Tudtad, hogy Magyarországon évente átlagosan 2000 órát süt a nap? Azt tudtad, hogy van egy olyan technológia, ami képes a napsugarakat fűtéssé alakítani? Te még nem használod? Pedig megspórolhatnád a havi számlákat!   

napelemes-fűtési-megoldás Napelemes Fűtés megoldás

 

Mit kell tudnod a Napelemes Fűtésről?

A napelemes fűtéshez nincs szükség gázra, nincs szükség semmilyen kazánra. Se gázkazánra, se elektromos kazánra. Napelemes fűtés esetén nincs szénmonoxid veszély. Köztudott tény, hogy a szénmonoxid alattomosan támad, áldozatokat szed, és évente sok család életét veszélyezteti. Napelemes fűtéssel biztonságban tudhatod a családod.   

 

napelemes-fűtés-előnyei

Nincs szükség kazánra. Nincs szükség otromba fűtőtestekre. Nincs szénmonoxid veszély. 

 

A napelemes fűtés használatával élvezheted a kényelmet is, hisz nem kell fát cipelned, fát vágnod. Nincs hamu, nincs korom, és még kéményre sincs szükséged. Bátran búcsúzz el a kéményseprőtől, mert többet nem fog hozzád jönni, és kéményseprési díjat sem kell havonta fizetned. Köszönj el a gázszerelőtől is, akinek eddig minden évben kiszállási díjat, javítási díjat, alkatrész költségeket kellett fizetned. A napelemes fűtés nem tartalmaz mozgó, kopó alkatrészeket, így nem lesz lyukas a kazán, nem kell vezérlést cserélni a kazánban, nem kell kazánt tisztítani, nem kell a kályhát folyamatosan karban tartani. Nincs kipattanó szikra, mint a fatüzelésnél, nincs közvetlen gyulladás veszély, vagy közvetlen tűzveszély.  

 

napelemes-fűtés-előnyei

Nincs többé favágás. Nincs több erdőirtás. Nincs kéményseprés. Nincs több gázszámla.

 
  • Mennyi a mostani fűtésrendszered élettartama?  5 év, 8 év, esetleg, ha szerencsés vagy, akkor 15 év? A Napelemes Fűtés élettartama minimum 30-35 év!
  • Mennyi a karbantartási költsége? Két- három évente 1 alkalommal 10.000 Ft.
  • Mennyi a fűtésszámla? Ameddig a Napenergia ingyenes, addig a napelemes fűtés fűtésszámlája is ingyenes! Vagyis nulla forint.
  • Van szénmonoxid veszély? Nincs! A napelemes fűtés teljesen környezetbarát, nincsen füst, nincsenek káros gázok!

 

Napelemes Fűtés elérhető áron

A Napelemes fűtés bárki számára elérhető! Nem luxuscikk! Nem egy megfizethetetlen fűtési technológia. Jó befektetés? Mit gondolsz mennyit nő a házad értéke, ha nincs többé fűtésszámlád? Biztos lehetsz benne, hogy egy modern fűtési technológiával felszerelt ház sokkal kelendőbb, mint egy hagyományos fűtéses ház, főleg ha még fűtésszámlája sincs. Láttál már fűtésszerelőket dolgozni? Több hétig is eltart, míg egy komplett fűtést beszerelnek egy házba. A Napelemes fűtés költségeit jelentősen lecsökkenti, hogy a szerelési ideje mindössze pár nap. Igen, néhány nap. Egy 100 nm-es házba nagyságrendileg 4 nap a beszerelés ideje. Válaszd ki a számodra megfelelő napelemes Fűtés csomagot és rendeld meg! Vagy kérj egyedi ajánlatot a saját házadra.  

napelemes fűtés - ingyen fűtés- tokyosolar napelem fűtés    

 

Napelemes fűtés ára

napelemes-fűtés-árak

Napelemes fűtés árak 80,100 és 140 nm-es házak esetében

 

Csomag  Csomag tartalma Csomag Ára
80 nm-es ház napelemes fűtése Teljes napelemes rendszer, teljes fűtésrendszer, szerelés 3 499 000 Ft
100 nm-es ház napelemes fűtése Teljes napelemes rendszer, teljes fűtésrendszer, szerelés 3 999 000 Ft
140 nm-es ház napelemes fűtése Teljes napelemes rendszer, teljes fűtésrendszer, szerelés 4 999 000 Ft

* Mindegyik ajánlat tartalmazza a TELJES NAPELEMES RENDSZERT szereléssel együtt, a TELJES FŰTÉSRENDSZERT szereléssel együtt. Vagyis kulcsrakész ajánlatok.

