Ha sok a gázszámla, ha sok a villanyszámla, rezsi csökkentés, olcsó fűtés

Mire vágynak az ügyfeleink?

napkollektor-megterulesÜgyfeleinknek fontos, hogy ki tudják váltani a villanybojlert vagy a gázkazánt, hogy ne kelljen fizetni az áramszámlát és a gázszámlát. Továbbá fontos számukra, hogy használják az ingyenes napenergiát, a napenergia hasznosítása elérhető legyen nekik. Az ügyfeleink vágynak az alacsonyabb kiadásokra, rezsi csökkentésre, olcsó fűtésmegoldásra. Mindezt elérhető, megfizethető árszinten.

Továbbá megbízhatóságot és kiszámíthatóságot szeretnének. Folyamatos kapcsolatot, élő szakembert, akihez lehet segítségért fordulni napkollektoros kérdésekkel.

 

Milyen problémái voltak az ügyfeleinknek?

napkollektor-arVásárlóinknak gond volt, hogy szeretnének takarékoskodni, de nem tudnak takarékoskodni az áram és a gáz számlával. Illetve, hogy nem tudnak ingyenes energiaforrásokhoz jutni. Úgy tudták, hogy a napenergia hasznosítása drága és nem elérhető számukra.

Tájékoztatást, információt nem kaptak korábban eleget a témában. Sok kérdés és megválaszolatlan gondolat volt a fejükben. Ezen felül pedig sokaknak hihetetlen volt azzal a ténnyel megbarátkozni, hogy tényleg lehet ingyen a meleg víz.

  

Mitől féltek leginkább az ügyfeleink?

napkollektor-tipus-ip01Vásárlóink jogos félelmei közt szerepelt, hogy nem lesz elég hatékony a napenergiás vízmelegítő, miközben az következett be, hogy a gázkazánt nem kellett bekapcsolni, és a bukszának is jó érzés lett az alcsony rezsi.

Egyik vásárlónk félt, hogy a vásárlás előtt nem tudja megnézni működés közben a napenergiás vízmelegítő berendezést, viszont a beépítés után azt tapasztalata, hogy maximálisan megbízhatóan működik a napenergiás vízmelegítő napkollektor.

Volt akit a karbantartás esetleges költségességének a lehetősége bizonytalanított el, de a napkollektor beszerelése és használata során megtapasztalta, hogy szinte nulla karbantartást igényel a napkollektor és sokkal megbízhatóbb működésű berendezés, mint adott esetben egy kazán.

 

Mi is ez a napenergiás vízmelegítő? 

A napenergiás vízmelegítő, azaz napkollektor ingyen állít elő meleg vizet tulajdonosának. A napkollektor meleg vize használható fürdésre, mosásra (mosógéphez is), mosogatásra (mosogatógépbe is), medencefűtésre és nagyobb típusok esetén fűtés rásegítésre. A napkollektor rendszerek döntő többsége semmilyen működési költséget nem igényel. Így teljesen pénztárcabarát megoldások.

A teljes napkollektor rendszer már elérhető 98.000,- Ft-os áron ----> ITT

Választhat profi rendszert is ----> ITT

Vásároljon napkollektort és ne fizessen villanyszámlát! (ha jelenleg villanybojlert használ)

Vegye meg a napkollektort és használja ki az INGYENES napenergiát!

Vegye meg a napkollektort, hogy tudjon takarékoskodni és a bukszája is jól érezze magát!

Vegye meg a napkollektort és egyszerűen akár szerelje be saját maga extra beszerelési költségek nélkül!

 

A napkollektor előnyei 

Ez a napeneriás vízmelegítő napkollektor kiváltja a villanybojlert!

Ez a napkollektor INGYEN energiát biztosít!

Ezzel a napkollektorral műszaki újítást fog elérni és mindemellett halad a korral.

Szinte nulla a fenntartás költsége. Egyszerű felépítésű, megbízható berendezés.

Meglévő épületekbe, lakóházakba is beépíthető.

Egy olyan pont a család életében, ami nem viszi a pénzt, hanem hozza!

 

 

Napkollektor-ingyen-könyv 1Feltétlen olvasd el az INGYENES könyvet a Napkollektorokról!

 Írd fel e-mail címed és már küldjük is NEKED!

 

 

Egy kis történelem...

retro-napkollektorÉrdekes és ugyanakkor tanulságos információ, hogy a 30-as években az Egyesült Államok déli államaiban (Miamiban főként) épült új lakások 80%-a fel volt szerelve napkollektoros rendszerrel! Akkoriban ez számos munkalehetőséget teremtett, hiszen csak délen közel 60.000 rendszert adtak el. Az ígéretes kezdetnek azonban gyorsan véget vetett az 50-es években rohamosan elterjedt, olcsó, fosszilis alapú energiahálózatok megjelenése. Emiatt az USA napkollektor-ipara összeomlott, s csaknem teljesen megszűnt. A 2000-es évek elejéig kellett várni a természetes energiahordozók újrafelfedezésére.

Miért használjuk a napkollektort?

ingyen-melegvizA napkollektor alkalmazásának fő oka az energia- és pénztakarékosság, illetve a környezetvédelem, ugyanis napjainkban egyre növekvőbb probléma a különböző épületek fűtésének megoldása, meleg víz igényének ellátása. Mivel a napkollektor energiáját a napenergia átalakításával nyeri, így nem szükséges hagyományos energiaforrást (pl. szén, földgáz, fűtőolaj) igénybe venni, ebből következik, hogy üzemeltetése jóval olcsóbb, mint az egyéb, nem természetes energiaforrásokra épülő fűtőrendszereké. Ezen felül környezetkímélőbbek, mint a fentebb említett energiaforrások, mivel nem termelnek üvegházhatású és/vagy mérgező gázokat, és nem szükséges folyamatos munkavégzés a fenntartásukhoz.

Mivel foglalkozik a Tokyo Solar?

tokyosolar-kicsiCégünk a Tokyo Solar Kft, hosszú évek óta foglalkozik napkollektorok viszont eladásával. Mára sikerült annyi tapasztalatot összegyűjtenünk, hogy ezek alapján több olyan új típus forgalmazását kezdtük meg, amely a mai magyar piacon egyedülállóan rendelkezik mindazon tulajdonságokat, amit eddig egy termék sem mondhatott el magáról. Mi a vállalat tulajdonosai elhivatottak vagyunk abban, hogy a környezettudatosan éljünk, óvjuk, környezetünket és tegyük ezt úgy, hogy élvezzük is azt!
Mi elkezdtük! Kezdje el Ön is!

Adószám: 23048658-2-13