Napkollektor akció, akciós napkollektor

Az ingyen meleg víz biztosítása érdekében két kollektor típus esetén az alábbi akciós napkollektor ár az, amit kínálni tudunk.
Sokan panaszkodnak a magas kiadások, rezsi költségek, egyre drágább energia árak miatt. Maximálisan jogosan. A Kormányok pedig semmit se tesznek annak érdekében, hogy tömegek számára könnyen hozzáférhetők legyenek a napenergia hasznosító berendezések, olcsó napkollektor árak legyenek. Pedig eltörölhetnék a 27%-os áfát, mely jelentős mértékben drágítja őket, kínálhatnának adókedvezményt, vagy adhatnának alanyi jogon támogatást bárkinek aki ilyen környezetbarát megoldást választ.

Vákuumcsöves nyomás nélküli napkollektor - Tokyo Solar N03-1/12 - Akciós ár

Vákuumcsöves nyomás nélküli 120 literes 12 vákuumcsöves napkollektor rendszer automata vízfeltöltéssel

 napkollektor-nyomas-nelkuli

Jellemzők:

 • Jól ellenáll  a szélnek, hónak
 • Jó korrózióállóság
 • Jó hőtartó képesség 70-80 óra
 • Automata víz feltöltés
 • Belső tartály anyaga: rozsdamentes acél SUS304
 • Külső tartály anyaga: drawbench ezüst acél
 • Tartály szigetelése: poliuretán
 • Vákuumcsövek mérete: 58-1800mm
 • Stabil, könnyen szerelhető napkollektor keret/állvány lapos tetős vagy ferde tetős verzióval
 • Egyszerű telepítés/felszerelés
 • 2-3 fős háztartásoknak
 • Méretek: szélesség 100 cm         magasság  230 cm
 • Tömege :  60 kg
 • Napkollektor felület: 1.545m2
 • Víztartály csomagolása 50×50×120cm
 • 12db Vákuumcső csomagolása 190×28×25cm TÖRÉKENY!!!!
 • Tartó állvány csomagolása 176×20×15cm

További műszaki adatokért kattintson ide

Napkollektor akciós ár:

Akciós vételár személyes átvétel esetén: 88 850.-ft
Futárral előre utalással: 98 350.-ft (az ár tartalmazza a futár költséget)
Futárral utánvéttel: 99 550.-ft (az ár tartalmazza a futár költséget)

napkollektor-vasarlas

 

Típus Vákuumcső darabszám Napkollektor felület Bruttó (áfás) ár telephelyen Megjegyzés
Napkollektor
NO3-1/120 liter
12 1.54m2 88.850,- Ft raktáron
Napkollektor
NO3-1/180 liter
18 2.31m2 119.850,- Ft raktáron

vakuumcsoves-napkollektor-bekotesi-rajz-b

 

FeriKérdésed lenne? Érdekel?

Üzenj, hívj, keress bátran!

Telefon: +36 (20) 252 0920 (Feri)

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Küld el az infót barátaidnak is!

       

Ezt mindenképp

olvasd el!

(Ingyenes)

piros-nyil-jobb Ne-vegyel-napkollektort-EBOOK2

 

Napkollektor szereléssel kapcsolatos kérdésekkel forduljon napkollektor szerelő partnereinkhez, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot. (Telefonszámom: +36 (20) 252 0920)

Akciós napkollektor előnyei:

A nyomás nélküli vákuumcsöves napkollektor ára nagyon kedvező, igazán olcsó. Ténylegesen egy akciós napkollektor ár. Így nagyon gyorsan visszatermeli az árát tulajdonosa részére. Az automata vízfeltöltés miatt használata kényelmes. A napkollektor gyorsan telepíthető. Működéséhez nincs szükség áramra, vagy bármilyen más energiaforrásra. A napsütés, vagy szórt napfény elegendő a működéséhez. Felépítése egyszerű, nem összetett, így meghibásodási lehetőségek szinte nincsenek.