Elektromos fűtést használsz otthonodban, vagy gondolkozol rajta? Itt az ideje, hogy belevágj! A napelemes fűtés technológiával bizony ingyenessé teheted a fűtésed. Spórolj időt és pénzt magadnak. A napelemes fűtés kiépítésével nem csak a havi számlák fizetésének terhétől szabadulsz meg, de a kiépítésének és fenntartásának költsége is jóval alacsonyabb, mint a hagyományos fűtési rendszerek esetében. Beszerelése pedig maximum 4 napot vesz igénybe. Egyszerűen és gyorsan telepíthető megoldás, ami már számodra is elérhető!    

 

Napelemes fűtés Info - Feri

 Napelemes fűtés Info - Feri

Érdekel? Kérdezz bátran! Hívj, üzenj, küldj füstjeleket!

Telefonszám: +36 (20) 252 0920 E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

      

 

A napelemes fűtés csomagok tartalmazzák a teljes napelem mennyiséget, amire szükséged van, a hozzá tartozó eszközökkel (tartószerkezet, kábelek, stb.), a teljes fűtési rendszert minden kiegészítővel, és a teljes rendszer szerelési költségét. Vagyis egy kulcsrakész Napelemes fűtési rendszert biztosítunk számodra, a hagyományos fűtési megoldások költségeinek töredékéért. *A kikalkulált napelemes fűtés csomagajánlatok megfelelő szigeteléssel, déli tájolású, 35-40 fokos dőlésszögű cseréptetővel rendelkező házra, átlagos Magyarországi napsütési adatokkal rendelkező helyszínre lettek kalkulálva, ahol a beszereléshez a helyszín már elő van készítve. Bontási költségeket, hulladékszállítási költségeket nem tartalmaznak.  

 

Mit nyersz a napelemes fűtés használatával?

  1. A napsütés segítségével üzemeltetheted a fűtésrendszered
  2. Megszabadulhatsz a fűtésszámlától
  3. Megtermelheted az áramot, amit felhasználsz;
  4. malizálhatod a villanyszámlád, spórolhatsz vele
  5. Megóvhatod környezeted
  6. Növelheted ingatlanod értékét   

 

napelemes fűtés előnyei

Napelemes fűtés előnyei

Hogyan lehet neked is napelemes fűtésed?

Töltsd ki az alábbi adatokat, és máris érkezünk a részletekkel:

 

 

A napelemes fűtés részei

A napelemes fűtés részei: 1. a nap, 2. a napelemek, 3. áram tároló elektromos hálózat 4. napelemes fűtési rendszer. napelemes-fűtés-részei-ingyen-fűtés Napelemes fűtés részei

A napelemek a háztetődön a nap sugárzását elnyelik és átalakítják energiává. Itt mindenképp figyelembe kell venned a napelem tájolást, valamint a dőlési szöget is. A napelemes fűtés hatékonysága függ a napelem helyzetétől, a napelem felület dőlésszögétől és a napelem tájolásától. A napelemeket optimálisan dél felé kell tájolnod, 35,40° -os dőlésszöggel. A megtermelt energiát azonnal fel tudod használni, amire pedig nincsen szükséged, az áramszolgáltató (ELMÜ, ÉMÁSZ, DÉMÁSZ, EON) hálózaton tárolhatod addig, amíg majd szükséged lesz rá. Így a nyáron megtermelt energia, vagy a napközben megtermelt energia egyszerűen és költségmentesen felhasználható télen, a hideg estéken.

napelemes fűtés- ingyen fűtés - tokyo solar napelem

 

   

Napelemes fűtés Info - Feri

 Napelemes fűtés Info - Feri

Érdekel? Kérdezz bátran! Hívj, üzenj, küldj füstjeleket!

