Mit tegyek, ha nincs pénzem napkollektorra, de mégis szeretnék egyet?

 

A tényleges célunk, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük az INGYEN meleg víz előállítására szolgáló napkollektort.

Ennek megfelelően kidolgoztunk több lehetőséget arra, hogy az is hozzá tudjon jutni, akinek jelenleg nem áll rendelkezésére az elegendő összeg.

 

Termelje meg az árát a napkollektor és "NE kerüljön pénzbe"!

Napkollektor részletre!

 

Áruhitel lehetőséget tudunk biztosítani termékeinkre. Az OTP bank segítségével áruhitel kapható minden általunk forgalmazott napkollektorra, így havi részletekben kifizethető a napkollektor ára.

Ez azért izgalmas megoldás, mert a legtöbb esetben a napkollektor által megtakarított havi összeg pont fedezi a havi hiteltörlesztés mértékét. Így végülis a napkollektor megtermeli a saját árát!

Csak gondold végig! A TV készüléked képes megtermelni a saját árát? Vagy a mobiltelefonod? Vagy a bojlered, amit most használsz? Egyik sem! De mivel a napkollektor költséget, rezsit spórol, kiadást csökkent minden pillanatban amikor működik, akkor valójában pénzt termel részedre. Így megtermeli a havi törlesztőrészletek árát.

 

 

A hitelelbírálás gyors, 1 nap alatt megérkezik a válasz. Nem kell sok papír, egyszerű és gyors az ügyintézés.

A részleteket ITT ------> olvashatod! Napkollektor részletre!

 

 

Nem akarok hitelt felvenni, de szükségem lenne napkollektorra!

 

Nem mindenkinek megoldás az áruhitel, vagy az élethelyzete nem teszi azt lehetővé, vagy csak egyszerűen nincs kedve hozzá. Erre az esetre is van egy tökéletesen működő megoldás, amit kidolgoztunk.

 

Ajánljad a napkollektorainkat barátaidnak, ismerőseidnek! Ha ezt teszed, nemcsak a barát, ismerős fogja megköszönni, hanem mi is. Ezen túlmenően pedig díjazzuk is a munkádat. Barátod, ismerősöd hálás lesz, amiért segítesz nekik rezsit csökkenteni, amiért segítesz nekik minden hónapban több pénzt hagyni a családi kasszában.

Amennyiben a Te segítségeddel értékesítés történik, minden eladott darab után 15%-ot az eladott napkollektor árából jóvá írunk Részedre, mint vásárlási előleg. Így szép lassan INGYEN is hozzá tudsz jutni a saját napkollektorodhoz.

Ebben az esetben mindenki nyer. Te is, a barátod is. 

 

 

További információért keress bátran!

 

Telefon: 06-20-5404184 Gózon Ferenc, 06-20-9719300 Dvorszky Gábor

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Egy kis történelem...

retro-napkollektorÉrdekes és ugyanakkor tanulságos információ, hogy a 30-as években az Egyesült Államok déli államaiban (Miamiban főként) épült új lakások 80%-a fel volt szerelve napkollektoros rendszerrel! Akkoriban ez számos munkalehetőséget teremtett, hiszen csak délen közel 60.000 rendszert adtak el. Az ígéretes kezdetnek azonban gyorsan véget vetett az 50-es években rohamosan elterjedt, olcsó, fosszilis alapú energiahálózatok megjelenése. Emiatt az USA napkollektor-ipara összeomlott, s csaknem teljesen megszűnt. A 2000-es évek elejéig kellett várni a természetes energiahordozók újrafelfedezésére.

Miért használjuk a napkollektort?

ingyen-melegvizA napkollektor alkalmazásának fő oka az energia- és pénztakarékosság, illetve a környezetvédelem, ugyanis napjainkban egyre növekvőbb probléma a különböző épületek fűtésének megoldása, meleg víz igényének ellátása. Mivel a napkollektor energiáját a napenergia átalakításával nyeri, így nem szükséges hagyományos energiaforrást (pl. szén, földgáz, fűtőolaj) igénybe venni, ebből következik, hogy üzemeltetése jóval olcsóbb, mint az egyéb, nem természetes energiaforrásokra épülő fűtőrendszereké. Ezen felül környezetkímélőbbek, mint a fentebb említett energiaforrások, mivel nem termelnek üvegházhatású és/vagy mérgező gázokat, és nem szükséges folyamatos munkavégzés a fenntartásukhoz.

Mivel foglalkozik a Tokyo Solar?

tokyosolar-kicsiCégünk a Tokyo Solar Kft, hosszú évek óta foglalkozik napkollektorok viszont eladásával. Mára sikerült annyi tapasztalatot összegyűjtenünk, hogy ezek alapján több olyan új típus forgalmazását kezdtük meg, amely a mai magyar piacon egyedülállóan rendelkezik mindazon tulajdonságokat, amit eddig egy termék sem mondhatott el magáról. Mi a vállalat tulajdonosai elhivatottak vagyunk abban, hogy a környezettudatosan éljünk, óvjuk, környezetünket és tegyük ezt úgy, hogy élvezzük is azt!
Mi elkezdtük! Kezdje el Ön is!

Adószám: 23048658-2-13