Ízelítő képek napkollektor referenciákból, napkollektor referencia munkáink

dabas-napkollektor-telepites            dabas-napkollektor

Dabas nyomásos napkollektor telepítés. 

 

ujfeherto_napkollektor4              napkollektor-kiskunlachaza-b

Újfehértó nyomásos napkollektor telepítés.                                    Napkollektor telepítés Kiskunlacháza

 

napkollektor-medencefutes-budapest              napkollektor-pilis

Napkollektor medencefűtés Budapest                                             Napkollektor rendszer Pilis

 

Ujhartyan              Ujhartyan2

              Napkollektor rendszer Újhartyán

 

napkollektor-diosd3             napkollektor

               Napkollektoros rendszer Diósd                                                    Napkollektoros rendszer

 

Karancslapujto-napkollektor3

               Kerti vízmelegítés - Karancslapújtő

 

napkollektor-termekeink

tokyosolar-kapcsolat


A napenergiás vízmelegítő napkollektoraink az egyedi helyszíni adottságoknak, egyéni vásárlói igényeknek megfelelően sokféle módon szerelhetők, telepíthetők. A fő szempont az, hogy a nap minél tovább is minél inkább merőleges szögben érje a vízmelegítő vákuumcsöves napkollektor felületét. Emiatt a DÉL égtáj felé történő tájolás a leginkább ajánlott. A napkollektor tájolását célszerű minél inkább alaposabban megtervezni, a legnagyobb hatékonyság elérése érdekében. Hisz a cél a minél több és minél magasabb hőmérsékletű melegvíz előállítása a napenergia felhasználásával.

A megújuló energia használata, a napenergia hasznosítása már nem luxus. Bárki számára elérhető. Csatlakozzon Ön is azok táborához, akik kihasználják az ingyenes napenergiát és annak használatával csökkentik kiadásukat, rezsi költségüket.

Egy kis történelem...

retro-napkollektorÉrdekes és ugyanakkor tanulságos információ, hogy a 30-as években az Egyesült Államok déli államaiban (Miamiban főként) épült új lakások 80%-a fel volt szerelve napkollektoros rendszerrel! Akkoriban ez számos munkalehetőséget teremtett, hiszen csak délen közel 60.000 rendszert adtak el. Az ígéretes kezdetnek azonban gyorsan véget vetett az 50-es években rohamosan elterjedt, olcsó, fosszilis alapú energiahálózatok megjelenése. Emiatt az USA napkollektor-ipara összeomlott, s csaknem teljesen megszűnt. A 2000-es évek elejéig kellett várni a természetes energiahordozók újrafelfedezésére.

Miért használjuk a napkollektort?

ingyen-melegvizA napkollektor alkalmazásának fő oka az energia- és pénztakarékosság, illetve a környezetvédelem, ugyanis napjainkban egyre növekvőbb probléma a különböző épületek fűtésének megoldása, meleg víz igényének ellátása. Mivel a napkollektor energiáját a napenergia átalakításával nyeri, így nem szükséges hagyományos energiaforrást (pl. szén, földgáz, fűtőolaj) igénybe venni, ebből következik, hogy üzemeltetése jóval olcsóbb, mint az egyéb, nem természetes energiaforrásokra épülő fűtőrendszereké. Ezen felül környezetkímélőbbek, mint a fentebb említett energiaforrások, mivel nem termelnek üvegházhatású és/vagy mérgező gázokat, és nem szükséges folyamatos munkavégzés a fenntartásukhoz.

Mivel foglalkozik a Tokyo Solar?

tokyosolar-kicsiCégünk a Tokyo Solar Kft, hosszú évek óta foglalkozik napkollektorok viszont eladásával. Mára sikerült annyi tapasztalatot összegyűjtenünk, hogy ezek alapján több olyan új típus forgalmazását kezdtük meg, amely a mai magyar piacon egyedülállóan rendelkezik mindazon tulajdonságokat, amit eddig egy termék sem mondhatott el magáról. Mi a vállalat tulajdonosai elhivatottak vagyunk abban, hogy a környezettudatosan éljünk, óvjuk, környezetünket és tegyük ezt úgy, hogy élvezzük is azt!
Mi elkezdtük! Kezdje el Ön is!

Adószám: 23048658-2-13