Telefonszám: +36 (20) 252 0920 E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

Napelemes fűtés a vásárló szemével

Nézd meg, hogy Major Gábor (Pilisszentlászló) mit mondd az infrafűtésről és hogyan lett 0 a fűtésszámlája napelememmel!

“Első évben a ház egyik felét csináltuk meg az infra fűtéssel. Annyira jók voltak a tapasztalataink, hogy a tavalyi évben megcsináltuk a ház másik felét is. A tetőre még napelem rendszert is szereltettünk. Ami a lényeg, hogy nullára jön ki a fűtésszámla, nincs fűtésszámla, Önmagunk termeljük az áramot. Így tökéletes a dolog! “

 

Nézd meg, hogy Forgács István (Dabas) mit mondd a napelemes fűtésről!

 

“Hazaérünk, felkapcsoljuk a fűtést és 10-15 perc alatt felfűt a rendszer. Kellemes meleg a padló, a gyerekek tudnak rajta játszani. Imádja a család. A tetőre napelemet szereltünk, így magunknak termeljük meg az áramot. Úgy számoltam, hogy idén nullára fogunk kijönni. Volt, aki eljött, mert nem akarta elhinni, hogy működik ez a megoldás. Direkt kikapcsoltam 3-4 órával előtte a fűtést. 20 fok volt a lakásban, bekapcsoltam, 10 perc múlva mondta a vendég, hogy igen érzi a meleget. Az elején én sem akartam elhinni, de tényleg működik.”

       

Egy kis történelem...

retro-napkollektorÉrdekes és ugyanakkor tanulságos információ, hogy a 30-as években az Egyesült Államok déli államaiban (Miamiban főként) épült új lakások 80%-a fel volt szerelve napkollektoros rendszerrel! Akkoriban ez számos munkalehetőséget teremtett, hiszen csak délen közel 60.000 rendszert adtak el. Az ígéretes kezdetnek azonban gyorsan véget vetett az 50-es években rohamosan elterjedt, olcsó, fosszilis alapú energiahálózatok megjelenése. Emiatt az USA napkollektor-ipara összeomlott, s csaknem teljesen megszűnt. A 2000-es évek elejéig kellett várni a természetes energiahordozók újrafelfedezésére.

Miért használjuk a napkollektort?

ingyen-melegvizA napkollektor alkalmazásának fő oka az energia- és pénztakarékosság, illetve a környezetvédelem, ugyanis napjainkban egyre növekvőbb probléma a különböző épületek fűtésének megoldása, meleg víz igényének ellátása. Mivel a napkollektor energiáját a napenergia átalakításával nyeri, így nem szükséges hagyományos energiaforrást (pl. szén, földgáz, fűtőolaj) igénybe venni, ebből következik, hogy üzemeltetése jóval olcsóbb, mint az egyéb, nem természetes energiaforrásokra épülő fűtőrendszereké. Ezen felül környezetkímélőbbek, mint a fentebb említett energiaforrások, mivel nem termelnek üvegházhatású és/vagy mérgező gázokat, és nem szükséges folyamatos munkavégzés a fenntartásukhoz.

Mivel foglalkozik a Tokyo Solar?

tokyosolar-kicsiCégünk a Tokyo Solar Kft, hosszú évek óta foglalkozik napkollektorok viszont eladásával. Mára sikerült annyi tapasztalatot összegyűjtenünk, hogy ezek alapján több olyan új típus forgalmazását kezdtük meg, amely a mai magyar piacon egyedülállóan rendelkezik mindazon tulajdonságokat, amit eddig egy termék sem mondhatott el magáról. Mi a vállalat tulajdonosai elhivatottak vagyunk abban, hogy a környezettudatosan éljünk, óvjuk, környezetünket és tegyük ezt úgy, hogy élvezzük is azt!
Mi elkezdtük! Kezdje el Ön is!

Adószám: 23048658-2-13