napkollektor-szereles-Tibor-Debrecen

Napkollektor szerelők Hajdú-Bihar megyében

Napkollektor, napkollektoros rendszerek szerelése, javítása, karbantartása, napkollektor telepítés.

Figyelem! Nem a szokásos napkollektor szerelő!

Hogyan dolgozunk Önnél?

MUNKA MÓDSZERÜNK: 

A napkollektor szerelés előtt:

 • A felkeresésére, megkeresésére 24 órán belűl reagálunk, akár e-mailen, akár telefonon, akár galambpostával vette is fel velünk a kapcsolatot.
 • Nem az ország legmesszebb sarkából megyünk ki Önhöz. Nem célunk, hogy felesleges útiköltséget építsünk be az árba, vagy magas kiszállási díjat fizettessünk Önnel. A közvetlen környezetéből küldünk szerelőt, hogy gyorsan Önhöz érjen, és ha szeretné, akkor a referencia munkáit is meg tudja tekinteni, és árban is kedvező legyen.
 • Minden kérdését megválaszoljuk. Magyar nyelven beszélünk, kerüljük az idegen szavakat, speciális szakkifejezéseket. Mindenképp célunk, hogy értse is amiről beszélünk. Nincs ideges hozzáállás, türelmetlenség, amiatt, mert kérdezni mer.
 • Pontos, tételes árajánlatot kap, “zéró meglepetés költség” garanciával, azaz amennyi a papíron szerepelt, Ön annyit fizet a végén. Nincs fejvakargatás, meg “erre akkó még kőne tízezer, Főnökúr!”

A napkollektor szerelés alatt:

 • Pontosan akkor érkezünk, amikorra ígértük. Nincs “kb szerda körül“, nincs “aznap délelőtt olyan 13:00 után tudnánk jönni, ha Szabóéknál addigra végeztünk
 • Épületen belüli munka esetén az ajtóban levetjük a bakancsokat. Nem trappoljuk végig a lakását piszkos lábbelikkel.
 • Menet közben a munkára koncentrálunk. Nem hallgatunk rádiót, nem énekelgetünk, nem fütyülgetünk a csinos szomszédasszonynak.
 • Hozunk magunkkal kávét, ásványvizet – önellátóak vagyunk – és alkohol nincs nálunk. “Szolgálatban nem iszunk!”
 • A meglévő falfelületek, beépített berendezések épségére kimondottan vigyázunk. A falat sem verjük le még véletlenül sem.
 • A beígért határidőt tartjuk. Menet közben nem jut eszünkbe, hogy bele kezdjünk egy másik munkába, és Önt ezáltal háttérbe soroljuk. Ön az ügyfél, és ráadásul fontos számunkra. Emiatt a napkollektor szerelés idejével csak a lehető legrövidebb időtartamra szeretnénk feltartani, zavarni Önt.
 • A napkollektor felszerelésekor kimondottan ügyelünk arra, hogy a háztetőn véletlenül sem maradjon olyan nyílás, lyuk ahol beázás történhetne.

A napkollektor szerelés után:

 • Először megmutatjuk Önnek a végeredményt. Ha bármi hibát talál, azt azonnal és ingyen javítjuk.
 • Ezt követően eltakarítunk minden nyomot magunk után. Eleve tisztán dolgozunk, ezért nem lesznek sitt, szemét és törmelék hegyek, de azokat is eltüntetjük mind. Nem Önnek kell a kertből egy sóhajtással összesepernie.
 • Távozáskor esedékes a fizetés. Előtte minden berendezés működését Ön ellenőrzi le. Amíg ez nem történik meg, addig Ön nem fizet.
 • A szerelést követően pár nappal ellenőrző telefonnal fogjuk Önt felhívni, ha netán a szerelést követően mégis maradt volna bármi, ami elkerülte a figyelmet, az is mielőbb kijavításra kerüljön.
 • A fentiek mind benne vannak a díjszabásunkban. Ezek nem EXTRÁK. Ez az alap szolgáltatás része mindenféle felár nélkül.
 • A garancia pedig nem csak egy ígéret. Nálunk “DUPLA garanciát” kap. Nemcsak a szerelő felel az elvégzett munkáért, hanem mi (Tokyo Solar Kft) is ugyanúgy vállaljuk a felelősséget.

Mire mindez a felhajtás?

Egy ingyenes napenergiával megbízhatóan működő napkollektor örömforrás. Nemcsak a pénztárcának, hanem az egész családnak és nem utolsó sorban a környezetnek is.

