Jakabszelep, assziszt (kisegítő) tartály nyomás nélküli napkollektorhoz 

jakab-szelep

Jakabszelep ár: (bruttó vételár) 

Személyes átvétel esetén:               7.700.-ft /db
Postával előre utalással:                   8.850.-ft /db  
Futárral utánvéttel:                            9.700.-ft
/db

Jakab szelep átmérő: 23cm
Jakab szelep magassága: 25cm
Űrtartalom: 5 liter

Mire jó a jakabszelep?

Nyomás nélküli, azaz ejtőtartályos napkollektor rendszereknél a hideg víz utánpótlást valamilyen módon biztosítani kell. Erre egy nagyon jó megoldás a jakabszelep alkalmazása. A jakabszelep segítségével a víz utánpótlása a napkollektorba automatikusan történik. Hasonló módon ahogy a WC víztartályok esetében. A jakab szelepet -kisegítő tartály- a napkollektor tetjére lehet felszerelni. Fontos, hogy legyen túlfolyó is beépítve, aminek a kivezető nyílása magasabban kell hogy legyen, mint a jakab szelep teteje. Ez a túlfolyó arra az esetre kell, ha nyáron a napkollektorban lévő víz felforr. A túlfolyónak köszönhetően a túlnyomás zavartalanul tud távozni így a napkollektorból. Így se a napkollektor, se a jakab szelep nem károsodik. Ha túl gyakran történik meg a túlfolyón a forró gőz, forró víz távozása, akkor javasolt a napkollektor egy részének letakarása.

nyomas-nelkuli-napkollektor-no3-18vakuumcsoves

 

napkollektor-vasarlas

tokyosolar-kapcsolat

 

Szállítási és fizetési feltételek

napkollektor-arakTermékeinket személyesen vagy a honlapunkon történő megrendelés útján tudja megvásárolni!

Személyes átvétellel: Előzetes telefonon történt egyeztetés után a terméket átveheti referencia házunknál, kp fizetéssel.Tel.: 20 342 2353.

Futár szolgálattal előre utalással: A napkollektor  vételárát  és a szállítási díjat a 11742214-20015367-es OTP Bank számla számra történő utalás után futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz.

 

Futár szolgálattal utánvéttel: A napkollektor vételárát és a szállítás díját a futárnak kell átadnia a termék kiszállításakor.
A kiválasztott áru mellett feltüntetett ár a bruttó vételár, amely tartalmazza a szállítási költséget. A megrendelt árut munkanapokon előzetes e-mail-ben, vagy telefonos visszaigazolást követően, a készlet erejéig, 24-48 órán belül útnak indítjuk. A munkaszüneti (szombat, vasárnap) és ünnepnap beérkezett megrendeléseket legkorábban a megrendelést követő első vagy második munkanapon teljesítjük. A napkollektor szállítását futár végzi napközben 8-17 óráig.

Kellemes Vásárlást kívánunk Önnek!

Egy kis történelem...

retro-napkollektorÉrdekes és ugyanakkor tanulságos információ, hogy a 30-as években az Egyesült Államok déli államaiban (Miamiban főként) épült új lakások 80%-a fel volt szerelve napkollektoros rendszerrel! Akkoriban ez számos munkalehetőséget teremtett, hiszen csak délen közel 60.000 rendszert adtak el. Az ígéretes kezdetnek azonban gyorsan véget vetett az 50-es években rohamosan elterjedt, olcsó, fosszilis alapú energiahálózatok megjelenése. Emiatt az USA napkollektor-ipara összeomlott, s csaknem teljesen megszűnt. A 2000-es évek elejéig kellett várni a természetes energiahordozók újrafelfedezésére.

Miért használjuk a napkollektort?

ingyen-melegvizA napkollektor alkalmazásának fő oka az energia- és pénztakarékosság, illetve a környezetvédelem, ugyanis napjainkban egyre növekvőbb probléma a különböző épületek fűtésének megoldása, meleg víz igényének ellátása. Mivel a napkollektor energiáját a napenergia átalakításával nyeri, így nem szükséges hagyományos energiaforrást (pl. szén, földgáz, fűtőolaj) igénybe venni, ebből következik, hogy üzemeltetése jóval olcsóbb, mint az egyéb, nem természetes energiaforrásokra épülő fűtőrendszereké. Ezen felül környezetkímélőbbek, mint a fentebb említett energiaforrások, mivel nem termelnek üvegházhatású és/vagy mérgező gázokat, és nem szükséges folyamatos munkavégzés a fenntartásukhoz.

Mivel foglalkozik a Tokyo Solar?

tokyosolar-kicsiCégünk a Tokyo Solar Kft, hosszú évek óta foglalkozik napkollektorok viszont eladásával. Mára sikerült annyi tapasztalatot összegyűjtenünk, hogy ezek alapján több olyan új típus forgalmazását kezdtük meg, amely a mai magyar piacon egyedülállóan rendelkezik mindazon tulajdonságokat, amit eddig egy termék sem mondhatott el magáról. Mi a vállalat tulajdonosai elhivatottak vagyunk abban, hogy a környezettudatosan éljünk, óvjuk, környezetünket és tegyük ezt úgy, hogy élvezzük is azt!
Mi elkezdtük! Kezdje el Ön is!

Adószám: 23048658-2-13