Napkollektor vezérlő, hőmérséklet érzékelővel nyomásos vákuumcsöves napkollektor rendszerekhez

napkollektor-vezerlo-kicsi

Napkollektor vezérlő jellemzők:

 

  • Tápegység: 220V AC
  • 4 féle fűtési időzítés (percnyi pontossággal)
  • Hőmérséklet tartomány: 0-99C 
  • Vezérelhető elektromos fűtés teljesítmény: <1500W

Napkollektor vezérlő árak:

 

Bruttó vételár személyes átvétellel: 
Postával előre utalással:
Postával utánvéttel:
Futárral utánvéttel:

 

16.500,-ft
17.550,-ft

18.190.-ft
18.500.-ft

 

Napkollektor vezérlő előnyei:

A napkollektor vezérlőt nyomásos napkollektor rendszerekhez ajánljuk. Használatával a víztartályban lévő víz hőmérsékletét kényelmesen nyomon lehet követni, illetve a víztartályban lévő elektromos fűtőbetét vezérlését automatikusan meg lehet oldani. Az elektromos fűtőbetét használatával a víztartályban lévő víz hőmérsékletét, szükség esetén növelni lehet. (több napnyi erősen felhős idő estén)

Főbb funkciók:

1., Víz hőmérséklet kijelzés

2., Állandó jellegű pontos idő kijelzés

3., Fűtés hőmérséklet maximum korlátozás

4., Automatikus, programozható fűtés indítás

5., Fűtés időzítés

6., Állandó, folyamatos fűtés

7., Kézi fűtés vezérlés

  

napkollektor-vasarlas

tokyosolar-kapcsolat


Szállítási és fizetési feltételek

napkollektor-arakTermékeinket személyesen vagy a honlapunkon történő megrendelés útján tudja megvásárolni!

Személyes átvétellel: Előzetes telefonon történt egyeztetés után a terméket átveheti referencia házunknál, kp fizetéssel.Tel.: 20 342 2353.

Futár szolgálattal előre utalással: A napkollektor  vételárát  és a szállítási díjat a 11742214-20015367-es OTP Bank számla számra történő utalás után futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz.

 

Futár szolgálattal utánvéttel: A napkollektor vételárát és a szállítás díját a futárnak kell átadnia a termék kiszállításakor.
A kiválasztott áru mellett feltüntetett ár a bruttó vételár, amely tartalmazza a szállítási költséget. A megrendelt árut munkanapokon előzetes e-mail-ben, vagy telefonos visszaigazolást követően, a készlet erejéig, 24-48 órán belül útnak indítjuk. A munkaszüneti (szombat, vasárnap) és ünnepnap beérkezett megrendeléseket legkorábban a megrendelést követő első vagy második munkanapon teljesítjük. A napkollektor szállítását futár végzi napközben 8-17 óráig.

Kellemes Vásárlást kívánunk Önnek!

Egy kis történelem...

retro-napkollektorÉrdekes és ugyanakkor tanulságos információ, hogy a 30-as években az Egyesült Államok déli államaiban (Miamiban főként) épült új lakások 80%-a fel volt szerelve napkollektoros rendszerrel! Akkoriban ez számos munkalehetőséget teremtett, hiszen csak délen közel 60.000 rendszert adtak el. Az ígéretes kezdetnek azonban gyorsan véget vetett az 50-es években rohamosan elterjedt, olcsó, fosszilis alapú energiahálózatok megjelenése. Emiatt az USA napkollektor-ipara összeomlott, s csaknem teljesen megszűnt. A 2000-es évek elejéig kellett várni a természetes energiahordozók újrafelfedezésére.

Miért használjuk a napkollektort?

ingyen-melegvizA napkollektor alkalmazásának fő oka az energia- és pénztakarékosság, illetve a környezetvédelem, ugyanis napjainkban egyre növekvőbb probléma a különböző épületek fűtésének megoldása, meleg víz igényének ellátása. Mivel a napkollektor energiáját a napenergia átalakításával nyeri, így nem szükséges hagyományos energiaforrást (pl. szén, földgáz, fűtőolaj) igénybe venni, ebből következik, hogy üzemeltetése jóval olcsóbb, mint az egyéb, nem természetes energiaforrásokra épülő fűtőrendszereké. Ezen felül környezetkímélőbbek, mint a fentebb említett energiaforrások, mivel nem termelnek üvegházhatású és/vagy mérgező gázokat, és nem szükséges folyamatos munkavégzés a fenntartásukhoz.

Mivel foglalkozik a Tokyo Solar?

tokyosolar-kicsiCégünk a Tokyo Solar Kft, hosszú évek óta foglalkozik napkollektorok viszont eladásával. Mára sikerült annyi tapasztalatot összegyűjtenünk, hogy ezek alapján több olyan új típus forgalmazását kezdtük meg, amely a mai magyar piacon egyedülállóan rendelkezik mindazon tulajdonságokat, amit eddig egy termék sem mondhatott el magáról. Mi a vállalat tulajdonosai elhivatottak vagyunk abban, hogy a környezettudatosan éljünk, óvjuk, környezetünket és tegyük ezt úgy, hogy élvezzük is azt!
Mi elkezdtük! Kezdje el Ön is!

Adószám: 23048658-2-13