NAPKOLLEKTOR VISZONTELADÓKAT KERESÜNK!


Napkollektoraink forgalmazásához viszonteladó partnereket keresünk. Termékeink számos előnnyel rendelkeznek, így az értékesítésük mindenképp előnyös az Ön számára. Bővítse termékválasztékát Tokyo Solar napkollektorokkal!


Miért előnyös mindez Önnek?

  • Kedvező árrést biztosítunk. (akár 50% árrés)
  • Versenyképes, rendkívül kedvező eladási ár. (Napkollektorok - 2 fő részére- már 70.000,-Ft +áfa kiskereskedelmi áron. Vagyis Ön, mint viszonteladó ennyiért tudja árusítani, természetesen ez az ár már tartalmazza az Ön árrését!)
  • Kíváló minőség. Napkollektorainkra garanciát adunk. Termékeink rendelkeznek a megfelelő EU minősítésekkel. (SOLAR KEYMARK-DIN CERTO, CE, SRCC, ROHS-EU Green Environmental Friendly Certificate)
  • Egyszerű szerkezet, ezáltal elenyésző hiba lehetőséggel. A felhasználó számára gyors megtérülés. (A napkollektor ára akár 1-1.5 éven megtérül!)
  • Komplett rendszert adunk. A napkollektorhoz adunk víztartályt, tartó állványt is amik benne vannak a termék árában!
  • A megvásárolt napkollektor azonnal telepíthető és használható!
  • Könnyen szerelhető termék.
  • Segítség a napkollektor terjesztéshez, értékesítéshez működő, bevált, sikeres módszerekkel.
  • Folyamatosan bővülő áruválaszték.
  • Szórólap. 

Legyen viszonteladó és forgalmazza Ön is a Tokyo Solar napkollektorokat!

Járuljon hozzá a zöld energia tömeges elterjedéséhez! Az ingyen melegvíz ne csak kiváltságosok lehetősége legyen! Minden előrelátó, józan gondolkodású melegvíz felhasználó jusson hozzá napkollektorhoz és ingyen melegvízhez! Ezáltal legyen szebb, tisztább, élehtőbb a környezet.


További információ:

Műszaki részletek: Gózon Ferenc – ügyvezető  0620/540-41-84
Értékesítés: Dvorszky Gábor - 0620/971-93-00

viszontelado-regisztracio

Egy kis történelem...

retro-napkollektorÉrdekes és ugyanakkor tanulságos információ, hogy a 30-as években az Egyesült Államok déli államaiban (Miamiban főként) épült új lakások 80%-a fel volt szerelve napkollektoros rendszerrel! Akkoriban ez számos munkalehetőséget teremtett, hiszen csak délen közel 60.000 rendszert adtak el. Az ígéretes kezdetnek azonban gyorsan véget vetett az 50-es években rohamosan elterjedt, olcsó, fosszilis alapú energiahálózatok megjelenése. Emiatt az USA napkollektor-ipara összeomlott, s csaknem teljesen megszűnt. A 2000-es évek elejéig kellett várni a természetes energiahordozók újrafelfedezésére.

Miért használjuk a napkollektort?

ingyen-melegvizA napkollektor alkalmazásának fő oka az energia- és pénztakarékosság, illetve a környezetvédelem, ugyanis napjainkban egyre növekvőbb probléma a különböző épületek fűtésének megoldása, meleg víz igényének ellátása. Mivel a napkollektor energiáját a napenergia átalakításával nyeri, így nem szükséges hagyományos energiaforrást (pl. szén, földgáz, fűtőolaj) igénybe venni, ebből következik, hogy üzemeltetése jóval olcsóbb, mint az egyéb, nem természetes energiaforrásokra épülő fűtőrendszereké. Ezen felül környezetkímélőbbek, mint a fentebb említett energiaforrások, mivel nem termelnek üvegházhatású és/vagy mérgező gázokat, és nem szükséges folyamatos munkavégzés a fenntartásukhoz.

Mivel foglalkozik a Tokyo Solar?

tokyosolar-kicsiCégünk a Tokyo Solar Kft, hosszú évek óta foglalkozik napkollektorok viszont eladásával. Mára sikerült annyi tapasztalatot összegyűjtenünk, hogy ezek alapján több olyan új típus forgalmazását kezdtük meg, amely a mai magyar piacon egyedülállóan rendelkezik mindazon tulajdonságokat, amit eddig egy termék sem mondhatott el magáról. Mi a vállalat tulajdonosai elhivatottak vagyunk abban, hogy a környezettudatosan éljünk, óvjuk, környezetünket és tegyük ezt úgy, hogy élvezzük is azt!
Mi elkezdtük! Kezdje el Ön is!

Adószám: 23048658-2-13