Nagypapám, aki tetőfedő-bádogos mester volt, közel 40 évet dolgozott a szakmájában. A másik nagypapám géplakatos volt és szakmunkásokat tanított bő 40 évig egy budapesti szakiskolában. Folyamatos szakmai elismerések tarkították a pályafutását. Édesapám villanyszerelő mesterember, akit kizárólag a legnehezebb, mások által nem elvégezhető feladatokkal bíztak meg. Tőlük gyermekkorom óta ezeket az értékeket tanultam. Számomra ez a természetes. Tőlük azt tanultam, hogy dolgozni csak így érdemes.

Ezért minden szerelő partnerünktől is ezt a hozáállást várom el.

És tudja mit? Még csak drágábban sem dolgozunk mint mások. Mert csak a napkollektor és a szerelvények kerülnek pénzbe. A gondosság nem.

A telefonszámom: 06/20-252-0920

Gózon Ferenc, Dvorszky Gábor

Napkollektor szerelés Debrecen, Hajdúböszörmény, Hajdúszoboszló

A napkollektor szerelő csapat: 

napkollektor-szereles-Tibor-Debrecen

Név: Tibor

Település: Debrecen

Szerelési terület: Debrecen, Hajdú-Bihar megye

Szerelés felmérés: Debrecen + 10km INGYENES

Tokyo Solar központi ügyfélszolgálat: 06/20-250-3572

KÖZPONTI ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:

06/20-252-0920

E-MAIL: kapcsolat@tokyosolar.hu

Szívesen visszahívjuk, küldjön sms-t, füstjeleket, vagy üzenjen galambpostával!

napkollektorszereles-Lajos-Hajdu-Bihar-megye

Név: Lajos

Település: Hajdúnánás

Szerelési terület: Hajdúnánás, Hajdú-Bihar megye

Szerelés felmérés: Hajdúnánás területén INGYENES

Tokyo Solar központi ügyfélszolgálat: 06/20-250-3572

KÖZPONTI ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:

06/20-250-3572

E-MAIL: kapcsolat@tokyosolar.hu

Szívesen visszahívjuk, küldjön sms-t, füstjeleket, vagy üzenjen galambpostával!

Név: György

Település: Debrecen

Szerelési terület: Debrecen, Hajdú-Bihar megye

Szerelés felmérés: INGYENES Debrecen területén

Tokyo Solar központi ügyfélszolgálat: 06/20-250-3572

Napkollektor szerelés Debrecen, napkollektor szerelés Hajdúböszörmény, napkollektor szerelés Hajdúnánás, napkollektor szerelés Hajdúszoboszló városokban egyaránt megoldható, ahogy Püspökladány városban és egész Hajdú Bihar megyében is. Nemcsak a szerelés, hanem a napkollektor javítás, napkollektor karbantartás végett is forduljon hozzánk bátran. A legtöbb esetben a kiszállási díjat nem kell fizetni, így a költségek ezzel sem emelkednek.

A napenergia hasznosítása és ezáltal az ingyen energia már nem álom. Árban bárki számára elérhető. Szerezzen be Ön is egy napenergiás vízmelegítő berendezést, és élvezze az alacsonyabb havi számlákat, kisebb kiadást. Minden napsütéses óra már Önért van, és Önnek dolgozik.

Oszd meg a barátaiddal:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Kapcsolódó hírek

Leonardo DiCaprio New York Klímahét - vége az olajbiznisznek.

Vége az olajbiznisznek

Vége az olajbiznisznek -Leonardo DiCaprio is zöldíti vagyonát . A New Yorkban tartott Klímahéten jelentették be, hogy Leonardo DiCaprio is azon befektetők között van, akik

klima

Klímaberendezések költségei

Ördögi körbe taszítanak minket a klímaberendezések Egy átlagos teljesítményű klímaberendezés havonta mintegy 250 kilowattórával növeli meg az áramfogyasztást, ami 8-10 ezer forinttal terheli meg villanyszámlát.

OLMEDILLA - A világ legnagyobb napelemfarmjának egyike

Magyarország mellett elhúz a napelem-piac

Hazánk mellett elhúz a napelem forradalom Miközben a világban valósággal napelemes forradalom zajlik, addig hazánkban a kormány adóztatással, különböző adminisztratív intézkedésekkel szorítja vissza a napelemes

Scroll to Top