Napkollektor viszonteladókat keresünk!

 

napkollektor-viszonteladokViszonteladókat keresünk! Üzleti lehetőség! Napkollektoraink forgalmazásához viszonteladó partnereket keresünk. Termékeink a jelenleg piacon lévő termékekkel szemben, számos előnnyel rendelkeznek, így az értékesítésük mindenképp előnyös az Ön számára. Bővítse termékválasztékát Tokyo Solar napkollektorokkal! A napkollektor -azaz napenergiás vízmelegítő- költséghatékony megoldás. Nem fogyaszt energiát, így jó üzlet mindenkinek. Üzleti lehetőség Önnek is és üzleti lehetőség a vásárlói számára is.

 

Miért előnyös mindez Önnek?

 • Kedvező árrést biztosítunk. (akár 50% árrés)
 • Versenyképes, rendkívül kedvező eladási áron tudja értékesíteni a napkollektort, így a termék eladja Önmagát.. 
 • Kiváló minőség.
 • Napkollektorainkra garanciát adunk.
 • Termékeink rendelkeznek a megfelelő EU minősítésekkel. (SOLAR KEYMARK-DIN CERTO, CE, SRCC, ROHS-EU Green Environmental Friendly Certificate) 
 • Segítség a napkollektor terjesztéshez, értékesítéshez. Működő, bevált, sikeres módszerekkel.
 • Folyamatosan bővülő áruválaszték
 • Szórólap

Legyen viszonteladó és forgalmazza Ön is a Tokyo Solar napkollektorokat!

Járuljon hozzá a zöld energia tömeges elterjedéséhez. Az ingyen meleg víz ne csak kiváltságosok lehetősége legyen. Minden előrelátó, józan gondolkodású meleg víz felhasználó jusson hozzá napkollektorhoz és ingyen meleg vízhez! Ezáltal legyen részese a szebb, tisztább, élhetőbb környezet kialakításának!  

Profitáljon a környezete védelméből!

További információ:

Műszaki részletek: Gózon Ferenc – ügyvezető  0620/540-41-84
Értékesítés: Dvorszky Gábor 0620/971-93-00

Regisztráljon a honlapon ez után megkapja a vásárlási feltételeit, árakat.

viszontelado-regisztracio

 

 

 

 

Legyen szerelő partnerünk!

Miért regisztráljon, mint szerelő?

 • Ajánlásunkkal több munkára tehet szert!
 • Ingyen reklám a honlapunkon!
 • Jutalékot is kaphat!
 • Új termék megjelenésekor azonnali tájékoztatás!
 • Szakmai továbbképzés!

szerelo-regisztracio

 

Magánszemélyeknek

 • Ingyenes felmérést ajánlunk (olyan szerelőt küldünk, aki ezt elvállalja)
 • Ingyenesen küldünk a részére egy E-BOOK-ot. Hogyan spórolj még több pénzt címmel. Kiadványunkban egy 40 pontból álló ingyenes ötlet tárházat adunk át Önnek. Így még több pénzt spórolhat.

Egy kis történelem...

retro-napkollektorÉrdekes és ugyanakkor tanulságos információ, hogy a 30-as években az Egyesült Államok déli államaiban (Miamiban főként) épült új lakások 80%-a fel volt szerelve napkollektoros rendszerrel! Akkoriban ez számos munkalehetőséget teremtett, hiszen csak délen közel 60.000 rendszert adtak el. Az ígéretes kezdetnek azonban gyorsan véget vetett az 50-es években rohamosan elterjedt, olcsó, fosszilis alapú energiahálózatok megjelenése. Emiatt az USA napkollektor-ipara összeomlott, s csaknem teljesen megszűnt. A 2000-es évek elejéig kellett várni a természetes energiahordozók újrafelfedezésére.

Miért használjuk a napkollektort?

ingyen-melegvizA napkollektor alkalmazásának fő oka az energia- és pénztakarékosság, illetve a környezetvédelem, ugyanis napjainkban egyre növekvőbb probléma a különböző épületek fűtésének megoldása, meleg víz igényének ellátása. Mivel a napkollektor energiáját a napenergia átalakításával nyeri, így nem szükséges hagyományos energiaforrást (pl. szén, földgáz, fűtőolaj) igénybe venni, ebből következik, hogy üzemeltetése jóval olcsóbb, mint az egyéb, nem természetes energiaforrásokra épülő fűtőrendszereké. Ezen felül környezetkímélőbbek, mint a fentebb említett energiaforrások, mivel nem termelnek üvegházhatású és/vagy mérgező gázokat, és nem szükséges folyamatos munkavégzés a fenntartásukhoz.

Mivel foglalkozik a Tokyo Solar?

tokyosolar-kicsiCégünk a Tokyo Solar Kft, hosszú évek óta foglalkozik napkollektorok viszont eladásával. Mára sikerült annyi tapasztalatot összegyűjtenünk, hogy ezek alapján több olyan új típus forgalmazását kezdtük meg, amely a mai magyar piacon egyedülállóan rendelkezik mindazon tulajdonságokat, amit eddig egy termék sem mondhatott el magáról. Mi a vállalat tulajdonosai elhivatottak vagyunk abban, hogy a környezettudatosan éljünk, óvjuk, környezetünket és tegyük ezt úgy, hogy élvezzük is azt!
Mi elkezdtük! Kezdje el Ön is!

Adószám: 23048658-2-13