Ajándék napkollektor a webnyertesen

 

Nemrég felmérést készítettünk az AJÁNDÉK napkollektor kampányra regisztrált játékosok között, mely nyereményjátékot a webnyertes.hu oldallal közösen folytattuk.

 

A legtöbb résztvevő szeretne napkollektort, hogy olcsó fűtést, ingyen melegvizet tudjon előállítani, viszont sokak esetében az anyagiak akadályt jelentenek. Mi lehet a megoldás, hogy mégis lehessen napkollektorod?

 

OLCSÓ Fűtést, INGYEN meleg vizet szeretnél de nincs elegendő pénzed?


Mit csinálnál pénzért? Mihez értesz? Miben vagy szakértő? Mi az amit legszívesebben csinálsz? Mi az az érték, ami pénzt ér a tudásodból, tapasztalatodból és ami értékes lehet mások számára annyira hogy fizessenek érte számodra?

Keress belőle pénzt! Juss plusz bevételhez! Mi a teendő?

1., Regisztrálj az  EZER LÓVÉ-ra (INGYENES) -->  www.ezerlóvé.hu

2., Hozd létre munka ajánlatod!

3., Tedd közzé a nagyvilág számára! Akár rövid video bemutatkozóval!

4., Fogadd a vásárlóktól a megrendeléseket!

5., Tedd el a bevételt! (Költsd napkollektorra, vagy bármire amit szeretnél)

Ennyire egyszerű. Bármilyen munkát, ami interneten, online továbbítható feltölthetsz. Pénzbe nem kerül. Alap esetben 1000,- forintos ajánlatot készíts, majd ehhez adhatsz feláras, EXTRA szolgáltatást plusz pénzért. (1000,- Forint többszöröséért)

 

Milyen munkákat vállalhatsz? Bármit! Legyen az egy mókás, bolondos dolog, vagy sokak által használt népszerű ajánlat.

 

Néhány példa:

 

DIGITÁLIS fotók javítása

 

digitalis-foto

http://ezerlove.hu/grafikak-Design/81/Kijav&iacutetok-4-digit&aacutelis-fot&oacutet?ref=VG9reW9Tb2xhcg__

 

 

SZÓRÓLAP tervezés

szorolap-rendeles

http://ezerlove.hu/grafikak-Design/92/N&eacutevjegyk&aacutertyasz&oacuter&oacutelap-minta-tervez&eacutes-(3-f&eacutele)?ref=VG9reW9Tb2xhcg__

 

 

REKLÁMOZÁS a Facebookon

reklamozas


http://ezerlove.hu/Kozossegi-Marketing/94/Facebook-megoszt&aacutes-500-ismerősnek-1-h&eacutetig-napi-2-alkalommal?ref=VG9reW9Tb2xhcg__

 

 

De légy kreatív! Kitalálhatsz bármit.

 

Legyen az horgászási tippek, filkészítés, fordítási munka, háztartási ötletek, képszerkesztés, programozás, stb...

 

Keress pénzt! Legyen több a bevételed!

Egy kis történelem...

retro-napkollektorÉrdekes és ugyanakkor tanulságos információ, hogy a 30-as években az Egyesült Államok déli államaiban (Miamiban főként) épült új lakások 80%-a fel volt szerelve napkollektoros rendszerrel! Akkoriban ez számos munkalehetőséget teremtett, hiszen csak délen közel 60.000 rendszert adtak el. Az ígéretes kezdetnek azonban gyorsan véget vetett az 50-es években rohamosan elterjedt, olcsó, fosszilis alapú energiahálózatok megjelenése. Emiatt az USA napkollektor-ipara összeomlott, s csaknem teljesen megszűnt. A 2000-es évek elejéig kellett várni a természetes energiahordozók újrafelfedezésére.

Miért használjuk a napkollektort?

ingyen-melegvizA napkollektor alkalmazásának fő oka az energia- és pénztakarékosság, illetve a környezetvédelem, ugyanis napjainkban egyre növekvőbb probléma a különböző épületek fűtésének megoldása, meleg víz igényének ellátása. Mivel a napkollektor energiáját a napenergia átalakításával nyeri, így nem szükséges hagyományos energiaforrást (pl. szén, földgáz, fűtőolaj) igénybe venni, ebből következik, hogy üzemeltetése jóval olcsóbb, mint az egyéb, nem természetes energiaforrásokra épülő fűtőrendszereké. Ezen felül környezetkímélőbbek, mint a fentebb említett energiaforrások, mivel nem termelnek üvegházhatású és/vagy mérgező gázokat, és nem szükséges folyamatos munkavégzés a fenntartásukhoz.

Mivel foglalkozik a Tokyo Solar?

tokyosolar-kicsiCégünk a Tokyo Solar Kft, hosszú évek óta foglalkozik napkollektorok viszont eladásával. Mára sikerült annyi tapasztalatot összegyűjtenünk, hogy ezek alapján több olyan új típus forgalmazását kezdtük meg, amely a mai magyar piacon egyedülállóan rendelkezik mindazon tulajdonságokat, amit eddig egy termék sem mondhatott el magáról. Mi a vállalat tulajdonosai elhivatottak vagyunk abban, hogy a környezettudatosan éljünk, óvjuk, környezetünket és tegyük ezt úgy, hogy élvezzük is azt!
Mi elkezdtük! Kezdje el Ön is!

Adószám: 23048658-2-13