem hinnéd, de 1 db vákuumcső is kimagasló teljesítményt állít elő, hatalmas hőt termel már 1.2 óra alatt is fátyolfelhős időben! A réz HEAT PIPE végét még véletlenül se fogd meg szabad kézzel! Még véletlenül se érj hozzá szabad kézzel! SZÉTÉGETI a kezed!!!
Ha végeztél a teszttel, hűtsd le vízzel a kilógó réz HEAT PIPE-ot, majd vidd árnyékba, de a legjobb ha a vákkumcső teljes felületét letakarod. VIGYÁZZ! A letakarást követően a HEAT PIPE még kb 30 percig forró marad!

5., Teszteld le a HEAT PIPE napkollektor vákuumcső teljesítményét borús időben

6., Ha nem tetszenek a tapasztalt eredmények, akkor küld vissza részemre és az árát visszakapod!

7., Ha tetszett a teljesítmény és ezáltal látod, hogy miképp alakul majd nálad a napkollektor teljesítmény, akkor szerezz be egy saját napkollektort. A vákuumcső árát természetesen levonom a megrendelt napkollektorból, abba beszámításra kerül.

Jelentkezés a kockázatmentes TESZTelésre

TESZTELD az otthonodban a Napkollektor teljesítményt! Kockázatmentesen! Rendelj meg 1 db HEAT PIPE vákuumcsövet INGYENES kiszállítással CSAK 7.300,-Ft áron!100% pénzvisszafizetési garanciát vállalok!

Ha végeztél a teszttel, küldd vissza és visszafizetem az árát.

olcsó fűtés ITTIde kérem a kockázatmentes Vákuum csövet TESZTELÉSRE   Kérdésed lenne?  Érdekel? Bátran írj, küldj füstjeleket, vagy csörögj telefonon

  Feri

  Érdekel? Kérdésed lenne?

  Hívj, üzenj, küldj füstjeleket!

  Állok rendelkezésedre:

  Email: kapcsolat@tokyosolar.hu
  Telefon 06 20 252 0920

  Feri

  A napkollektor teljesítmény így már nem lesz kérdés, vagy meglepetés részedre. Végezz otthoni tesztet és tudd meg a várható napkollektor teljesítmény nagyságát.

  Oszd meg a barátaiddal:

  Megosztás itt: facebook
  Facebook
  Megosztás itt: twitter
  Twitter
  Megosztás itt: pinterest
  Pinterest
  Megosztás itt: linkedin
  LinkedIn

  Kapcsolódó hírek

  napkollektor-medencefutes-budapest

  Napkollektor, napenergia hasznosítása

  Napkollektor Napenergia hasznosítás a mindennapokban Mostanra elljutottunk odáig, hogy szinte már mindennapos téma a különböző hírforrásokban az a tény, hogy Földünket és a Föld által

  edinburghi egyetem "napelem"

  Skótok és a napelem

  A spórolós skótok és a napelem   Az edinburghi városi tanács azt tervezi, hogy a városi tulajdonban lévő épületek tetejére napelemek telepítését engedélyezi. Az ok egyszerű,

  Wien Energie napelemes öntözés

  Bécs -napelemes öntözés-

  Napelemes öntözés -próba Bécsben Az osztrák fővárosban Bécsben a Wien Energie kísérleti projektje keretében napelemes öntözőberendezés -napelemes öntözés- tesztjét kezdték meg. Dízelmotorral hajtott szivattyú helyett mobil

  Scroll to Top