Neked mi a véleményed a napenergia hasznosításáról? 

Mi a véleményed a napenergia hasznosításáról?
1., Legszívesebben hogyan hasznosítanád a napenergiát a környezetedben?

Invalid Input

2., Milyen személyes haszonnak örülnél leginkább, ha a fenti módon tudnád hasznosítani a nap energiáját?

Invalid Input

3., Mit gondolsz, jelenleg mi akadályoz téged leginkább abban, hogy valóban hasznosítsd a napenergiát?

Invalid Input

4., Milyen problémád van, aminek a megoldásához a napkollektor egy jó alternatíva lehetne?

Invalid Input

5., Mit szeretsz a napkollektorokkal kapcsolatosan?

Invalid Input

6., Mitől tartasz egy esetleges napkollektor beruházás kapcsán?

Invalid Input


Köszönjük, hogy időt szántál a kérdésekre. További kellemes napot!


Biztonsági kód(Kötelezően kitöltendő mező)
Biztonsági kód
Újat kérek!
A beírt kód hibás!

Egy kis történelem...

retro-napkollektorÉrdekes és ugyanakkor tanulságos információ, hogy a 30-as években az Egyesült Államok déli államaiban (Miamiban főként) épült új lakások 80%-a fel volt szerelve napkollektoros rendszerrel! Akkoriban ez számos munkalehetőséget teremtett, hiszen csak délen közel 60.000 rendszert adtak el. Az ígéretes kezdetnek azonban gyorsan véget vetett az 50-es években rohamosan elterjedt, olcsó, fosszilis alapú energiahálózatok megjelenése. Emiatt az USA napkollektor-ipara összeomlott, s csaknem teljesen megszűnt. A 2000-es évek elejéig kellett várni a természetes energiahordozók újrafelfedezésére.

Miért használjuk a napkollektort?

ingyen-melegvizA napkollektor alkalmazásának fő oka az energia- és pénztakarékosság, illetve a környezetvédelem, ugyanis napjainkban egyre növekvőbb probléma a különböző épületek fűtésének megoldása, meleg víz igényének ellátása. Mivel a napkollektor energiáját a napenergia átalakításával nyeri, így nem szükséges hagyományos energiaforrást (pl. szén, földgáz, fűtőolaj) igénybe venni, ebből következik, hogy üzemeltetése jóval olcsóbb, mint az egyéb, nem természetes energiaforrásokra épülő fűtőrendszereké. Ezen felül környezetkímélőbbek, mint a fentebb említett energiaforrások, mivel nem termelnek üvegházhatású és/vagy mérgező gázokat, és nem szükséges folyamatos munkavégzés a fenntartásukhoz.

Mivel foglalkozik a Tokyo Solar?

tokyosolar-kicsiCégünk a Tokyo Solar Kft, hosszú évek óta foglalkozik napkollektorok viszont eladásával. Mára sikerült annyi tapasztalatot összegyűjtenünk, hogy ezek alapján több olyan új típus forgalmazását kezdtük meg, amely a mai magyar piacon egyedülállóan rendelkezik mindazon tulajdonságokat, amit eddig egy termék sem mondhatott el magáról. Mi a vállalat tulajdonosai elhivatottak vagyunk abban, hogy a környezettudatosan éljünk, óvjuk, környezetünket és tegyük ezt úgy, hogy élvezzük is azt!
Mi elkezdtük! Kezdje el Ön is!

Adószám: 23048658-2-13