Napkollektor teljesítmény tesztelés

Mekkora a napkollektor teljesítmény? Működni fog ez nálam is? TESZTELD LE!

napkollektor teljesitmeny

Napkollektor vásárlás előtt sokak fejében ott motoszkál a kérdés: Működni fog ez nálam is? Mekkora napkollektor teljesítményre számíthatok? Borús időben is van napkollektor teljesítmény? De mégis mekkora? Ezek mind-mind jogos kérdések és fontos, hogy megkapd azt a választ, ami igazán megnyugtató részedre és persze maximálisan a valóságot tükrözi.

Írnak mindenfélét az interneten, terjednek különböző hírek, híresztelések, vélemények a társadalomban, halassz ezt-azt, de mégis mi a valóság? Mekkora a napkollektor teljesítmény a valóságban? Ne higgy a reklámoknak, ne higgy a szomszédodnak, ne higgy az internetnek.

Higgy a saját szemednek! Te vagy a leghitelesebb személy saját magad számára. A legjobb amit tehetsz, ha saját magad figyeled meg a dolgot és saját tapasztalatot szerzel, amiből teljesen egyértelmű lesz számodra, hogy mekkora a valós napkollektor teljesítmény. Ne bízd a véletlenre! Menj biztosra! Teszteld le az otthonodban a napkollektor tudását. Teszteld a napkollektor teljesítményt! Meglátod, megéri.

Hogyan tesztelhető kockázatmentesen a napkollektor teljesítmény?

Az egyik legfontosabb tényező ahhoz, hogy a kockázat csökkenjen, de mégis megtapasztald a napkollektor teljesítmény mértékét, az hogy a költségeket minimalizáljuk. A vákuumcsöves napkollektor egyik óriási előnye, hogy nem szükséges a teljes berendezést elvinned az otthonodba. Elegendő 1 db napkollektor vákuumcső beszerzése és a vákuumcső teljesítményének a megvizsgálása. MIÉRT? Mert már az 1 db vákuumcső által előállított hőmennyiségen is meg fogsz lepődni, illetve ezt a teljesítményt amit kapsz, csak be kell szoroznod azzal a nagyságrenddel, ami lesz majd a saját napkollektorod vákuumcső darabszáma.

A napkollektor TESZTelés lépései

1., Jelentkezz a napkollektor TESZTre!

2., Kapsz tőlünk 1db Tokyo Solar HEAT PIPE vákuumcsövet. Ennek az árát ki kell fizetned, (7.300,-Ft, 100% pénzvisszaadási garanciát vállalok rá ) de a szállítás INGYENES.

3., Teszteld le a HEAT PIPE napkollektor vákuumcső teljesítményét napsütésben

FIGYELEM FORRÁZÁSVESZÉLY!!!!!!!!

Elsőre nem hinnéd, de 1 db vákuumcső is kimagasló teljesítményt állít elő, hatalmas hőt termel már 40 perc alatt is a napon! A réz HEAT PIPE végét még véletlenül se fogd meg szabad kézzel! Még véletlenül se érj hozzá szabad kézzel! SZÉTÉGETI a kezed!!! Ha végeztél a teszttel, hűtsd le vízzel a kilógó réz HEAT PIPE-ot, majd vidd árnyékba, de a legjobb ha a vákkumcső teljes felületét letakarod. VIGYÁZZ! A letakarást követően a HEAT PIPE még kb 30 percig forró marad!

4., Teszteld le a HEAT PIPE napkollektor vákuumcső teljesítményét fátyolfelhős időben

FIGYELEM FORRÁZÁSVESZÉLY!!!!!!!!

Elsőre nem hinnéd, de 1 db vákuumcső is kimagasló teljesítményt állít elő, hatalmas hőt termel már 1.2 óra alatt is fátyolfelhős időben! A réz HEAT PIPE végét még véletlenül se fogd meg szabad kézzel! Még véletlenül se érj hozzá szabad kézzel! SZÉTÉGETI a kezed!!!
Ha végeztél a teszttel, hűtsd le vízzel a kilógó réz HEAT PIPE-ot, majd vidd árnyékba, de a legjobb ha a vákkumcső teljes felületét letakarod. VIGYÁZZ! A letakarást követően a HEAT PIPE még kb 30 percig forró marad!

5., Teszteld le a HEAT PIPE napkollektor vákuumcső teljesítményét borús időben

6., Ha nem tetszenek a tapasztalt eredmények, akkor küld vissza részemre és az árát visszakapod!

7., Ha tetszett a teljesítmény és ezáltal látod, hogy miképp alakul majd nálad a napkollektor teljesítmény, akkor szerezz be egy saját napkollektort. A vákuumcső árát természetesen levonom a megrendelt napkollektorból, abba beszámításra kerül.

Jelentkezés a kockázatmentes TESZTelésre

TESZTELD az otthonodban a Napkollektor teljesítményt! Kockázatmentesen! Rendelj meg 1 db HEAT PIPE vákuumcsövet INGYENES kiszállítással CSAK 7.300,-Ft áron! 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalok!

Ha végeztél a teszttel, küldd vissza és visszafizetem az árát.

olcsó fűtés ITT Ide kérem a kockázatmentes Vákuum csövet TESZTELÉSRE Kérdésed lenne?  Érdekel? Bátran írj, küldj füstjeleket, vagy csörögj telefonon

Feri

Érdekel? Kérdésed lenne?

Hívj, üzenj, küldj füstjeleket!

Állok rendelkezésedre:

Email: kapcsolat@tokyosolar.hu
Telefon 06 20 252 0920

Feri

A napkollektor teljesítmény így már nem lesz kérdés, vagy meglepetés részedre. Végezz otthoni tesztet és tudd meg a várható napkollektor teljesítmény nagyságát.

Oszd meg a barátaiddal:

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Kapcsolódó hírek

erdo2

Nőtt Magyarország erdőterületeinek mérete

Növekvő erdőterület Magyarországon   Mintegy 5 ezer hektárral nőtt az erdőterület nagysága 2010-ben Magyarországon – derül ki az erdőállományról szóló jelentésből, melyet évente tesz közzé

edinburghi egyetem "napelem"

Skótok és a napelem

A spórolós skótok és a napelem   Az edinburghi városi tanács azt tervezi, hogy a városi tulajdonban lévő épületek tetejére napelemek telepítését engedélyezi. Az ok egyszerű,

dabas-napkollektor

3 Milliárd napkollektorokra

3 Milliárd napkollektorokra!   Új kormányzati támogatás használati melegvíz előállítására alkalmas napkollektorokra.   Várhatóan októberben írja ki a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a napenergiát hasznosító, használati

Scroll to Top