Napkollektor pályázat cégek, vállalkozások számára

 

Mikrovállalkozások fejlesztése - Mikrohitellel és vissza nem térítendő támogatással.

 

A pályázat benyújtási határideje: 2011. December 31-ig, vagy a pályázatra szánt összeg kimerüléséig.

 

A pályázók köre:

 • Jogi személyiségű gazdasági társaságok
 • Jogi személyiség nélküli gazdasági társaságok
 • SZJA hatálya alá tartozó egyéni vállalkozók
 • SZJA hatálya alá nem tartozó egyéni vállalkozó (EVA)
 • Szövetkezetek

 

Támogatás összege:

A vissza nem térítendő támogatás összege legalább 1 millió Ft, de legfeljebb 4 millió Ft lehet.

A visszatérítendő támogatás összege legalább 1 millió Ft, legfeljebb 8 millió Ft lehet.

 

Támogatás mértéke:

A pályázó 10% saját forrást (önerőt) köteles biztosítani.

A vissza nem térítendő támogatás mértéke maximum a Pályázati Projectérték 45%-a lehet, de legfeljebb 4 millió Ft.

A visszatérítendő támogatás mértéke maximum a Pályázati Projektérték 60%-a lehet, de legfeljebb 8 millió Ft.

A vissza nem térítendő támogatás összege nem haladhatja meg a visszatérítendő támogatás összegét.

Példa:

5.000.000,-Ft értékű projekt esetében 500.000,-Ft (10%) saját erő (önerő) mellett 2.250.000,- Ft (45%) vissza nem térítendő támogatás és 2.250.000,- Ft (45%) mikrohitel felvételére van lehetőség.

Támogatható célok:

 • Új, egyenként minimum nettó 200.000,- Ft értékű tárgyi eszköz beszerzése.
 • Információs technológiafejlesztéshez kapcsolódó , egyenként minimum nettó 30.000,- Ft értékű hardver beszerzése, információs technológiafejlesztéshez kapcsolódó szoftverek beszerzésének költségei.
 • Infrastruktúrális és ingatlan beruházás és vásárlás.

 

Vállalási feltétel:

A pályázónak vállalnia kell, hogy a projekt befejezését közvetlenül követő 2 üzleti év személyi jellegű ráfordításainak összege eléri az elnyert vissza nem térítendő támogatás összegének 50%-át.

Egyéb feltételek:

 • Az elnyert hitel fedezeteként a legtöbb esetben ingatlan jelzálogot kell adni!
 • A pályázatok benyújtása legkésőbb 2011. december 31-ig lehetséges.
 • Egy teljes lezárt üzleti évvel nem rendelkező vállalkozások abban az esetben pályázhatnak, amennyiben a közvetítőhöz hitelbírálat céljából benyújtott üzleti terv alapján megfelelnek. (Az üzleti tervet a Pályázatíró partnerünk elkészíti) (Teljesen Új Cég is pályázhat!)
 • Nem indulhat 200 millió Ft-ot meghaladó árbevételű cég.
 • Építési engedély köteles beruházás esetén a beadáshoz jogerős engedély kell.

 

A pályázatot a pályázatíró partnerünk SIKERDÍJAS konstrukcióban végzi! A munkadíját CSAK nyertes pályázat esetén kell megfizetni. Az eddigi nyerési hatékonysága 95% feletti! Pályázatra jelentkezés, információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

Napkollektor pályázat magánszemélyek, lakosság számára

 

Sajnos jelenleg nincs a lakosság részére kiírt és megfelelő indulási feltételekkel rendelkező pályázat.

napkollektor-termekeinknapkollektor-rendszerektokyosolar-kapcsolat

Egy kis történelem...

retro-napkollektorÉrdekes és ugyanakkor tanulságos információ, hogy a 30-as években az Egyesült Államok déli államaiban (Miamiban főként) épült új lakások 80%-a fel volt szerelve napkollektoros rendszerrel! Akkoriban ez számos munkalehetőséget teremtett, hiszen csak délen közel 60.000 rendszert adtak el. Az ígéretes kezdetnek azonban gyorsan véget vetett az 50-es években rohamosan elterjedt, olcsó, fosszilis alapú energiahálózatok megjelenése. Emiatt az USA napkollektor-ipara összeomlott, s csaknem teljesen megszűnt. A 2000-es évek elejéig kellett várni a természetes energiahordozók újrafelfedezésére.

Miért használjuk a napkollektort?

ingyen-melegvizA napkollektor alkalmazásának fő oka az energia- és pénztakarékosság, illetve a környezetvédelem, ugyanis napjainkban egyre növekvőbb probléma a különböző épületek fűtésének megoldása, meleg víz igényének ellátása. Mivel a napkollektor energiáját a napenergia átalakításával nyeri, így nem szükséges hagyományos energiaforrást (pl. szén, földgáz, fűtőolaj) igénybe venni, ebből következik, hogy üzemeltetése jóval olcsóbb, mint az egyéb, nem természetes energiaforrásokra épülő fűtőrendszereké. Ezen felül környezetkímélőbbek, mint a fentebb említett energiaforrások, mivel nem termelnek üvegházhatású és/vagy mérgező gázokat, és nem szükséges folyamatos munkavégzés a fenntartásukhoz.

Mivel foglalkozik a Tokyo Solar?

tokyosolar-kicsiCégünk a Tokyo Solar Kft, hosszú évek óta foglalkozik napkollektorok viszont eladásával. Mára sikerült annyi tapasztalatot összegyűjtenünk, hogy ezek alapján több olyan új típus forgalmazását kezdtük meg, amely a mai magyar piacon egyedülállóan rendelkezik mindazon tulajdonságokat, amit eddig egy termék sem mondhatott el magáról. Mi a vállalat tulajdonosai elhivatottak vagyunk abban, hogy a környezettudatosan éljünk, óvjuk, környezetünket és tegyük ezt úgy, hogy élvezzük is azt!
Mi elkezdtük! Kezdje el Ön is!

Adószám: 23048658-2-13