A téli napokra (november végétől február végéig) ajánlott a napkollektorból leeresztenia vizet. Maga a termék nem fagyna el, de a napkollektorhoz vezető vízvezetékek kis keresztmetszete miatt, azokban fagydugó keletkezhet, ami a rendszer károsodását okozhatja. Emiatt mi a 3 évszakos üzemelést javasoljuk ehhez a típushoz.

Sok vásárlónk kis módosítással téli üzemmódra alkalmas bekötést használt a beszerelés alkalmával. Ezek a megoldások is nagyon működőkéesnek bizonyultak. Így egész éves használatra teljes fagyállós feltöltéssel is alkalmas.

Ezt az akciós napkollektor típust a felhasználási ponthoz képest 4.5-5 méterrel magasabbra kell elhelyezni a megfelelő víznyomás biztosítása érdekében.

Ha nincs meg ez a szintkülönbség, akkor a nyomásos napkollektort, vagy nyomásos napkollektor rendszert ajánlunk használatra.

 

Napkollektor panel - HEAT PIPE (hő csöves) Tokyo Solar HP/10 - Olcsó ár

napkollektor-panel-rozsdamentes-kerettel

Napkollektor jellemzők:

 • Jól ellenáll  a szélnek, hónak
 • Jó korrózióállóság
 • Jó hőtartó képesség 70-80 óra
 • HEAT PIPE (Hő cső) technológia
 • HEAT PIPE átmérője 14 mm
 • Rozsdamentes acél keret/állvány ferde tetőhöz
 • Alumínium gyűjtőfej
 • Vákuumcsövek mérete: 58-1800mm
 • Stabil, könnyen szerelhető napkollektor keret/állvány lapos tetős vagy ferde tetős verzióval
 • Egyszerű, gyors telepítés/felszerelés
 • Méretek: szélesség 100 cm         magasság  200 cm
 • Tömege :38 kg
 • Napkollektor felület: 1.29m2
 • 10db Vákuumcső csomagolása 190×30×25cm TÖRÉKENY!!!!
 • Tartó állvány csomagolása 176×20×15cm

Napkollektor panel ár:

Vételár személyes átvétel esetén: 74 000.-ft
Futárral előre utalással:  82 000.-ft (az ár tartalmazza a futár költséget)
Futárral utánvéttel: 83 500.-ft (az ár tartalmazza a futár költséget) 

A két akciós árú napkollektor típusnál szükség lehet a felszerelés, beszerelés kapcsán néhány kiegészítőre. A felsorolt kiegészítők külön is megvásárolhatók igény szerint.

A rögzítő kampó a napkollektor tartó állványának tetőhöz való biztos rögzítéséhez nyújt segítséget. Főként a napkollektor panelhez ajánlott. Az automata légtelenítő szelep és a réz csatlakozó elem is mindenképp javasolt ehhez a típushoz. A vákuumcsövek jó minőségűek, így a pótlásukra nem szokott szükség lenni. Viszont vannak vásárlók, akik szeretik, ha van otthon 1-2db tartalék belőlük.

A lapos tetős állványra csak abban az esetben van szükség, ha a berendezést talajon vagy lapos tetős épület tetején kívánja tulajdonosa elhelyezni. A fent jelzett ár tartalmazza a ferde tetős állvány árát.

FeriKérdésed lenne? Érdekel?

Üzenj, hívj, keress bátran!

Telefon: +36 (20) 252 0920 (Feri)

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Küld el az infót barátaidnak is!

       

Kiegészítők napkollektorhoz:

  rogzito-kampo-napkollektor

Napkollektor rögzítő kampó ár:

Vételár személyes átvétel esetén: 2860.-ft
  automata-legtelenito-szelep

Automata légtelenítő szelep ár:

Vételár személyes átvétel esetén: 4445.-ft
  rez-csatlakozo-napkollektor

Réz csatlakozó ár:

Vételár személyes átvétel esetén: 1970.-ft
  vakuumcso kicsi

Napkollektor vákuumcső ár:

Vételár személyes átvétel esetén: 3500.-ft
 

Napkollektor állvány lapos tetőre:

Vételár személyes átvétel esetén: 7620.-ft

 

Szállítási és fizetési feltételek

napkollektor-arakTermékeinket személyesen vagy a honlapunkon történő megrendelés útján tudja megvásárolni!

