Amennyiben Ön is szeretne megjelenni weboldalunkon, csak annyi a teendő, hogy alant található bannerek egyikének kódját beilleszteni weboldalának forráskódjába. Ha ez sikerült, akkor kérjük küldjön nekünk egy e-mailt benne a weboldal linkjével ahol látható valamelyik bannerünk, valamint egy olyan bannert amit ide kitehetünk. Amint a linket ellenőriztük, a bannerjük rövid időn belül kikerül erre az oldalra.

Partnereink

argeplogomid1

energiakerdeslogo


www.uzlet.tlap.hu

 

Napenergia hasznosítás linkgyűjtemény

 napelem.lapozz.hu

Megújuló energia, zöld energia linkgyűjtemény

 dcd 90x90 piros

Keresned sem kell!

Ez itt az ön bannerének vagy linkjének a helye!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Fekvő bannerünket az alábbi kód beillesztésével lehet megjeleníteni:

<a href="http://tokyosolar.hu" target="_blank">
<img src="http://www.tokyosolar.hu/images/stories/bannerek/tokyosolar-fekvo.jpg" border="0" alt="Napkollektor ár, napkollektor rendszerek" height="60" width="468" /></a>

Ami ilyen megjelenést biztosít:

tokyosolar-fekvo

 

Álló bannerünket az alábbi kód beillesztésével lehet megjeleníteni:

<a href="http://tokyosolar.hu" target="_blank">
<img src="http://www.tokyosolar.hu/images/stories/bannerek/tokyosolar-allo.jpg" border="0" alt="Napkollektor ár, napkollektor rendszerek" height="240" width="120" /></a>

Ami ilyen megjelenést biztosít:

tokyosolar-allo

Egy kis történelem...

retro-napkollektorÉrdekes és ugyanakkor tanulságos információ, hogy a 30-as években az Egyesült Államok déli államaiban (Miamiban főként) épült új lakások 80%-a fel volt szerelve napkollektoros rendszerrel! Akkoriban ez számos munkalehetőséget teremtett, hiszen csak délen közel 60.000 rendszert adtak el. Az ígéretes kezdetnek azonban gyorsan véget vetett az 50-es években rohamosan elterjedt, olcsó, fosszilis alapú energiahálózatok megjelenése. Emiatt az USA napkollektor-ipara összeomlott, s csaknem teljesen megszűnt. A 2000-es évek elejéig kellett várni a természetes energiahordozók újrafelfedezésére.

Miért használjuk a napkollektort?

ingyen-melegvizA napkollektor alkalmazásának fő oka az energia- és pénztakarékosság, illetve a környezetvédelem, ugyanis napjainkban egyre növekvőbb probléma a különböző épületek fűtésének megoldása, meleg víz igényének ellátása. Mivel a napkollektor energiáját a napenergia átalakításával nyeri, így nem szükséges hagyományos energiaforrást (pl. szén, földgáz, fűtőolaj) igénybe venni, ebből következik, hogy üzemeltetése jóval olcsóbb, mint az egyéb, nem természetes energiaforrásokra épülő fűtőrendszereké. Ezen felül környezetkímélőbbek, mint a fentebb említett energiaforrások, mivel nem termelnek üvegházhatású és/vagy mérgező gázokat, és nem szükséges folyamatos munkavégzés a fenntartásukhoz.

Mivel foglalkozik a Tokyo Solar?

tokyosolar-kicsiCégünk a Tokyo Solar Kft, hosszú évek óta foglalkozik napkollektorok viszont eladásával. Mára sikerült annyi tapasztalatot összegyűjtenünk, hogy ezek alapján több olyan új típus forgalmazását kezdtük meg, amely a mai magyar piacon egyedülállóan rendelkezik mindazon tulajdonságokat, amit eddig egy termék sem mondhatott el magáról. Mi a vállalat tulajdonosai elhivatottak vagyunk abban, hogy a környezettudatosan éljünk, óvjuk, környezetünket és tegyük ezt úgy, hogy élvezzük is azt!
Mi elkezdtük! Kezdje el Ön is!

Adószám: 23048658-2-13