SZAVAZZ A TOKYO SOLAR NAPKOLLEKTORRA

ÉS

NYERJ EGY VIZMELEGÍTŐ NAPKOLLEKTORT 209.000.-FT ÉRTÉKBEN!

 

Ez a berendezés (napenergiás vízmelegítő -napkollektor-) a természet erejét felhasználva a nap energiájából állítja elő INGYEN a meleg vízed. A napkollektor kihasználtsága nagy, mivel az év nagy részében kb. 8-10 hónapon keresztül, vagy akár teljes évben végzi a dolgát és dolgozik Neked, így az eddigi meleg víz előállítására költött pénzed mintegy 80 %-a a zsebedben marad!

 

NÉZD MEG A NAPKOLLEKTORT ITT

A napkollektor használat előnyei:

1. A napkollektor növeli az ingatlan értékét
2. A napkollektor az Energiaszolgáltatók általi függőséget csökkenti
3. A napkollektor csökkenti az ingatlan káros anyag kibocsátását
4. A napkollektor  használata csökkenti az üvegházhatást
5. Környezetbarát
6. Tiszta technológia
7. Növeli az ingatlan energia osztály minősítését
8. A használója jó példát mutat a közösségnek, ahol élsz
9. Kis költségvetéssel telepíthetőek, beüzemelhetőek
10. Modern technológia
11. A jövő egyik energia hasznosítója

Szavazz a Tokyosolar Napkollektorra! Egy gombnyomásért Tied lehet egy 209.000.- Ft értékű napkollektor rendszer.

http://medve.hu/szavazz/story.php?title=tokyosolar-hu

Vásárold meg termékeink valamelyikét és legyen Neked is INGYEN a meleg víz!

 

napkollektor-nyomasos-HEAT-PIPE

 

Használd a vákuumcsöves napkollektort medence fűtésre is!

 

napkollektor-medencefutes-budapest

Egy kis történelem...

retro-napkollektorÉrdekes és ugyanakkor tanulságos információ, hogy a 30-as években az Egyesült Államok déli államaiban (Miamiban főként) épült új lakások 80%-a fel volt szerelve napkollektoros rendszerrel! Akkoriban ez számos munkalehetőséget teremtett, hiszen csak délen közel 60.000 rendszert adtak el. Az ígéretes kezdetnek azonban gyorsan véget vetett az 50-es években rohamosan elterjedt, olcsó, fosszilis alapú energiahálózatok megjelenése. Emiatt az USA napkollektor-ipara összeomlott, s csaknem teljesen megszűnt. A 2000-es évek elejéig kellett várni a természetes energiahordozók újrafelfedezésére.

Miért használjuk a napkollektort?

ingyen-melegvizA napkollektor alkalmazásának fő oka az energia- és pénztakarékosság, illetve a környezetvédelem, ugyanis napjainkban egyre növekvőbb probléma a különböző épületek fűtésének megoldása, meleg víz igényének ellátása. Mivel a napkollektor energiáját a napenergia átalakításával nyeri, így nem szükséges hagyományos energiaforrást (pl. szén, földgáz, fűtőolaj) igénybe venni, ebből következik, hogy üzemeltetése jóval olcsóbb, mint az egyéb, nem természetes energiaforrásokra épülő fűtőrendszereké. Ezen felül környezetkímélőbbek, mint a fentebb említett energiaforrások, mivel nem termelnek üvegházhatású és/vagy mérgező gázokat, és nem szükséges folyamatos munkavégzés a fenntartásukhoz.

Mivel foglalkozik a Tokyo Solar?

tokyosolar-kicsiCégünk a Tokyo Solar Kft, hosszú évek óta foglalkozik napkollektorok viszont eladásával. Mára sikerült annyi tapasztalatot összegyűjtenünk, hogy ezek alapján több olyan új típus forgalmazását kezdtük meg, amely a mai magyar piacon egyedülállóan rendelkezik mindazon tulajdonságokat, amit eddig egy termék sem mondhatott el magáról. Mi a vállalat tulajdonosai elhivatottak vagyunk abban, hogy a környezettudatosan éljünk, óvjuk, környezetünket és tegyük ezt úgy, hogy élvezzük is azt!
Mi elkezdtük! Kezdje el Ön is!

Adószám: 23048658-2-13