Személyes átvétellel: Előzetes telefonon történt egyeztetés után a terméket átveheti referencia házunknál, kp fizetéssel.Tel.:+36203422353.

Cím: 2340 Kiskunlacháza, Dömsödi út 43. - GUMIS műhely (Budapesttől kb 35km-re déli irányban található az 51-es főút mentén)

Futár szolgálattal előre utalással: A napkollektor  vételárát  és a szállítási díjat a 11742214-20015367-es OTP Bank számla számra történő utalás után futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz.

Futár szolgálattal utánvéttel: A napkollektor vételárát és a szállítás díját a futárnak kell átadnia a termék kiszállításakor.
A kiválasztott áru mellett feltüntetett ár a bruttó vételár, amely tartalmazza a szállítási költséget. A megrendelt árut munkanapokon előzetes e-mail-ben, vagy telefonos visszaigazolást követően, a készlet erejéig, 24-48 órán belül útnak indítjuk. A munkaszüneti (szombat, vasárnap) és ünnepnap beérkezett megrendeléseket legkorábban a megrendelést követő első vagy második munkanapon teljesítjük. A napkollektor szállítását futár végzi napközben 8-17 óráig.

Kellemes Vásárlást kívánunk Önnek!

A napkollektor akció időtartamát igyekszünk nem lekorlátozni, de ideiglenes készlethiány előfordulhat.

napkollektor-szerelo-kapcsolat-telefonszam


OLCSO-futes-a

Iratkozzon fel hírlevelünkre! Napkollektor TIPPEK! ZÖLD hírek!

Hasznos információk. Adatait bizalmasan kezeljük.

Napkollektor-ingyen-könyv 1

Egy kis történelem...

retro-napkollektorÉrdekes és ugyanakkor tanulságos információ, hogy a 30-as években az Egyesült Államok déli államaiban (Miamiban főként) épült új lakások 80%-a fel volt szerelve napkollektoros rendszerrel! Akkoriban ez számos munkalehetőséget teremtett, hiszen csak délen közel 60.000 rendszert adtak el. Az ígéretes kezdetnek azonban gyorsan véget vetett az 50-es években rohamosan elterjedt, olcsó, fosszilis alapú energiahálózatok megjelenése. Emiatt az USA napkollektor-ipara összeomlott, s csaknem teljesen megszűnt. A 2000-es évek elejéig kellett várni a természetes energiahordozók újrafelfedezésére.

Miért használjuk a napkollektort?

ingyen-melegvizA napkollektor alkalmazásának fő oka az energia- és pénztakarékosság, illetve a környezetvédelem, ugyanis napjainkban egyre növekvőbb probléma a különböző épületek fűtésének megoldása, meleg víz igényének ellátása. Mivel a napkollektor energiáját a napenergia átalakításával nyeri, így nem szükséges hagyományos energiaforrást (pl. szén, földgáz, fűtőolaj) igénybe venni, ebből következik, hogy üzemeltetése jóval olcsóbb, mint az egyéb, nem természetes energiaforrásokra épülő fűtőrendszereké. Ezen felül környezetkímélőbbek, mint a fentebb említett energiaforrások, mivel nem termelnek üvegházhatású és/vagy mérgező gázokat, és nem szükséges folyamatos munkavégzés a fenntartásukhoz.

Mivel foglalkozik a Tokyo Solar?

tokyosolar-kicsiCégünk a Tokyo Solar Kft, hosszú évek óta foglalkozik napkollektorok viszont eladásával. Mára sikerült annyi tapasztalatot összegyűjtenünk, hogy ezek alapján több olyan új típus forgalmazását kezdtük meg, amely a mai magyar piacon egyedülállóan rendelkezik mindazon tulajdonságokat, amit eddig egy termék sem mondhatott el magáról. Mi a vállalat tulajdonosai elhivatottak vagyunk abban, hogy a környezettudatosan éljünk, óvjuk, környezetünket és tegyük ezt úgy, hogy élvezzük is azt!
Mi elkezdtük! Kezdje el Ön is!

Adószám: 23048658-2-13