Napenergia, olcsó fűtés, napkollektor

Hogyan csökkenthetőek a sokak számára magas fűtési költségek?

Sokféle fűtési megoldás létezik. Egészen a fatüzeléstől a legmodernebb technikák alkalmazásáig. Az itt felkínált AJÁNDÉK könyv, a napenergiával működő napkollektor típusok kiválasztásával kapcsolatosan tartalmaz hasznos tanácsokat. A napenergia használata igen költséghatékony megoldás. Régebben túl drága és költséges volt a nap energiájának hadba fogása, azonban ma már mindenki számára elérhető az ára. Napenergia segítségével olcsó fűtés megvalósítására van lehetőség.

Ne-vegyel-napkollektort-EBOOK2
 

Hogyan lehet a napenergia hasznosítás egyben olcsó, hatékony és gyors?

Erre a jó válasz, a napkollektor beszerzése és munkába állítása. A napenergia ingyenes. Szemben a gázzal vagy az árammal, amikért fizetni kell. Megvalósítási céltól függően többféle napkollektor is szóba jöhet. Ezek között vannak gyors megtérülésűek is, amik akár 1.5 - 2 év alatt vissza hozzák a pénzt. Onnantól fogva pedig már csak a nyerséget kell élvezned.
Igaz a napkollektor pénzbe kerül, de nem ez a fontos, hanem az, hogy mielőbb hozzájuss az ingyenes meleg vízhez, a napenergiás pénztermelő berendezéshez.

 

 

AJÁNDÉK könyv az olcsó napenergia hasznosításához. Fűtés költségeidnek

csökkentésére és ingyen meleg víz készítéshez.

 

Olvasd el az ajándék könyvet! (ingyenes)

 

piros-nyil-jobb 
 piros-nyil-bal

 

 

 

napkollektor-nyomasos-HEAT-PIPE   napkollektor-nyomas-nelkuli   napkollektor-panel-rozsdamentes-c

 

Vannak-e rejtett, eldugott, eltitkolt részletek?

Sokszor tapasztalni a műszaki berendezéseknél, hogy  gyorsan meghibásodnak és szervíz igényesek. Szerencsére a napkollektorok annyira ötletes és egyszerű felépítésűek, hogy meghibásodásra hajlamos alkatrészek nincsenek bennük.

Egy új dolog, egy új műszaki megoldás kipróbálása mindig félelemmel tölti el az embert. A napkollektor azon ritka dolgok egyike, melytől nem kell félni, hisz csak kellemes meglepetést tud okozni tulajdonosának.

Az aktuális kormányok jövője bizonytalan, a nyugdíjak jövője bizonytalan. A napenergia viszont állandó. Ahogy az elmúlt évmilliók során, úgy az elkövetkező sok sok évben továbbra is számíthatunk a nap sugárzására. A napenergia hasznosítás az megmarad.

A jelen nehéz gazdasági helyzet, és bizonytalan politikai időszak még sűrgetőbbé teszik a napkollekto vásárlást. Azok akik most döntenek napenergiás befektetés mellett, áldani fogják évek múlva azt a pillanatot, amikor a döntésüket meghozták.

 

Pénztermelő gépezet!

Napkollektor használatával az lesz az érzésed - főként a napsütéses napokon -, hogy egy pénztermelő gépezethez jutottál. Termeli a berendezés a meleg vizet, de mégsem kell érte fizetni. És mindezt automatán, önműködően végzi. Ez tényleg egy olyan érzés, amit mindenkinek érdemes átélnie. Az élmény igen ritka a mai világban, ugyanis a készülék azt a pénzt termeli vissza számodra, amit korábban az elektromos műveknek, vagy a gáz szolgáltató cégeknek fizettél be hónapról hónapra éveken keresztül. De ennek most vége! A napkollektor nem viszi, hanem hozza a pénzt!

Ez az egyetlen beruházás, hosszú évekre mentesít sárga csekkektől, illetve azok méretét erőteljesen csökkenti. Az egyik leghatásosabb, leghatékonyabb módszer a pénz befektetésére. 5-ször hatásosabb, mint a banki betét!

A napenergia a megújuló energia források közül a legnépszerűbb és legkönyebben elérhető alternatíva.

 

 

Egy kis történelem...

retro-napkollektorÉrdekes és ugyanakkor tanulságos információ, hogy a 30-as években az Egyesült Államok déli államaiban (Miamiban főként) épült új lakások 80%-a fel volt szerelve napkollektoros rendszerrel! Akkoriban ez számos munkalehetőséget teremtett, hiszen csak délen közel 60.000 rendszert adtak el. Az ígéretes kezdetnek azonban gyorsan véget vetett az 50-es években rohamosan elterjedt, olcsó, fosszilis alapú energiahálózatok megjelenése. Emiatt az USA napkollektor-ipara összeomlott, s csaknem teljesen megszűnt. A 2000-es évek elejéig kellett várni a természetes energiahordozók újrafelfedezésére.

Miért használjuk a napkollektort?

ingyen-melegvizA napkollektor alkalmazásának fő oka az energia- és pénztakarékosság, illetve a környezetvédelem, ugyanis napjainkban egyre növekvőbb probléma a különböző épületek fűtésének megoldása, meleg víz igényének ellátása. Mivel a napkollektor energiáját a napenergia átalakításával nyeri, így nem szükséges hagyományos energiaforrást (pl. szén, földgáz, fűtőolaj) igénybe venni, ebből következik, hogy üzemeltetése jóval olcsóbb, mint az egyéb, nem természetes energiaforrásokra épülő fűtőrendszereké. Ezen felül környezetkímélőbbek, mint a fentebb említett energiaforrások, mivel nem termelnek üvegházhatású és/vagy mérgező gázokat, és nem szükséges folyamatos munkavégzés a fenntartásukhoz.

Mivel foglalkozik a Tokyo Solar?

tokyosolar-kicsiCégünk a Tokyo Solar Kft, hosszú évek óta foglalkozik napkollektorok viszont eladásával. Mára sikerült annyi tapasztalatot összegyűjtenünk, hogy ezek alapján több olyan új típus forgalmazását kezdtük meg, amely a mai magyar piacon egyedülállóan rendelkezik mindazon tulajdonságokat, amit eddig egy termék sem mondhatott el magáról. Mi a vállalat tulajdonosai elhivatottak vagyunk abban, hogy a környezettudatosan éljünk, óvjuk, környezetünket és tegyük ezt úgy, hogy élvezzük is azt!
Mi elkezdtük! Kezdje el Ön is!

Adószám: 23048658-2-13