Napenergia hasznosítása, megújuló energia

tokyosolar-napkollektorA legtöbb emberben ezek a kérdések, gondolatok merülnek fel: Drága a napenergia hasznosítás? Nem éri meg a környezetvédelem! Csak a jómódú családok élvezhetik az energiatakarékos megoldásokat! Megfizethetetlen a napkollektor, megfizethetetlen a napenergia hasznosítás! A megújuló energia csak egy szűk rétegé, ahhoz csak kevesek férhetnek hozzá.

Ez mind igaz volt eddig. De ez már a múlt!

Cégünk a Tokyo Solar Kft, hosszú évek óta foglalkozik napkollektorok viszont eladásával, nagykereskedelmével. A célunk az, hogy mindenki számára elérhető legyen az ingyenes napenergia felhasználása az összes család és vállalkozás számára. Ezáltal kisebbek legyenek a jelenleg nagyon magas havi családi és céges kiadások, kisebb legyen a havi rezsi, kisebb legyen az áram, vagy gáz számla. Mára sikerült annyi tapasztalatot, és kapcsolati tőkét összegyűjtenünk, hogy ezek alapján több olyan új típus forgalmazását kezdtük meg, amelyek a mai magyar piacon egyedülállóan rendelkeznek mindazon tulajdonságokkal, amit eddig egy termék sem mondhatott el magáról.

Igyekszünk bemutatni és kiemelni mindazt az információt, ami szükséges ahhoz, hogy megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb típust, hogy ne kelljen többé fizetnie a meleg vízért! Hogy tudjon spórolni a fűtési költségeken, csökkenjenek kiadásai. Mi a vállalat tulajdonosai elhivatottak vagyunk abban, hogy a környezettudatosan éljünk, óvjuk, környezetünket és tegyük ezt úgy, hogy élvezzük is azt!

Mi elkezdtük! Kezdje el Ön is!

Üdvözlettel: Gózon Ferenc, Dvorszky Gábor

Leggyorsabb megtérülési idejű napkollektor

Ezek a típusok a napenergia hasznosító piac leggyorsabb megtérülési idejű termékei. Ezt le merjük írni és ki merjük jelenteni! Az áruk és tudásuk úgy alakítottuk ki, hogy széles felhasználási lehetőséget biztosítsanak tulajdonosuknak, de mindezt egy olyan árszinten, amit szinte bármely család, vagy cég könnyedén ki tud fizetni. Így a napenergia hasznosítás és a napenergia felhasználás elérhető közelségbe kerül. 4 évszakos működésük is megoldott, nyomás alatt üzemelnek, és tartalmaznak egy teljesítmény növelő eszközt, mely segítségével órák alatt képesek meleg vizet produkálni. A telepítésük, összeszerelésük gyors, egyszerű. Komplett, egész rendszer.

napkollektor-bovebben2

 

Legolcsóbb megoldás az ingyenes melegvízhez

Ezek a típusok a napenergia hasznosító piac legolcsóbb termékei. Az áruk úgy alakítottuk ki, hogy ténylegesen bárki számára elérhetők legyenek. De mindezt úgy hogy ne menjen se a minőség rovására, se pedig a felhasználhatóság rovására. Megtérülési idejük gyors, könnyű, bárki számára megoldható a telepítésük, össze szerelésük. Komplett, egész rendszer.

napkollektor-bovebben2

 

Napkollektor panel, napenergia hasznosítás

A napkollektor panelok többféle méretben, többféle számú vákuumcsővel kaphatók. Kétféle anyagösszetételt forgalmazunk. Így van ár és minőségbeli döntési lehetőség a napenergiát hasznosítani szándékozó vásárlók előtt. A napkollektor panel felülete, a napkollektor panel vákuumcsöveinek a száma könnyen növelhető, könnyen bővíthető. A felszerelésnél sokféle mód szóba jöhet, hiszen ezek a napkollektorok nincsenek egybe építve a víztartállyal. Meglévő fűtésrendszerekhez is könnyen illeszthetőek. Tartalmaznak egy teljesítmény növelő eszközt, mely segítségével órák alatt képesek meleg vizet produkálni. 

napkollektor-bovebben2

 

Napenergia hasznosító napkollektoraink

A fő típusokat rövid leírással összeszedtük egy oldalra, hogy kényelmesebb legyen köztük a választás.

napkollektor-bovebben2

  

Fűtés napenergiával, fűtésszámla csökkentés

Napkollektor szett, napkollektor rendszer választék. 4 évszakos működés, egyedi igények, egyedi méretek kialakításának lehetősége. Sokrétű felhasználási lehetősége a napenergiának és megújuló energiának. Fűtésrásegítés.

napkollektor-bovebben2 

Tekintse meg napkollektor referenciáinkat!

 

napkollektor-termekeink napkollektor-rendszerek tokyosolar-kapcsolat

Egy kis történelem...

retro-napkollektorÉrdekes és ugyanakkor tanulságos információ, hogy a 30-as években az Egyesült Államok déli államaiban (Miamiban főként) épült új lakások 80%-a fel volt szerelve napkollektoros rendszerrel! Akkoriban ez számos munkalehetőséget teremtett, hiszen csak délen közel 60.000 rendszert adtak el. Az ígéretes kezdetnek azonban gyorsan véget vetett az 50-es években rohamosan elterjedt, olcsó, fosszilis alapú energiahálózatok megjelenése. Emiatt az USA napkollektor-ipara összeomlott, s csaknem teljesen megszűnt. A 2000-es évek elejéig kellett várni a természetes energiahordozók újrafelfedezésére.

Miért használjuk a napkollektort?

ingyen-melegvizA napkollektor alkalmazásának fő oka az energia- és pénztakarékosság, illetve a környezetvédelem, ugyanis napjainkban egyre növekvőbb probléma a különböző épületek fűtésének megoldása, meleg víz igényének ellátása. Mivel a napkollektor energiáját a napenergia átalakításával nyeri, így nem szükséges hagyományos energiaforrást (pl. szén, földgáz, fűtőolaj) igénybe venni, ebből következik, hogy üzemeltetése jóval olcsóbb, mint az egyéb, nem természetes energiaforrásokra épülő fűtőrendszereké. Ezen felül környezetkímélőbbek, mint a fentebb említett energiaforrások, mivel nem termelnek üvegházhatású és/vagy mérgező gázokat, és nem szükséges folyamatos munkavégzés a fenntartásukhoz.

Mivel foglalkozik a Tokyo Solar?

tokyosolar-kicsiCégünk a Tokyo Solar Kft, hosszú évek óta foglalkozik napkollektorok viszont eladásával. Mára sikerült annyi tapasztalatot összegyűjtenünk, hogy ezek alapján több olyan új típus forgalmazását kezdtük meg, amely a mai magyar piacon egyedülállóan rendelkezik mindazon tulajdonságokat, amit eddig egy termék sem mondhatott el magáról. Mi a vállalat tulajdonosai elhivatottak vagyunk abban, hogy a környezettudatosan éljünk, óvjuk, környezetünket és tegyük ezt úgy, hogy élvezzük is azt!
Mi elkezdtük! Kezdje el Ön is!

Adószám: 23048658-2-13