Pénzgyártó gépezet! Rezsicsökkentés, ingyen meleg víz!

Évi közel 10 hónapos időszak alatt 80-90%-ban kiváltja a háztartás meleg víz igényét. Ennek köszönhetően évente mintegy 50.000 - 100.000 forint közötti összeget termel (spórol meg) üzemeltetőjének. Egy igazi pénzgyártó gépezet!

Hogy mekkora értéke van? 10 éves működést figyelembe véve 500.000,- Ft - 1.000.000,-Ft az értéke a felajánlott AJÁNDÉK-nak.

További előnyök:

- növeli az ingatlan értékét
- csökkenti az ingatlan energiaszolgáltatók általi függőségét
- csökkenti az ingatlan káros anyag kibocsátását
- csökkenti az üvegházhatást
- környezetbarát
- tiszta technológia
- növeli az ingatlan energia osztály minősítését
- a használója jó példát mutat a közösségnek, ahol él
- továbbértékesítési lehetőség, ezáltal további bevétel lehetőség
- modern technológia
- a jövő egyik energia hasznosítója

Egy kis történelem...

retro-napkollektorÉrdekes és ugyanakkor tanulságos információ, hogy a 30-as években az Egyesült Államok déli államaiban (Miamiban főként) épült új lakások 80%-a fel volt szerelve napkollektoros rendszerrel! Akkoriban ez számos munkalehetőséget teremtett, hiszen csak délen közel 60.000 rendszert adtak el. Az ígéretes kezdetnek azonban gyorsan véget vetett az 50-es években rohamosan elterjedt, olcsó, fosszilis alapú energiahálózatok megjelenése. Emiatt az USA napkollektor-ipara összeomlott, s csaknem teljesen megszűnt. A 2000-es évek elejéig kellett várni a természetes energiahordozók újrafelfedezésére.

Miért használjuk a napkollektort?

ingyen-melegvizA napkollektor alkalmazásának fő oka az energia- és pénztakarékosság, illetve a környezetvédelem, ugyanis napjainkban egyre növekvőbb probléma a különböző épületek fűtésének megoldása, meleg víz igényének ellátása. Mivel a napkollektor energiáját a napenergia átalakításával nyeri, így nem szükséges hagyományos energiaforrást (pl. szén, földgáz, fűtőolaj) igénybe venni, ebből következik, hogy üzemeltetése jóval olcsóbb, mint az egyéb, nem természetes energiaforrásokra épülő fűtőrendszereké. Ezen felül környezetkímélőbbek, mint a fentebb említett energiaforrások, mivel nem termelnek üvegházhatású és/vagy mérgező gázokat, és nem szükséges folyamatos munkavégzés a fenntartásukhoz.

Mivel foglalkozik a Tokyo Solar?

tokyosolar-kicsiCégünk a Tokyo Solar Kft, hosszú évek óta foglalkozik napkollektorok viszont eladásával. Mára sikerült annyi tapasztalatot összegyűjtenünk, hogy ezek alapján több olyan új típus forgalmazását kezdtük meg, amely a mai magyar piacon egyedülállóan rendelkezik mindazon tulajdonságokat, amit eddig egy termék sem mondhatott el magáról. Mi a vállalat tulajdonosai elhivatottak vagyunk abban, hogy a környezettudatosan éljünk, óvjuk, környezetünket és tegyük ezt úgy, hogy élvezzük is azt!
Mi elkezdtük! Kezdje el Ön is!

Adószám: 23048658-2-13