napkollektor-rendszer

Napkollektor, Ingyen Energia, Ingyen melegvíz

Használja ki a természet adta napenergiát legyen Önnek is INGYEN a meleg víz! Használjon napkollektort!

 Elege van a folyamatosan emelkedő energia árakból? Ön sem tudja már nyomon követni minek milyen mértékben emelkedett az ára? Erre kínálunk most megoldást, hogy egyszeri beruházással hosszú éveken keresztül ne kelljen a melegvíz előállításának költségeivel foglalkoznia! Az Ön otthonában is legyen INGYEN a melegvíz! Éljen a vásárlási lehetőséggel mihamarabb, hogy a pénze a zsebébe maradjon és költse arra amire csak akarja!

Mi az a napkollektor?

napkollektor-rendszer

Ez a berendezés (napenergiás vízmelegítő -azaz napkollektor-) a természet erejét felhasználva a nap energiájából állítja elő INGYEN a meleg vízét. A napkollektor kihasználtsága nagy, mivel az év nagy részében kb. 8-10 hónapon keresztül végzi a dolgát és dolgozik Önnek, így az eddigi meleg víz előállítására költött pénzének a 80 %-a a zsebében marad!

A berendezés által előállított meleg víz felhasználási lehetősége számtalan! Használhatja a háztartásban a teljesség igénye nélkül: mosogatáshoz, mosáshoz, fürdéshez, takarításhoz vagy akár a medence vízének fűtésére is! (Mosógép és mosogató gép működtetéséhez is kíváló)

Ez a termék ténylegesen csak a természet erőforrásaiból táplálkozik és állítja elő meleg vizét! Nincs szükség másra! Nem kell elektromos áram, se földgáz, semmi, csupán a nap és a Tokyo Solar napkollektor! Így lesz INGYEN a meleg vize!

Egy jó döntéssel –azzal, hogy Ön is megvásárolja ezt a napkollektort – sok pénzt takaríthat meg és költheti Önmagára vagy családjára! Megvalósíthatja régi vágyait, álmait!

Váltsa ki villanybojlerét, váltsa ki a gázbojlert, gázkazánt!

legnepszerubb-napkollektor futesrasegites-napkollektorral2a legolcsobb-napkollektor medencefutes-napkollektorral

A Tokyo Solar napkollektor további előnyei:

pipaAz általunk forgalmazott napkollektor kiváló minőségű és garanciával rendelkezik

pipa

Minden termékünk EU minősítéssel rendelkezik. (SOLAR KEYMARK-DIN CERTO, CE, SRCC, ROHS-EU Green Environmental Friendly Certificate)

pipa

Kis meghibásodási lehetőség.

pipa

Termékeink a legjobb ár minőség aránnyal rendelkeznek

pipa

A Tokyo Solar típusú napkollektorok árai közel 1-1,5 év alatt megtérülnek

pipa

Kis költségvetéssel telepíthetőek, beüzemelhetőek

pipa

Nincsenek rejtett költségek, a szett tartalmazza a teljes napkollektor rendszert.

pipa

A jövő a megújuló energia alkalmazása.

napkollektor-arHasználja ki Ön is a természet adta lehetőséget és hasznosítsa Önmaga és a családja számára! Vásárolja meg tőlünk saját napkollektorát mihamarabb, hogy a pénze a saját zsebébe maradjon! Fektesse be a pénzét Tokyo Solar napkollektorba és élvezze, hogy befektetése akár 1-1,5 éven belül megtérül, majd pénzt termel Önnek!

  

napkollektor-megterules

Már biztosan Ön is szembesült az energia árak folyamatos drágulásával, a számlák áttekinthetetlenségével, azzal, hogy az ember már nem tudja követni mire is fizet és mennyit. A megoldás itt van az Ön kezében! Termelje meg INGYEN meleg vizét a Tokyo Solar napkollektor segítségével! És mindezeken kívül hozzájárulhat környezete védelméhez a zöld energia használatával.

Vásárolja meg termékeink valamelyikét és
legyen Önnek is INGYEN a meleg víz! Használjon napkollektort!

További előnyök: 

– Nő ingatlanának értéke
– Nő ingatlanának eladhatósága
– Egyszeri beruházás, működési költségek nélküli használat
– Energiaár független használat
– A kibocsátott CO2 mennyiség nulla
– Élhetőbb környezet létrehozásához való hozzájárulás
– Jó példamutatás
– Környezettudatos, zöldtudatos gondolkodás terjesztése
– Környezetbarát technológia
– Utódai energiaellátásához hozzá tud járulni
– Akár a teljes melegvíz előállítási költség megspórolható
– Akár a teljes fűtési költség is megspórolható

A Földön jelenleg a fosszilis alapú energia előállítás van leginkább elterjedve. (olaj, földgáz, szén) Ezek használatával a légkör széndioxid egyensúlya jelentősen fel lett borítva. Ez számtalan kedvezőtlen környezeti változást okoz. (felmelegedés, áradások, ivóvízhiány, szárazság)

Szerencsére ezt a tudósok felismerték és többen közűlük jelentős hatást igyekeznek gyakorolni a politikusokra. Ennek következtében óriási fejlődés előtt van a zöld energia, alternatív energia. A jelenlegi 5%-os részesedésről 2050-re a teljes energiaelőállítás mintegy 80-90%-a a tervek szerint valamilyen megújuló, azaz zöld beruházásból fog származni. Ezek mind tiszta, környezetbarát technológiák. Emiatt jelentős mértékben fog elterjedni a napenergia, szélenergia, vízenergia, biomasszában rejlő energia használata. Óriási, történelmi léptékű átalakulás kezdődött el, és van folyamatban. Az elmúlt 100 év technológiáját 10 éven belűl ki fogja cserélni az emberiség. Legyen Ön is részese a környezettudatos változásnak és álljon be azok táborába, akik már elégedetten használnak valamilyen megújuló energia forrást.

A különféle megújuló energia felhasználás lehetőségek közül a napenergia hasznosítás a leginkább elterjedtebb a háztartások és családok szintjén. ennek az oka az, hogy bárki számára megfizethetőek, elérhetőek. Arról nem is beszélve, hogy könnyen és gyorsan munkába foghatók. 

napkollektor-termekeink napkollektor-rendszerek tokyosolar-kapcsolat

Oszd meg a barátaiddal:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Kapcsolódó hírek

repulo-szeleromu

Szélerőmű a levegőben

Energia termelő szélerőmű a levegőben Egy amerikai társaság repülő szélerőmű fejlesztésével hajtott végre eredményes kísérletet. A klímaváltozással kapcsolatos félelmek, a fosszilis (szén alapú) energiahordozók árának

Ali al-Naimi bejelentése a megújuló energia mellett

Szaúd-Arábia -megújuló energia

Szaud-Arábia megújuló energia felfedezése, hazánk lemaradva  A világ legnagyobb olajexportálójának számító Szaúd-Arábia vezetése úgy döntött, hogy lemond a szénalapú energiatermelésről, és 25 éven belül teljes

walmart-napelemek

Robban a napelem piac

A napenergia átformálja a világot. A napelem piac hatásai már érződnek. Hamarosan éreztetni fogja a hatását a napenergia az energiahordozók árában – állítják amerikai szakemberek,

Scroll to Top

Kérj díjmentes szaktanácsot

Hatékonyan szeretnéd csökkenteni energia kiadásaid?

Kérj díjmentes visszahívást a telefonszámod megadásával.

📲 Ha van most pár perced és gyorsítósávra helyeznéd a folyamatot, akkor keress nyugodtan: +36 20 252 0920

Új érdeklődő, tokyosolar.hu (#6)